Pozdrav, nov sam ovde, prelistao sam dosta tema na forumu o e52, ali nigde nisam nasao konkretan odgovor. Na nokia e52 kada pokusam da je startujem pojavi se "phone startup failed contact retailer" I tada pokusam da je flesujem preko Phoenix i flesovanje dodje do dela kada treba da se butuje telefon, i na kraju izbaci gresku da ne moze da ga butuje. Sada prakticno imam mrtav telefon , na startovanju samo zavibrira i nista vise ne pokaze. Zna li neko u cemu je caka, da li mora da bude neka odredjena verzija symbian-a,neki postupak koji ja preskocim u fleshovanju, ili je to hardverski kvar?
Pokusavao sam sa rm-469 v2 symbian za srpsko trziste.
Hvala
Fleshovanje Nokie E52
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
Re: Fleshovanje Nokie E52
Kvar je najverovatnije softverski, napravljen tako stvo ste upisali nizu verziju od one koja je u telefonu. Mogucnost popravke je sigurna, ali ne i cena.
Kao prvo pokusajte da upisete najvecu verziju softa u telefon, ako ne uspe, moracete da odete u neki doobar servis, da Vam uradi reparaciju, a ako je ostecena SEC. zona i RPL. Cena takve intervencije moze da kosta dosta, ali to morate da vidite sa servisom.
Kao prvo pokusajte da upisete najvecu verziju softa u telefon, ako ne uspe, moracete da odete u neki doobar servis, da Vam uradi reparaciju, a ako je ostecena SEC. zona i RPL. Cena takve intervencije moze da kosta dosta, ali to morate da vidite sa servisom.