Trebalo bi da se otvori telefon i ociste kontakti ako su oksidirali od vode mozda proradi,imao sam isti problem,samo sam osusio telefon i ocistio kontakte i plocu,proradio je ali mi displej nije svetleo,tako da mozda postoji sansa da se popravi.. pozz
malazucina, nadam se da si odmah cim si ga izvadio iz vode uklonio bateriju. U protivnom verovatnoca da ces nesto popraviti je mala. Takodje se nadam da to nije bila morska voda.
Ne, nisam sad on je upao u septicku pre par dana, odmah sam izvadila bateriju, ocistila plocu...osusio se danas sam pokusala da ga upalim ali nema nista
Nekada je dovoljna i mili sekunda vlage na elektronici ako je ona pod naponom da dodje do ostecenja nekog dela. Nekad je dovoljan i staticki elektricitet koji poseduje svaki covek da osteti integralna kola koja su ili na tablici ili se trebaju ugraditi na tablici i nepaznjom se doirnu golim rukama i tu je kraj.
Kakav god bio telefon, dok se on izvadi iz vode pa izvadi baerija, za sve to je potrebno i nekoliko sekundi da se sve to uradi.
Zasto ga ne nosis u servis da vidis sta ce ti tamo reci ,mozda postoji neka sansa da se popravi,jeste da su male sanse da opet proradi ali opet probaj..
U 90% ovakvih slucajeva(pisem iz svog iskustva),telefon je neisplativo popravljati.Nadam se,da si u onih deset procenata srecnih.Odnesi u servis,neka ga otvore i kazu sta je stradalo i koliko ce te kostati.Nemas drugi izbor.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.