Wave 2 pomoc oko punjenja (kvar dan pre prodaje :( )

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
zlatnikSE
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Mar 2011. 01:50

Wave 2 pomoc oko punjenja (kvar dan pre prodaje :( )

Post od zlatnikSE »

Od jutros pokusavam da napunim mobilni ali nece i nece, pokusao sam preko usb i preko punjaca i nece, nerviram se jer sutra je trebalo da ga prodam i uzmem s2 , ako moze pomoc, negde sam procitao da je potrebno da fleshujem ili kako se vec kaze, nesto sa sistemom pa sam pomislio na to jer jutros kada sam ga upalio kocio je dosta touc pa sam iso fabricki reset ali i dalje nece da se puni...
mobilni registruje i punjac i usb , slikao sam sta pokaze kada mu stavim punjac ili usb..
http://i46.tinypic.com/2e0qnmd.jpg

molim za pomoc, pa kada dodje rostiljijada oduzicu se :)
da li je nesto ozbiljno ili treba samo da se odradi to sa sistemom.. malo vas mucim ali sta cu kad se ne razumem u ove stvari

Edit:
Da napisem sve lepo pa ako neko moze da mi pomogne bilo bi super, da bar znam da li je do softvera i da treba da se fleshuje ili je nesto pregorelo ..
Kada stavim mobilni na punjac, pocne da puni 1 sekundu i odma mi izbacuje da je baterija prazna i da treba da se puni, i sve tako malo puni i odma prestaje, kada povezem preko usb ista stvar sto se tice punjenja ali kies uopste ne registruje mob kao ni moj komp... poruke mogu da citam , ali kada me neko zove ili ja pkusam da pozovem nekoga odma se blokira i moram da skinem bateriju.. da li ima leka za ovaj problem ili je nesto pregorelo.. molim za pomoc
Poslednja izmena od zlatnikSE u Sub, 02. Mar 2013. 02:27, izmenjeno 1 put ukupno.

zlatnikSE
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 04. Mar 2011. 01:50

Re: Wave 2 pomoc oko punjenja (kvar dan pre prodaje :( )

Post od zlatnikSE »

trazio i trazio po netu , pregledao sve i svasta , puno ljudi ima ovaj problem i kazu da je to neki bag sistema ali nigde nisam nasao kako da to popravim :) nije valjda da mi niko ne moze pomoci ovde :)

Odgovori