Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
vojvodjanin81
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
:: Samsung S5 G900F

Re: Servisiranje-pitajte

Post od vojvodjanin81 »

Uzeo sam danas u Telenoru novu nokiju C2-01 i primetio sam da desni selekcioni taster uzasno skripi,kao stari krevet.To sam isto primetio i na telenorovoj nokiji 113 dok je na mts-ovoj nokiji 100 desni selekcioni taster ponekad reagovao posle drugog ili treceg pritiska.U cemu je tu problem?Da li tastatura ne naleze najbolje ili je rec o fabricko skartu sto nam tako uvale?Kontam da bi se tastatura ponovo namestila da se telefon mora otvarati klestima sto ce biti vidljivo pa ne znam sta da radim vise.

drift
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 21. Jan 2009. 18:55

Post od drift »

Pozdrav ljudi da li mozda neko zna gde mogu da kupim originalnu bateriju za Samsung Galaxy s2 internacionalni model (obican klasican model koji se prodaje u Evropi,Srbiji..) Samsung I9100 Galaxy S II ? Na google nista ne mogu da nadjem,a ako neko zeli da mi proda svoju original bateriju,ili da mi pokloni neka mi se obrati na PP. Hvala ! :)

frace
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 09. Jan 2012. 22:39
:: Sony Xperia miro
:: S3 I9305

Post od frace »

drgrga, Koliko bi za soni xperia miro kostalo otkljucavanje kodom?
Kad sam vec tu... miro nema ulaz za hdmi kabl ali da li postoji neka druga mogucnost za povezivanje sa tv-om ili je to na ovom tel-u nemoguce?
Unapred se zahvaljujem na odgovorima :-)

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

Xperia play emmc (nand ili kako god, nisam elektronicar) chip, deo + zamena, koliko bi koštalo?
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

darkado,

nemoguca misija.. :smutny:

martinkg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2012. 14:11
:: HTC One X

Post od martinkg »

Pukao mi je displej na hox-u i traže mi u begramu 17000din da mi zamene. Da li je mnogo i da li smem da se upustim u avanturu da sam menjam pošto sam gledao po netu i cene displeja sa gorilom su oko 70 dolara. Poz.

jonares
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 03. Dec 2009. 00:49

Post od jonares »

Zna li ko gde mogu kupiti staklo za galaxy s plus i9001? :| :|

maja_gf
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 17. Mar 2013. 12:57
:: samsung s8500

Post od maja_gf »

Zdravo!

Napuklo mi je staklo ekrana na samsung s8500 wave, touch radi normalno... interesuje me da li moze da se promeni samo stakloili mora da se menja citav displej i koliko to otprilike kosta u servisu? Hvala unapred! pozz

maja_gf
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 17. Mar 2013. 12:57
:: samsung s8500

Post od maja_gf »

Molim vas,da li mozete da odgovorite na moje pitanje iz prethodnog posta? Hitno mi je :)

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

maja_gf,
Nazalost ne moze ide sve u kompletu i jako je skupo za taj model.... pozdrav

kristijanbgd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 25. Feb 2013. 17:02
:: htc wildfire

Post od kristijanbgd »

Imam HTC wilfire i Kako da namestim brujanje ili vibriranje zvucnika? Namestali su mi par puta u servisu i to radi 2-3nedelje.
Cak sam i sam zamenio zvucnik i ista stvar? Pomoc plizzzzzzzzzz

nenad_l
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 29. Nov 2011. 09:03

Post od nenad_l »

Alcatel OT 282 se (pretpostavljam) u džepu prebacio na (rekao bih) mađarski i zaključao se. ukucao sam nasumice par brojeva kako bih pokušao da ga otključam ako je slučajno fabrička kombinacija (111111 i 123456 i 000000) i izbacio mi je "uneti šifru, poslednji pokušaj. Tojest, kad prevedem sa mađarskog na engleski traži "network key". Da li postoji neko jednostavno rešenje, ili softverski alat, ili tako nešto, ili moram da ga nosim na servis?

Unapred hvala.

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

Kako i gde ovo da uradim? Naime,trebalo bi da se prebace poruke i zadaci i lista i organizator ceo i lista poziva sa Nokie C3-00 na Samsung Galaxy S3 i9300,da ne bude zabune. Da li je to izvodljivo i kako? Pokusavao sam kroz mobiledit i nista. Moze li to da se odradi u nekom servisu? Kakva je procedura?Koliko se ceka,mora li telefon da ostaje tamo? Nemam ja pojma oko toga,zaista,posto sam pre koristio SE K750i,i bio sam zadovoljan,pa me zanima da li moze da se uradi prebacivanje podataka.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

oggich,

Nema sta da pises,prosto je nemoguce to izvesti.....poruke da.....ali sve ostalo sto si naveo apsolutno nikako !!!!!! pozz

Fanatik95
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 01. Apr 2013. 20:38
:: htc one S

Post od Fanatik95 »

Kupio sam polovan HTC ONE S telefon za relativno malu cenu ali ima manu. Naime, napuklo je prednje staklo jednom linijom uzduz i jednom popreko, to ne smeta pri radu telefona, sve normalno reaguje i radi, jedino sto je primetna napukotina kad se gleda sa strane ili kad su svetlije boje na ekranu.
Bojim se da se nece prosiriti te pukotine i zato sam mislio odmah da ga stavim na oglas.
Verujem da medju vama ima dosta njih koji se bave telefonima pa me zanima iskreno misljenje da li da ga prodam ili da ga koristim, mislim, licno meni uopste ne smeta, telefon je neverovatan ali ako ce se to jos vise siriti ili izazvati neki drugi kvar bolje da ga prodam jer nemam preko 100e da dam za zamenu kompletnog dela.
Stavio sam mu i foliju i za sada, vec nedelju dana sljaka kao lud.
Hvala na razumevanju!

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Fanatik95,

Nece se siriti jer je puklo staklo,osim vizuelnog apsolutno nije problem i moze se tako koristiti.... pozz

redi1209
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 11. Apr 2013. 11:57
:: HTC Desire

Post od redi1209 »

Pozdrav,

Imam HTC desire vec skoro 3 godine, jednom je mijenjana maticna ploca, i nakon toga mi je ispao i ne radi mi kamera ni zvucnik.
Zanima me da li mi se isplati to popravljati ili je jednostavnije kupiti novi mobitel? (u moru danasnjih ponuda)

I ako netko zna koliko bi cca dosao popravak?

Hvala puno!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Одг: Servisiranje-pitajte

Post od toda81 »

Kad je tel vec toliko izmucen ja bih pre kupio drugi, noviji model nego da ao lovu za popravku tog modela koji je godine kada je izasao proglasen za telefon godine. Mislim da desire mozes da kupis sada i za 80e. Sve zavisi kako stojis finansijski kada je u pitanju budzet za potencijalni drugi telefon, a ima bas puno dobrih modela
Note IV N9100 dual

stefan sima
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 28. Apr 2013. 19:59
:: nokia 6300
:: alcatel ot 991

Post od stefan sima »

Zdravo svima...treba mi jedna pomoc imam nokiu 6300 i nece da se upali samo svetluca plavo sa strane nista drugo....dali je to do softvera ili...?hvala unapred

lakig
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 20. Apr 2013. 11:51
:: n95 8gb
:: n73

Post od lakig »

ljudi pomagajte..kupio sam juce u budimpesti nokiju 5230 ispravna skroz bila i prelepo ocuvana,e sad tamo mi se ispraznila baterija a nisam imao gde da upalim,pa kada sam stigao za srbiju dodjem kuci,stavim ga na punjenje kad ono nece..punjac niije original a pali lampicu da je upaljen u struju al ne puni,uopste ne reaguje...jel moguce da je punjac los...evo svi podaci:

blue star
input:100-240V
50-60Hz/125mA
output:DC 5.7V/800mA
pa jel moguce da je do punjaca da napon nije kako treba posto sam gledao ovde kod nas za nokije pise 5V....a ovde 5.7V

jos samo ovo,kad skinem poklopac baterije baterija samo ispada kao na oni kontaki ne drze pa jel moze biti do toga?

Odgovori