Problem sa E61i
Problem sa E61i
Imam problem sa nokiom e61i,naime kada telefon drzim u dzpu samo se iskljuci,tj dok hodam,kada telefon miruje,tj kada je na stolu ne gasi se.Na malo jaci udarac sa strane telefon se samo ugasi.U cemu moze da bude problem?hvala unapred
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Re: PROBLEM SA E61i
Pa kad ga udaris i on se ugasi dali se gasi normalnim postupkom kao kad se gasi pritiskom na dugme ili odmah potani ekran.
Ako je ovo drugo moguce je da je negde labav spoj a ti jedino mozes videti da nije do kotakta na bateriji. Za ostalo je najbolje da odes majstoru.
Ako je ovo drugo moguce je da je negde labav spoj a ti jedino mozes videti da nije do kotakta na bateriji. Za ostalo je najbolje da odes majstoru.
samo potamni ekran,i ja sumnjaam na neki kontakt,ali ne znam bas koliko bi kostalo,to me malo plasi da nije previse skupo
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Probaj tu na telefonu da ta tri kontakta za bateriju pomeris malo ka bateriji ali budi vrlo pazljiv da ne polomis neki. Pogledaj da mozda i bterija nema lufta, gore dole ili levo desno.
ma nema sanse pokusao sam,a ne bih sam da ga otvaram tako da moram kod majstora 

Re: Problem sa E61i
E hvala ti sto si se potrudio da mi pomognes,u pitanju su bili kontakti,tj majstor je morao da otvori telefon i da zalemi nesto,kostalo me je 500 din tako da nisam lose prosao