Problem sa E61i

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
veljko035
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 17. Nov 2008. 06:08

Problem sa E61i

Post od veljko035 »

Imam problem sa nokiom e61i,naime kada telefon drzim u dzpu samo se iskljuci,tj dok hodam,kada telefon miruje,tj kada je na stolu ne gasi se.Na malo jaci udarac sa strane telefon se samo ugasi.U cemu moze da bude problem?hvala unapred

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Re: PROBLEM SA E61i

Post od Deksi »

Pa kad ga udaris i on se ugasi dali se gasi normalnim postupkom kao kad se gasi pritiskom na dugme ili odmah potani ekran.
Ako je ovo drugo moguce je da je negde labav spoj a ti jedino mozes videti da nije do kotakta na bateriji. Za ostalo je najbolje da odes majstoru.

veljko035
Novajlija
Novajlija

Post od veljko035 »

samo potamni ekran,i ja sumnjaam na neki kontakt,ali ne znam bas koliko bi kostalo,to me malo plasi da nije previse skupo

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Probaj tu na telefonu da ta tri kontakta za bateriju pomeris malo ka bateriji ali budi vrlo pazljiv da ne polomis neki. Pogledaj da mozda i bterija nema lufta, gore dole ili levo desno.

veljko035
Novajlija
Novajlija

Post od veljko035 »

ma nema sanse pokusao sam,a ne bih sam da ga otvaram tako da moram kod majstora :(

veljko035
Novajlija
Novajlija

Re: Problem sa E61i

Post od veljko035 »

E hvala ti sto si se potrudio da mi pomognes,u pitanju su bili kontakti,tj majstor je morao da otvori telefon i da zalemi nesto,kostalo me je 500 din tako da nisam lose prosao :P

Odgovori