Pozdrav ljudi, pre 7 dana sam kupio HTC One, iako sam jako zadovoljan telefonom postoji jedna sitnica koja mi je malo cudna...cini mi se da mi telefon trosi previse interneta. Za ovih 7 dana koliko ga vec imam mi je potosio 300 mb iz paketa, a posto sam pre njega imao HTC Desire X koji je jedva trosio 500 mb za ceo mesec, ovo mi je malo previse. Da li je neko imao slican problem i da li neko zna o cemu se radi?
Hvala unapred.
Telefon mi trosi previse neta!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 29. Sep 2013. 10:17
- :: HTC One
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Telefon mi trosi previse neta!
Zapaljivac, podesi naloge koji ti se ažuriraju, pa frekvenciju njihovog obnavljanja, pa malo manje gledaj You Tube...
Instaliraj npr 3g Call Meter, pa prati koja aplikacija "vuče" podatke, u podešavanja-još-potrošnja postavi limit posle koga će se prekinuti saobraćaj...
To su neki predlozi.
Ima još, sigurno.
Instaliraj npr 3g Call Meter, pa prati koja aplikacija "vuče" podatke, u podešavanja-još-potrošnja postavi limit posle koga će se prekinuti saobraćaj...
To su neki predlozi.
Ima još, sigurno.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 29. Sep 2013. 10:17
- :: HTC One
Iskreno, nisam nov sto se tice koriscenja mobilnih telefona i web surfovanja preko njih, tako da znam da baratam sa YouTube-om...aplikacije sam pratio, nista nije toliko drasticno skidalo ili se bar meni tako ucinilo...cak sam pokusao da iskljucim LTE konekciju, jer sam mislio da ona vuce vise interneta, ali nista se nije promenilo...
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 31. Jul 2011. 22:02
YouTube zaboravi da postoji ako ti je toliko bitna potrosnja.
Bilo kakvo koriscenje istog drasticno povecavanja potrosnju!
Bilo kakvo koriscenje istog drasticno povecavanja potrosnju!