Ne bih verovala da nisam videla. Sedim sa tatom, vidim displej mog mobilnog se pali, a očekujem i poruku. Kad... cvrc... vidim da je u pitanju poziv, pogledam malo bolje, vidim tatinu sliku, a njegov mobilni stoji na stolu. Pogledasmo bolje, kad ono kao ja njega pozivam. U pitanju je dragi nam mts, sa kojim sam i pre imala neprijatna iskustva (navodni razgovor sa tatom od 46 minuta). Dešavalo se i da me on i drugarica pitaju što sam ih zvala, a tog dana nema šanse da sam ih pozvala. Da nije do telefona? Ima li neko slična iskustva?
Izmenio tomas.hokenberi: Strogo je zabranjeno bojenje, podebljavanje i slično editovanje kompletnog teksta.
deana, a koji telefon bese imala, ako je neki symbian i imas instaliran Youlu Address Book ta aplikacija zna da pravi probleme sa pozivima.
Uh koliko je mene zazala dok sam je uhvatio na delu.
Eto deana vidis da nisi bila u pravu kad si, na jednoj od prethodnih tema, optuzivala mt:s kako te potkradaju, i navode ti neke razgovore koje ti nisi obavila. Nisi ti, ali tvoj telefon jeste.
drgrga, da kineske aplikacije itekako znaju da naprave probleme. Neznam to za MMS koja je app... ali ovaj Youlu Address Book i iSMS jesu ih dobro osmislili ali to jos nije napravljeno kako treba i znaju da naprave probleme.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.