d500

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
zare
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 15:08

d500

Post od zare »

imam d500 sivi i imam veliki problem...nece da se upali...nosio sam ga u roaming i poneli su se jako lose prema meni...mesec dana su me vukli...prvo moze da se popravi za 7000 i ja kazem da poprave i dodjem po njega a oni nisu niosta uradili...i posle ih zovem i kazu da moze ali za 15000...kazu da je u pitanju neki flash....interesuje da li mogu jos negde to da potrazim??ako neko moze,neka pomaze....

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Flash od 200 evra!!?? :lol: Nisu normalni!!Jos prosle godine su izbacili softver koji je prilagodjen nasim mrezama za 50 evra a sad dizu cenu u nebesa!Uzmi ti to od njih pa nosi u neki normalan servis gde ce da ti ga ozive za,verovatno,ne vise od 20-ak evra!Reci iz kog si mesta pa nek ti neko sa foruma ko je odatle preporuci neki dobar servis preko privatne poruke!
Pozdrav 8)

zare
Novajlija
Novajlija

Post od zare »

iz novog sada sam!rekli su mi da flash kosta 200 eura!!!!tako da mi se ne isplati da kupujem od njih!bolje da kupim novi telefon,a necu da kupujem taj fon!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ne razumem!? :? Prvo kazes da imas telefon a sad kazes da neces da kupujes taj telefon od njih!?Jel imas ili nemas telefon!?Ako si mislio da se flash kupuje uz telefon onda si stvarno laik,flash je,najprostije receno,snimanje novog softvera u telefon kako bi proradio/bolje radio/ispravio neku gresku u prethodnom softveru i slicno!
Pozdrav 8)

zare
Novajlija
Novajlija

Post od zare »

imam telefon!!!znam sta je flashovanje telefona...i probao sam to par puta u raznim servisima!i nije pomoglo!odneo sam kod njih i kazu da je taj deo telefona flash!!!!!! :blinky: i da je taj deo crkao!!!a on kosta toliko!!!!! a hteo sam reci da mi se ne daju tolike pare za popravku,jer za te pare se moze kupiti drugi!zato sam pitao jel moze neko da mi nesto preporuci da ne dajem tolike pare!!

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ahaaa! :wink: A ako nije pomoglo flesovanje,sto onda nisi dao na popravku nekom od tih servisa nego si odneo kod zastupnika (citaj najskupljih)!?Ipak ti uzmi telefon nazad i prodji malo po servisima da vidis jel moze nesto da se uradi jer je stvarno van pameti dati toliko para kad za te pare imas da kupis par meseci star polovan i potpuno ispravan telefon!
Pozdrav 8)

zare
Novajlija
Novajlija

Post od zare »

pa kazem da sam nosio i da su ga oni samo flashovali i nisu znali sta je!!!pa zato pitam jel neko zna sta mu je?i da li moze da mi pomogne....

marek
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 24. Avg 2005. 09:14
Kontakt:

Post od marek »

Ne mogu tako da ti pomognem, moguce je da telefon nece uopste da se butuje pa onda ne vidi ni flash - u tom slucaju je procesor, moguce je da nece da upalli ako je los flet kabl mada ako uzmemo to da je bio u servisu znaci da su to probali. U svakom slucaju to je veliki kvar i ne cudi me sto su ti rekli tu cifru jer ne mogu da se nadju delovi.
Moj ti je savet da ga prodas nekome za delove nemoj da ga dajes prejeftino jer display za taj telefon kosta 80e nov.
Poz

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

javi se чончу posto vidim da si iz novog sada - servis se nalazi u kralja petra 1 u zgradi na cosku pre kafica panter 021/445-854 ako ti ga on ne popravi niko nece 8)

Odgovori