Da li neko u Subotici ili NS-u radi update Androida na HTC HD2 fonu i na Tabletu Archos Arnova 10 G2 a sve to u januaru da se odradi?
Ako je potrebno softver za instalaciju mogu da nabavim.
Update Android Custom ROM-a
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Re: Update Android Custom ROM-a
Mefisto, druže potraži malo po XDA forumu za HD2, imaš čudo uputstava i romova koji samo čekaju da prorade na tvom uređaju. Imaš i You Tube uputstva, tako da je mogućnost greške značano umanjena.
Za Archos ne znam, ali nije isključeno da i za njega imaš nešto.
Za Archos ne znam, ali nije isključeno da i za njega imaš nešto.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- Martin Mystere
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Ned, 20. Okt 2013. 11:10
- :: Samsung Galaxy Note8
- :: LG G2, HTC HD2
Za HD2 bih preporučio Tytungove DOMove, a ako se plašiš nešto da zezneš jednostavno instaliraj Native on SD - sa SD karticom klase 10 ima da radi super a ostaće ti i WM.
Ja mislim da trenutno imam samo Android 2.3 i to na SD kartici jer ako izvadim karticu telefon ne podize nikakav OS.
Bas je problem u tome sto ima pregrst tutorijala i citao sam da na neki nacin moze da se poveca interna memorija telefona
pa na nju da se instalira Android jer ce stabilnije da radi,WM mi uopste ne treba.
Ako je izvodljivo da mi neko posalje tacno koji ROM Jelly Bean sam mislio da skinem uz tacno uputstvo iz koraka u korak kako da ga instaliram a prethodno bi formatirao prethodni OS, znaci sve bih obrisao s telefona i radio od nule instalaciju, ako neko ima znaci dobar tutorijal puno bi mi znacilo!
Bas je problem u tome sto ima pregrst tutorijala i citao sam da na neki nacin moze da se poveca interna memorija telefona
pa na nju da se instalira Android jer ce stabilnije da radi,WM mi uopste ne treba.
Ako je izvodljivo da mi neko posalje tacno koji ROM Jelly Bean sam mislio da skinem uz tacno uputstvo iz koraka u korak kako da ga instaliram a prethodno bi formatirao prethodni OS, znaci sve bih obrisao s telefona i radio od nule instalaciju, ako neko ima znaci dobar tutorijal puno bi mi znacilo!