SGS III
SGS III
ljudi pomoc...tel se sam od sebe ugasio, star je 14 meseci, nije pao, samo odjednom se ugasio i ne reaguje ni kad izvadim pa vratim bateriju, ni na pritisak 3 tipke istovremeno, ma nista....koji servis ili sta da pokusam ??? HVALA
Re: SGS III
dadotb, najbolje u servis,ne znam sta bi ti mogao sam da uradis. 

- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Re: Одг: SGS III
Da li uopste tel krece da se pali, tj da li se pojavljuje samsung logo? Ako mozes da udjes u download mod onda mozes da probas da skines softwer sa sammobile i da ga flashujes preko odin-a. To bih nor ja probao pre nego sto bih ga odneo u servis
Note IV N9100 dual
Toda81: nista ne reaguje ninasta...bas mrtav....ne znam, odnecu u servis,mislim da se popravka nece isplatiti...
- toda81
- Prijatelj foruma
Steta... Da li si probao da ga ugasis i da drzis taster za smanjivanje zvuka, home dugme i taster za palje je?
Note IV N9100 dual
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
toda81, nisi li pogresio u predhodnoj poruci "ugasis" trebalo bi valjda upalis.
- toda81
- Prijatelj foruma
U pravu si druze, mislio sam da proba da upali drzeci te tastere. On na zalost nema gde vise da ga ugasi od ovog sto je ugasen
na zalost

Note IV N9100 dual
Nece ga tako uraditi,desava se vrlo cesto da na tom modelu "rikne" eMMC chip i ende.Popravka je dosta skupa.....i moras obici jace servise,da ne bi neko ceprkao nesto sto ne treba