pre neki dan sam kupio sony ericsson z800i , i ne mogu da instaliram podrsku za usb transfer podataka . posto sam telefon dobio bez cd-a (sa pc-suite-om) , ocajnicki sam jurio po netu drajvere i jedino sto sam nasao su drajveri za DCU-11 kabal na sajtu proizvodjaca (pishe da isti driveri vaze i za moj telefon , spada medju supported ) . zatim sam downloadovao taj driver , unzipovao ga , nasao je nov hardware , pokrenuo sam instalaciju drajvera .. bla bla , i kad dodjem do opcije "have disk" i odem na browse (prondajem doticni Suscom.inf fajl ) , otvorim ga , i izbaci mi poruku "the specified location does not contain information about your hardware" i odbija da procita *.inf fajl .
(kada se racunar startuje prepoznaje ga kao usb mass storage device)
u cemu je problem i sta da radim ?
Problem sa instalacijom usb drajvera
hmmm...moram ti reci da i ja imam slican problem sa Nokiom 6021..
jos uvek pokusavam da ga resim, mada pojma nemam kako, jer sam uz njega dobio driver, skinuo najnoviji pc suite sa sajta (koji navodno u sebi vec ima driver
) al i dalje nista.
sto je jos gore, u control panelu vidim instaliran driver za kabl DKU-nesto...al slaba vajda..
mozda je najbolje da ga odneses u servis, pa da zajedno s nekim tamo pokusas???
mislim da se to i meni pise
p.s. a ta poruka koju dobijas "The specified location...." samo znaci da je fajl laznjak, tj zaista u njemu nema drivera...Sto se toga tice, Windows ne gresi!
jos uvek pokusavam da ga resim, mada pojma nemam kako, jer sam uz njega dobio driver, skinuo najnoviji pc suite sa sajta (koji navodno u sebi vec ima driver

sto je jos gore, u control panelu vidim instaliran driver za kabl DKU-nesto...al slaba vajda..
mozda je najbolje da ga odneses u servis, pa da zajedno s nekim tamo pokusas???
mislim da se to i meni pise

p.s. a ta poruka koju dobijas "The specified location...." samo znaci da je fajl laznjak, tj zaista u njemu nema drivera...Sto se toga tice, Windows ne gresi!