Problem sa instalacijom usb drajvera

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Gerwulf
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 11. Feb 2006. 20:32

Problem sa instalacijom usb drajvera

Post od Gerwulf »

pre neki dan sam kupio sony ericsson z800i , i ne mogu da instaliram podrsku za usb transfer podataka . posto sam telefon dobio bez cd-a (sa pc-suite-om) , ocajnicki sam jurio po netu drajvere i jedino sto sam nasao su drajveri za DCU-11 kabal na sajtu proizvodjaca (pishe da isti driveri vaze i za moj telefon , spada medju supported ) . zatim sam downloadovao taj driver , unzipovao ga , nasao je nov hardware , pokrenuo sam instalaciju drajvera .. bla bla , i kad dodjem do opcije "have disk" i odem na browse (prondajem doticni Suscom.inf fajl ) , otvorim ga , i izbaci mi poruku "the specified location does not contain information about your hardware" i odbija da procita *.inf fajl .

(kada se racunar startuje prepoznaje ga kao usb mass storage device)

u cemu je problem i sta da radim ?

sir_john
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 15. Feb 2006. 17:41

Post od sir_john »

hmmm...moram ti reci da i ja imam slican problem sa Nokiom 6021..
jos uvek pokusavam da ga resim, mada pojma nemam kako, jer sam uz njega dobio driver, skinuo najnoviji pc suite sa sajta (koji navodno u sebi vec ima driver :wacko: ) al i dalje nista.
sto je jos gore, u control panelu vidim instaliran driver za kabl DKU-nesto...al slaba vajda..
mozda je najbolje da ga odneses u servis, pa da zajedno s nekim tamo pokusas???
mislim da se to i meni pise :smutny:

p.s. a ta poruka koju dobijas "The specified location...." samo znaci da je fajl laznjak, tj zaista u njemu nema drivera...Sto se toga tice, Windows ne gresi!

sir_john
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od sir_john »

update:

Dobio sam informaciju da se ponekad bluetooth program baguje sa kablom za USB, i da je portebno skinuti potpuno sve sto je vezano za BT, a onda instalirati USB driver.
E, pa onda vratiti nazad BT...Ne znam da li to uspeva, ali ja cu pokusati, pa javljam! 8)

koji smorovi... :disgust:

sir_john
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od sir_john »

tja...
nista...
:x :x :x :x :x
:wacko:

da li neko zna koji tacno USB kabl ide uz nokia6021. mene onaj prodavac ubedio da ide DKU-2...
na sajtu (Nokia) opet spominju neki drugi!

dal' je neko uspeo da nakachi ovaj prokleti fon na komp???

poz!

Del Boy
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 20. Jan 2006. 12:30
Kontakt:

Post od Del Boy »

sir_john napisao:tja...
nista...
:x :x :x :x :x
:wacko:

da li neko zna koji tacno USB kabl ide uz nokia6021. mene onaj prodavac ubedio da ide DKU-2...
na sajtu (Nokia) opet spominju neki drugi!

dal' je neko uspeo da nakachi ovaj prokleti fon na komp???

poz!

uz tvoju nokiu ide DKU-5

Odgovori