SE K 750i

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
zeclipik
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 02. Feb 2006. 18:20

SE K 750i

Post od zeclipik »

Dali se u Sony Ericsson K750i preko njegovog orginal usb kabla moze ubacivati drugi softver ili trebam nekakav drugi kabal

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

nemoj se zezati sa tim stvarima nego idi lepo u neki servis (u koji se iple pouzdan) i neka ti oni to urade...sad ne znam koji je poslednji softver ali raspitaj se malo...bilo koji kabal i vrstu konekcije da imas ne bi trebalo da se salis sa tim stvarima...pozz 8)

mihajlovic
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 27. Dec 2005. 13:39

Post od mihajlovic »

evo odavde skini programchic za "flashovanje" i sve sti ti treba je Data cable***

http://myk750.lasyk.net/sub/59/ALL/date ... page1.html
Тренутно вршим дужност председника. Мада имам запажене улоге и у другим комедијама.

zeclipik
Novajlija
Novajlija

Post od zeclipik »

Zvao sam u ovlasteni servis i rekli su mi da oni to ne rade :angry: nego da oni samo nadopunjuju softvere :? , a ja bi htijeo da stavim softver od W800i posto znam da to moze ici unutra

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ajde ako yradis to napisi kako si uradio i gde (ako zivis u bgdu) posto i ja imam K750i i ubacio bih softver od W800i ili noviji od K750i...pozz 8)

zeclipik
Novajlija
Novajlija

Post od zeclipik »

Ja sam ti u HR a zvao sam nekakve tipove u Banja Luku i oni su rekli da to mogu napraviti za 20€, samo ima jedan problem rekli su da na K750 to jos nisu radili :?

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

da ne zna neko slucajno zasto mi dzojstik nekad nece u levo a nekad ide opusteno? da nije od prljavstine ili nesto slicno? pozz 8)

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Hm,sto se tice dzojstika to ti je boljka na SE telefonima!
Ako ga dosta koristis,jednostavno se istrosi,oslabi kontakt na ploci!
Imao sam t610,t630,k700 i na svima je zezao dzojkstik!
Meni je uglavnom na dole kocio,moras malo jace da pritisnes! :dry:
Najbolje bi bilo kad bi mogao da se zameni,kao tastatura,ali to ne ide bas lako,zalepljen je diraktno na plocu! :dry:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

ima li mu leka ili da ga "zabijem" u zid :disgust: ..polako pocinje da me nervira posto mi je write new (za poruke) kada pomerim u levo? moze li se srediti nekako i koliko kosta,otprilike? inace,hvala ti na postu...pozz 8)

rower
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 10. Nov 2005. 13:52
Kontakt:

Post od rower »

Mislim da moze da se popravi,ali je malo komplikovano i verovatno skupo! :unsure:
Proveri u nekom servisu,pitaj da li su radili to na nekom telefonu!
Nije resenje ako ti neko nesto "nabudzi" posto treba pazljivo da se skine(da ne osteti plocu),a onda treba drugi da se verovatno zalemi ili zalepi necim!
Ako hoces da ti traje obavezno promeni precicu za poruke,stavi na neki drugi taster i manje koristi dzojstik! :wink: znam da je neophodan,ali...
---Da ti iskreno kazem jedan drug je 2kom. t630 bukvalno bacio kad im se pokvario dzojstik!
Jedan je dao nekim klincima da se igraju,a drugi prodao za 20e!---

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Nije komplikovano a ni skupo,cesta boljka kod losijih modela SE-a je sto PRASINA udje u sklop i moj burazer ih je ko zna koliko ocistio i proradili su kao novi,retko koji je morao da zameni zbog grubog rukovanja!Ne bi smelo da kosta nista narocito ako ga ociste a i zamena je do 10 evra!Ali nemoj da buges grub ako nece pa da ostetis kontakte na ploci,posle ce skupo da te kosta,zato cim primetite da zateze odnesite da ga ociste i bice kao nov!
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa to nije nishta novo,K750i je poznat po tome shto ima brdo reklamacija poshto mu rikne tastatura,nije to nishta spec,odnesi ga u servis oni ce ti to srediti,ne bi trebalo da bude neshto skupo... 8)

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

hvala na komentarima... :wink: sto se tice rukovanja ja spadam u one korisnike koji nikada ne bi ni spustili telefon na nesto sto ga moze oguliti a kamoli da grubo rukujem njim... :oops: stvarno vodim racune ali kao sto vidim ovakve se stvari desavaju svakom... P.S odnecu telefon na popravku sutra ali mislim da cu da uzmem D750 nov ili W800i posto mi se ti SE modeli bas svidjaju...zaboravih samo da pitam,ima li neke vajde kupovati ova dva modela,naravno da li im je taj dzojstik kvalitetniji? zbog toga bih promenio telefon...pozz 8)

Odgovori