Ekran za 3650

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 22:06

Ekran za 3650

Post od Maverick_ »

Jedan prijatelj je nasao Nokiu 3650 da kupi za nekih 20 eura, ali ekran joj je otisao. Da li se isplati to kupovati i servisirati? Koliko moze kostati ekran za 3650?
Pozdrav! :)

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Koliko je dobro i lako za popraviti mom burazeru godinu dana stoji jedna u servisu!Ako nadjes neki bolji servis u BG-u,mozda i uspe popravka a moze da kosta od 60-80 evra!Mozes i da vidis da ti ugrade polovan ekran?Ali PAZI,ako je telefon pao,male su sanse da je SAMO ekran stradao,ma sta onaj koji prodaje pricao a ako je otisla i ploca onda...!Ja bih ga odneo u neki bolji servis pa da vidis kolika je STVARNO steta i koliko bi maksimum kostao ekran!
Pozdrav 8)

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Maverick_ »

Znaci te opravke i ne idu bas tako jednostavno. :unsure: ....I opravka kosta pa skoro kao i fon,tako da mislim da se to ne isplati,jedino to za polovan ekran pod uslovom da jos nesto nije riknulo. Bas gledam male oglase i ovakav telefon se moze naci za nekih 70-80 eura i to da je u funkciji.

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Jok,to je skupa rabota,jedino stvarno isplativo resenje je neka rashodovana 3650 (bilo bi kul ako bi moglo i od 3660) :D pa da se sa nje prebaci ekran i za 50-ak evra dobijes dobar telefon!Ali prvo je bolje da se proveri jel SAMO on otisao jer nisi napisao kako je"otisao"ekran ali pretpostavljam da je razbijen a u tom slucaju vrlo lako moze da se desi da je i ploca prsla i onda... nece biti ni za delove!
Pozdrav 8)

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 18. Jun 2005. 15:07

Post od Zoka »

Maverick_, to ti je mač sa dve oštrice...možeš profitirati na tom telefonu a možeš izgubiti i tih 20 evra...Kao što reče Lomnica_city, sve zavisi kako je došlo do tog kvara, ali moj savet je, ako vam nije neophodno mani te se "ćorava posla" :wink:

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ma bzv davati toliki kesh na fon koji nije nishta posebno,mnogo skupo ti ispadne,za te pare koje dash za servish kupish neku normalnu 3650 koja radi... :wink:

zeemax
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Jan 2006. 04:09

Post od zeemax »

slažem se s prethodnim postovima,to je prerizična kupnja.bolje se strpi neko vrijeme da nađeš ispravan telefon ili kupi radije neki obični,ako ne možeš skupiti šušku za 3650 ili neki sličan. 8)

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Maverick_ »

Ljudi hvala na pomoci :) ....to je inace prijatelj jedan nasao tu Nokiu za 20 eura,ali odustao je kad sam mu rekao kakvo je stanje sto se tice popravke ekrana,naravno nakon konsultacija ovdje sa vama :) ....i meni licno 3650 nije neki fon,a trenutno koristim 6680 :)

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Maverick_ napisao: ....i meni licno 3650 nije neki fon,a trenutno koristim 6680 :)
Boj ne bije svijetlo oružje, već srce u junaka... :D

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Hehehehehehehe :lol: :lol:
Mislim glupo je porediti 3650 i 6680, ogromna je razlika, pa samo kad se pogleda vreme izlaska jednog i drugog....
U svakom slučaju Maverick_ izbegavaj te pokvarene i polovne varijante telefona :wink:

Maverick_
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Maverick_ »

Zoka naravno da je glupo porediti 3650 i 6680,a i stvarno mi to nije bio cilj :wink: ... ja licno izbjegavam kupovinu polovnih pokvarenih telefona,ali ovo je sve bilo zbog prijatelja koji je htio kupiti tu Nokiu 3650. Odustao je naravno,posto se definitivno ne isplati.

Zoka
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Zoka »

Maverick_, naravno :wink:
Nebitno ko je bio u pitanju, takvu kupovinu uvek treba izbegavati ako je moguće, tako da bolje što je odustao :wink:

Odgovori