Servisiranje - pitajte
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 20. Maj 2014. 10:28
- :: samsung s2
- :: nokia 6630
Re: Servisiranje-pitajte
U pravu si,na kraju sam uzeo displex pastu ,ispolirao par puta sa krpom koja ide uz nju a onda ispolirao finom krpicom koja sluzi za ciscenje naocara i sad plastika blista a fotke 10 puta su bolje... pozz
Pozdrav!
Na Nokia 8800 Sapphire Art posle pada "ne radi slusalica" (mene cuju, ja njih ne cujem osim ako ne prebacim na zvucnik/loudspeaker). Posto imam i neku staru Nokia 8800 Sirocco, koja se ne koristi, da li moze da se iskoristi "slusalica" iz nje da se popravi Sapphire Arte? Ako ne, kolika bi bila otprilike cena popravke sa novim delovima?
Na Nokia 8800 Sapphire Art posle pada "ne radi slusalica" (mene cuju, ja njih ne cujem osim ako ne prebacim na zvucnik/loudspeaker). Posto imam i neku staru Nokia 8800 Sirocco, koja se ne koristi, da li moze da se iskoristi "slusalica" iz nje da se popravi Sapphire Arte? Ako ne, kolika bi bila otprilike cena popravke sa novim delovima?
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pon, 11. Mar 2013. 22:53
- :: lg optimus 4x
- :: lg optimus l9
lg 4' display
Polomio sam ekran na telefonu,da li neko moze da preporuci servis neki i koja je cena otprilike? hvala unapred
Hitno potrebna pomoc!! Nisam znao gde da postavim pitanje,nadam se da sam pogodio podforum,ako nisam neka neko od moderatora prebaci. Naime pokusao sam da rutujem tablet Samsung galaxy TAB 3 7.0 T210. Pogledao sam tutorial na xda-developers
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2391367
Skinuo sam ovaj firmware sa linka za SM-T210 i krenuo sa instalacijom. Stavio sam tablet u download mode,prikacio ga na komp preko USB-a,ubacio ovaj firmware u odin i kliknuo na start. Opciju auto reboot sam ostavio ukljucenu. Sve je proslo ok i tablet je podigao sistem. ALI imam jedan problem sa ekranom posto mi ekran kada je upaljen menja boje i treperi. Kada udjem u download mode nemam taj problem.
Inace verzija androida je 4.1.2...
Evo skinuo sam fabricki firmware za Samsung galaxy tab 3 SM-T210 ali kada sam usao u odin i povezao tablet sa kompom,na odinu se pojavila poruka added! ,zatim sam kliknuo na start i izbacio mi je
<ID:0/006> SetupConnection..
<ID:0/006> Can't open the serial(COM) port. .Kasnije kad sam probao ponovo samo mi je pisalo
<ID:0/006> SetupConnection.. jedno pola sata tako da sam uvideo da od toga nema nista i ugasio odin.
Moze li pomoc sta da radim? HITNO
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2391367
Skinuo sam ovaj firmware sa linka za SM-T210 i krenuo sa instalacijom. Stavio sam tablet u download mode,prikacio ga na komp preko USB-a,ubacio ovaj firmware u odin i kliknuo na start. Opciju auto reboot sam ostavio ukljucenu. Sve je proslo ok i tablet je podigao sistem. ALI imam jedan problem sa ekranom posto mi ekran kada je upaljen menja boje i treperi. Kada udjem u download mode nemam taj problem.
Inace verzija androida je 4.1.2...
Evo skinuo sam fabricki firmware za Samsung galaxy tab 3 SM-T210 ali kada sam usao u odin i povezao tablet sa kompom,na odinu se pojavila poruka added! ,zatim sam kliknuo na start i izbacio mi je
<ID:0/006> Can't open the serial(COM) port. .Kasnije kad sam probao ponovo samo mi je pisalo
<ID:0/006> SetupConnection.. jedno pola sata tako da sam uvideo da od toga nema nista i ugasio odin.
Lomina 5 (Mobitrend)
Vec 3 nedelje mi drze mobilni telefon u servisiranju i pricaju da nije gotov jos neko imao problema sa nima?
Ne znam sta da radim da im dovodim inspekciju?

Vec 3 nedelje mi drze mobilni telefon u servisiranju i pricaju da nije gotov jos neko imao problema sa nima?
Ne znam sta da radim da im dovodim inspekciju?

Za 3 nedelje mozes da napravis nuklearni reaktor,a ne da popravis telefon.Bezobrazluk
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Rushing on to Longarone, speed means surprise. Whole brigades surrender, vanquished at sunrise.
Eto otisao danas i evo epiloga:
Lik koji radi tamo mi je u sredu rekao jos da je u servisu i da ce m i se javiti u petak da mi kaze sta je sa telefonom...
Odem ja tamo kada on mi mase papirom da je danas poslao tel na servis... I da mi drsko br servisa i on i njegov kolega...
Ja ih nazovem izdiktiram imei telefona nema telefona na servisu ...
Ovo je kradja...
Lik koji radi tamo mi je u sredu rekao jos da je u servisu i da ce m i se javiti u petak da mi kaze sta je sa telefonom...
Odem ja tamo kada on mi mase papirom da je danas poslao tel na servis... I da mi drsko br servisa i on i njegov kolega...
Ja ih nazovem izdiktiram imei telefona nema telefona na servisu ...
Ovo je kradja...
Prijavi odmah policiji,inspekciji,alarmiraj sve sto se moze alarmirati.
Causing heavy casualties, clear opposing nests. Overpower outposts, seizing the crest.
- Zile995
- Expert
- Pridružio se: Sre, 19. Mar 2014. 10:27
- :: Xiaomi Redmi Note 4X
- :: HTC M8 | Galaxy SII
Re: Одг: Servisiranje-pitajte
Proveri usb port. Koristi one iskljucivo koji su iza na kucistu. Promeni port ako ne valja, proveri usb kabl i proveri da li imas sve usb drajvere.ilija98 napisao:kliknuo na start i izbacio mi je
ROM: Stock Asia WWE 5.0.1, Sense 6.0
Kernek: Stock 3.4.0
Kernek: Stock 3.4.0
- bata bogdan
- Banned
- Pridružio se: Pet, 16. Dec 2011. 03:33
- :: Huawei X2 7.0 LTE
- :: Huawei M2 10.1 LTE
Posto imam vreme i dosadno mi...kako bih mogao da ozivim tablet ako je moguce ikako...cisto da napisem...tablet uopste ne reaguje,na dugme power ON samo se upali plava lampica...i kad pipnem home dugme na ekranu zasvetli...ima li mu spasa uopste...ako ima neko voljan da pomogne?
Da,kad ga prikovcam na tablet samo se cuje onaj zvuk da je spojen ali ne prepoznaje ga....
Hvala unapred
Upitanju je tablet Acer Iconia Tab A100
Da,kad ga prikovcam na tablet samo se cuje onaj zvuk da je spojen ali ne prepoznaje ga....
Hvala unapred
Upitanju je tablet Acer Iconia Tab A100
Huawei
Pomoć oko mikrofona!
imam Galaxy s4, počelo je da mi šušti u mikrofonu kada razgovaram sa nekim, a kada razgovaram preko vibera odlično se čuje šta može biti? e i da napomenem kada dunem u mikrofon ponovo se čuje ali kroz nekoliko minuta ponovo počene da šušti!
Unaprijed zahvalan!
Unaprijed zahvalan!
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 15. Apr 2013. 19:50
- :: Nokia Lumia 920
- :: SonyEricsson VivazU5
Kupio sam Lumiu 920 u aprilu 2013. do sada je radila besprekorno.
Od juče su mi se na ekranu pojavile vertikalne linije, na stotine različitih boja.
Telefon nije bio izložen suncu ili sl, bio je na punjaču u sobi, i ujutru je ekran bio šaren.
Da li je u pitanju hardverski problem (displej), i ako jeste da li se može menjati?
Telefon sam kupio u jednoj poznatoj prodavnici u BG-u, (ne znam da li smem da navodim ime tj. reklamiram ili pljujem prodavnicu) i oni su mi dali garanciju 1 godinu, koja je istekla u aprilu. Na kutiji piše da je iz Saudijske Arabije.
Nokia za Srbiju daje garanciju 24 meseca:
http://www.nokia.com/rs-sr/podrska/ogra ... oizvodaca/
Da li ta garancija važi samo za uređaje koji su kupljeni preko ovlašćenih prodavaca u Srbiji, tj. da li ja uopšte mogu da se pozovem na garanciju?
Od juče su mi se na ekranu pojavile vertikalne linije, na stotine različitih boja.
Telefon nije bio izložen suncu ili sl, bio je na punjaču u sobi, i ujutru je ekran bio šaren.
Da li je u pitanju hardverski problem (displej), i ako jeste da li se može menjati?
Telefon sam kupio u jednoj poznatoj prodavnici u BG-u, (ne znam da li smem da navodim ime tj. reklamiram ili pljujem prodavnicu) i oni su mi dali garanciju 1 godinu, koja je istekla u aprilu. Na kutiji piše da je iz Saudijske Arabije.
Nokia za Srbiju daje garanciju 24 meseca:
http://www.nokia.com/rs-sr/podrska/ogra ... oizvodaca/
Da li ta garancija važi samo za uređaje koji su kupljeni preko ovlašćenih prodavaca u Srbiji, tj. da li ja uopšte mogu da se pozovem na garanciju?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 15. Okt 2013. 14:31
- :: samsung galaxy s4
- :: LG
pitanje jedno koliko kosta ne ispravan galaxy s3 zanima me jer imam jedan da prodam za delove?? ne radi ekran ima sve od opreme
- vojvodjanin81
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 20. Feb 2013. 15:40
- :: Samsung S5 G900F
Evo samo da napisem da je bratu crkao touch screen na S3 nakon 7 meseci koriscenja telefona.Naravno,kupio je nov u neotvorenoj kutiji na KP.Garancija je bila samo 6meseci na softver.Niti je ispao,niti je usla voda dakle sam od sebe.Jednostavno ne reaguje.Probali smo da izvadimo bateriju,cekali pola sata,vratili je,upalili telefon i gle cuda proradio.Kad evo opet danas isti problem.Opet probali da izvadimo bateriju ali sad ne pomaze.Da li znate koje su okvirne cene popravke?Ali samo da kazem da je telefon kao nov,bukvalno pazen i mazen i da sam razocaran u Samsung kao vodeceg proizvodjaca,tako da me vise ne cudi prica mnogih servisara da su imali pune ruke posla narocito sa S3.
prošle godine sam kupio ovu tastaturicu
http://www.kupindo.com/Tastature/110742 ... 0-AA-klasa
I montirao sam je ima jedno 3 mjeseca ili malo više.
Sad se desilo da nakon dakle 3 mjeseca ona ne radi tj. neki tasteri konkretno 1,3,4 ne rade nikako.
Na staroj je radilo ali se moralo nabadati.
Moje pitanje je gdje da kupim kvalitetniju tastaturu ?
Kupio bi mislim 2 komada pa da mjenjam po potrebi.
http://www.kupindo.com/Tastature/110742 ... 0-AA-klasa
I montirao sam je ima jedno 3 mjeseca ili malo više.
Sad se desilo da nakon dakle 3 mjeseca ona ne radi tj. neki tasteri konkretno 1,3,4 ne rade nikako.
Na staroj je radilo ali se moralo nabadati.
Moje pitanje je gdje da kupim kvalitetniju tastaturu ?
Kupio bi mislim 2 komada pa da mjenjam po potrebi.
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
@Drgrga, trebam da zamenim samo staklo na Samsung Galaxy S2, dakle touch screen radi najnormalnije. Je l može preporuka za tog jednog čoveka u kojeg imate poverenja?drgrga napisao:Chaki,
Poenta price je da su mnogi u utrci za lakom zaradom,poceli da se bave zamenom stakala na telefonima gde je to moguce.Dakle postoji masina ili ti "grejac" kojim greje telefon do momenta da se staklo koje je puklo odvoji.Onda se skida fabricki lepak,cisti se,nanosi novi i stavlja novo staklo.Lepak se onda polarizuje UV zracenjem !
Zasto nastaju problemi ?
Nedovoljno iskustvo pojedinih staklara.
-nekad se pregreje i sam lcd pa postane "zut" u coskovima.
-nekad lepak iscuri van okvira i bude vidljivo
-nekad lepak udje u "home" taster,osvetljenje ili prox.senzor
Za podrucje BG znam samo jednog coveka koji uradi kao da je telefon izasao iz fabrike,za podrucje Vojvodine jos jednog,sve ostalo sto sam video nisam bio zadovoljan.

Hvala
Zdravo svima ja posjedujem sony xperia active st17i i interesuje me da li je moguce zamjeniti prednje staklo koje sam razbio a prije sam skinuo zastitnu foliju i da li je puklo zbog te folije?Unaprije hvala
Koliko kosta zamena dugmeta za paljenje kod Lumie 520?
alcatel idol 2.. da li može samo staklo da se menja ili mora sve ? i koje su cene naravno.. hvala 

Samsung S10+ red
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Godja,promeni sve za nekih 50-ak evra ili nadji nekog ko hoce da ti menja samo staklo,ali znaj da je velika sansa da se menjanjem stakla osteti touch