Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
Camili
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 14. Jan 2015. 11:14
:: ZTE kis lite

Re: Servisiranje - pitajte

Post od Camili »

Nzm da li je neko pitao ali ...
imam neki prastari ZTE kis lite uzela sam ga na pretplatu i u aprilu istice 2. godina kako ga imam.
juce mi se nesto ispraznio i ugasio se i posle nece da se upali nikako . samo prikazuje Vip sliku ( to i inace pokazuje kad ga palim; telefon je iz Vipa ) i tako stoji 10 minuta pa se ugasi.
i sta ja sad da radim? :cry:

godja
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 09:27

Post od godja »

odeš u Vip,garancija,račun i reklamiraš. obnoviš ugovor i uzmeš neki normalan telefon :)
Samsung S10+ red

Camili
Novajlija
Novajlija

Post od Camili »

e jbg garanciju imam samo prvu godinu,
juce sam uradila hard reset i sad radi,
ali hvala :D

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Camili, ako si telefon uzela od operatera onda je garancija 2 godine.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Camili
Novajlija
Novajlija

Post od Camili »

ah, da.
ma tata me zbunio
on mi rece da imam samo 1. godinu. ja sad evo gledam garantni i pise da imam 2 godine.
:oops:

zokowmali
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 04. Feb 2008. 01:17

Post od zokowmali »

da ne otvaram novu temu,mojoj dragoj otiso slot za sim na Idolu 2,imala nano,pa ubacila sa adapterom za micro sim,pa kad je htela da izvadi karticu,pokidala pinove izgleda,a karticu nije mogla da izvadi,pa je pokusavala sa iglom...i na kraju uspela da izvadi karticu! ko zna sta je unutra napravila...telefon sljaka normalno,ali bilo koju karticu da ubacim ne cita.. koliko kosta popravka za to i da li se isplati?

rm:a
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 29. Avg 2013. 12:53
:: nokia 6700 classic

Post od rm:a »

pozdrav
pokvarila mi se Nokia 301 dual sim, u servisu su mi rekli da je izgorela ploca... jel zna neko gde bi mogao da zamenim to, ili da cekam neki slomljen polovan, pa da kombinujem nesto? :smutny:

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
:: Xiaomi Redmi Note 4

Post od El Laki »

Koliko bi koštala ploča za S4 i zamena iste? Razmišljam da kupim jedan kojem ne radi kamera, ploču i da zamenim u nekom servisu. Koliko bi to koštalo i koliko je pipljiv posao? Vidim na kp ima ploča za 60e

Drakenzen
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 08. Dec 2013. 23:54
:: 00

Post od Drakenzen »

Prosto je kao pasulj. Pitanje je u kakvom je stanju ploca, mislim da je nova 100e. Moj ti je savet da trazis neki sa slomljenim ekranom i da sa njega skines plocu. Tako ti je najjeftinije

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Nema takvih po realnoj ceni. Na kp imaju te od 60e i to je to. Da naručim od preko,mnogo se čeka. Našao sam na netu neka uputstva za zamenu ploče, ali bih možda pre dao nekom servisu 20e za ruke pa da zamene.

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
:: Samsung A5 (2017)
:: Nokia 6310i
Kontakt:

Post od Professional »

A jesi siguran da je tome sto ne radi kamera bas ploca problem? da nije sama kamera?
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)

- s4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 24. Jan 2015. 16:46
:: samsung galaxy s4
:: lg g2

Post od - s4 »

pozdrav..imam problem sa samsung galaxy S4..pojavilo se par puta da telefon ne prepoznaje sim karticu i da se treba resetovati..posle resetovanja je radio dobro kratko i opet pokazivao isto..odjednom je prestao da prepoznaje karticu,promenio sam karticu probao drugu i nece.. u cemu li je problem??

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Bila devojka u servisu i tako joj rečeno.

Professional
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 26. Jul 2008. 02:53
:: Samsung A5 (2017)
:: Nokia 6310i
Kontakt:

Post od Professional »

Onda ok. Trazi telefon sa slomljenim displejom a da je ploca ispravna, vise ce ti se isplatiti :)
Currently at use: Samsung A5 (2017)
Currently at Stand By: Nokia 6310i V5.22, Nokia 6310i V7.00, Nokia N82 black + 8GB Kingston V31.0.016, hakovan & Ericsson R380s Smartphone (Symbian Ltd, 1998-2000)

El Laki
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od El Laki »

Pogledaću šta naiđe. Hvala na savetu ;)

wo3c4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Jan 2015. 23:39
:: ne

Post od wo3c4 »

Imam Sony Xperiu Z, i radi telefon super, samo kad ubacim punjac ili usb, nije bitno, meni telefon sam uplai blutut, wifi, i sve moguce, i pritom mi obrise sve precice sto sam stavio i, sve sto sam slikao kamerom obrise, obrise mi obrazac sto sam stavio na ekranu.. I to se desi samo kad ga stavim na punjac... Znaci pocinje da me nervira opasno, ako neko zna razlog, neka pomogne.. Hvala... :unsure: :uhuh:

kele94
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 26. Jan 2015. 15:56
:: Htc Incredible S

Post od kele94 »

Dobar dan, novi sam ovdje :) Imam problema sa telefonom HTC Incredible S..
Naime, kupio sam ga polovnog i nisam dobio originalni punjac uz njega vec neki kineski adapter. Kada ga prikopcam na punjac pocinje da mi treperi slika na displeju, i dolazi do toga da se on potpuno ugasi, telefon normalno puni ali je nefunkcionalan na punjacu dok ga ne iskopcam, tad sve radi normalno. I jos jedan problem, ponekad mi se dogode sumovi u zvucniku kad slusam muziku ili pricam na mob... Izludjuje me :shock:
Pozz 8)

monac
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 08. Apr 2010. 16:27
:: Iphone SE 32GB
:: Iphone 4s 16GB

Post od monac »

meni ovo lici ako on sam klikce kada stavis na punjac da je ghost touch u pitanju i odnesi ga ako imas garanciju

wo3c4
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 25. Jan 2015. 23:39

Post od wo3c4 »

nemam garanciju... videcu da ga odnesem u serviras da vidimo sta kazu oni do cega je...

Kristy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 27. Jan 2015. 14:46
:: htc one mini

Post od Kristy »

Pozdrav!
Imam htc one mini, 8 meseci. Od pre nekoliko dana power dugme ne radi kako treba, ako mi se telefon isključi, treba mi par minuta mučenja da ga uključim, otključavnje i zaključavanje isto. Instalirala sam neku aplikaciju da mi volume dugme postane power, ali to mi jako puno troši bateriju. Juče sam ga odnela u servis, gde je kupljen, kao su namestili, rekli su mi da je bilo pokvašeno, međutim posle par sati, počinje opet ista priča.
Moje pitanje je, gde u Novom Sadu postoji neki dobar servis gde bih mogla rešiti ovaj problem?
Hvala unapred

Odgovori