evo ovako :
kada zelim da udjem u kameru lepo sve radi kad odjednom ekran se ukochi i telefon se restuje:!
isto mi se dogadja i sa mp3 pleyerom,pustim neku ziku telefon se zamrzne i odmah zatim i resetuje..
sve ostale funkcije rade perfektno..prebacujem slike preko bluetootha sve ok..ali mp3 i camera nece pa nece..mislim hoce ali brzo se ubagujeu i telefon se restuje :!
citao sam na netu negde da je takav problem imao dechko na d500 i resio ga je restom telefona ali meni to ne resava problem mozda bi flash software resio problem ?
mozda neko ima jos neku ideju,ajde ljudi pomagajte bash mi je hitno
Ma nema tu neke filozofije,tripuje se malo sowtver odnesi ga u servis da ti ga fleshuju i bice sve ok posle toga...ne vidim neko bolje reshenje trenutno...
a recimo da si ubacio neku java aplikaciju (jesi li?) i moguce je da fontel nije kompatibilan ali ti si je nekako ugurao na silu i fontel poludeo...znam iz iskutstva
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3
nisam prvi vlasnik u tome je problem
tako da ne znam sta je ko gurao u njega,evo sada cu da krenem da trazim neki servis koji ce da mi odradi flash pa javljam dal je pomoglo
exej.....mislim da je flet kabl otiso, slicne probleme je imala moja drugarica sa nekim sam iz serije e7xx.....njoj je kamera nesto kocila,restartovala.... i tako dalje ..odi do servisa ali pre ce biti da je flet..... 86% sam siguran po simptomima koji tvoj tel pokazuje.....
kakve veze ima pustanje muzike, slusanje mp3'ja sa flat kablom??? za kameru i jos bi bilo moguce a za mp3?! no,videcemo sta decko kaze kada se vrati iz servisa.
ovaj u servisu je tek lood kaze mozda ti je neki "kristal" crko ali ja nisam siguran ajde ti kao da ga ostavish jedno 10dana..dobro me jos nije pitao i za kljuceve od kola
Kao sto fain2daniel kaze kakve veze ima flat kabl sa mp3 muzikom ?tako isto i ja razmisljam al ajde.
jer zna neko neki posten i normalan servis ako moze da mi kaze gde se nalazi ili jos bolje broj..
jer zna neko koja je najnovija verzija software za e720?na mom je verzija - E720EEE1
p.s.pogledajte ovaj link leek je imao slican problem sa d500 http://forums.mobiledia.com/topic37545.html
ne,ne,ne...
bash zelim da kazem da je leek blesav
on mi je to predlozio a ja sam mu samo rekao u redu ali NECU..
mislim to je tipicno zavlacenje ceovek nema taj deo pa ce da ga trazi 10dana..
kakav kristal bre ljudi sta vam je??? jel mi pricamo o pelenama ovde??idi od servisa do servisa dok ne nadjes nekog ok lika koji ce ti polako objasniti ili odmah proveriti o cemu se radi a ne ovako! onaj nije normalan...ako ode kristal,otisao je display i ide zamena a ne neka sporedna funkcija u fontelu najverovatnije ce flash resiti problem u najblazoj varijanti
mp3 ima veze zato sto je na e 720 slusanje mp3 playera povezano sa prednjim displeyom koji je vezan flet kabelom za plocu 99% je otisao flet kabel nisam hteo odmah da traumiram decka ali to je, naravno videcemo ukoliko bude rekao pravu istinu kad se vrati iz servis, inace kristali imaju veze sa tastaturom i obicno kad neradi tastatura rikno je kristal za tastaturu
ajde probacu malo da pojurim servis :!
javljam sta sam uradio..
@nbnebojsha ne moram ja da slusam mp3 preko spoljnog displeya,mogu da slusam i ovako..tako da ne vidim logiku zasto bi mp3 imao veze sa flat kablom..ali ok svaka ideja je dobrodosla zato sam se i obratio
nbnebojsa je ipak iskusniji pa cemo ostaviti to na tebi i serviseru...odradi to i obavezno javi da se uverimo dali je sve to zaista spojeno zajedno (tastatura,display,mp3) a fontel deluje bas onako 'trajno' steta
Pazi,sve shto ide u gornji preklop ide preko flet kabla,tako da zashto ne bi otishao i mp3 kad zvuk mora da se sprovede do zvuchnika koji je u gornjem delu slushalice... Chudni su mi malo ti simtopi ali meni je zadnji put riknulo samo jedno DUGME i to je bio delic flet kabla i morao da ga menjam celog...Obichno pochinje deo po deo da ti riknjava kad je flet u pitanju,pochinje ekran da ti bledi,kamera da ti ne radi itd itd...tako da mi ovo malo chudno,i ja sam pomislio odmah na flet al ono...videcemo...
Dobio sam jedan samsung e720,kji je bio opran u ves masini!....uspeo sam da ga ozivim i da ga upalim,radio mi je zvicnik,displej,vreme,sat....ali je komplet ploca od tastature riknula,pitao sam po servisima za drugu,ali su svi mlatarali glavom i govorli o ciframa oko 100-120e.....
ljudi uzeo sam nokiu 6100 i 40e za ovaj telefon jer se svi serviseri prave blesavi i pricaju neke ruzne priche na kraju sam ga dao nekom dechku koji je jako korektan i cak smo napravili neke klauzule ako nije flat
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.