Samsung e720 veliki problem !

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
stankebaya
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 23:49

Samsung e720 veliki problem !

Post od stankebaya »

evo ovako :
kada zelim da udjem u kameru lepo sve radi kad odjednom ekran se ukochi i telefon se restuje:!
isto mi se dogadja i sa mp3 pleyerom,pustim neku ziku telefon se zamrzne i odmah zatim i resetuje..
sve ostale funkcije rade perfektno..prebacujem slike preko bluetootha sve ok..ali mp3 i camera nece pa nece..mislim hoce ali brzo se ubagujeu i telefon se restuje :!
citao sam na netu negde da je takav problem imao dechko na d500 i resio ga je restom telefona ali meni to ne resava problem mozda bi flash software resio problem ?
mozda neko ima jos neku ideju,ajde ljudi pomagajte bash mi je hitno :)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Ma nema tu neke filozofije,tripuje se malo sowtver odnesi ga u servis da ti ga fleshuju i bice sve ok posle toga...ne vidim neko bolje reshenje trenutno... :roll:

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

a recimo da si ubacio neku java aplikaciju (jesi li?) i moguce je da fontel nije kompatibilan ali ti si je nekako ugurao na silu i fontel poludeo...znam iz iskutstva :wink:
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

stankebaya
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stankebaya »

nisam prvi vlasnik u tome je problem :)
tako da ne znam sta je ko gurao u njega,evo sada cu da krenem da trazim neki servis koji ce da mi odradi flash pa javljam dal je pomoglo :)

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

samo da nije otisao flet kabel, posto mi je malo cudno za softver da tako baguje... :shock:

project
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 29. Apr 2006. 15:42

Post od project »

exej.....mislim da je flet kabl otiso, slicne probleme je imala moja drugarica sa nekim sam iz serije e7xx.....njoj je kamera nesto kocila,restartovala.... i tako dalje ..odi do servisa ali pre ce biti da je flet..... 86% sam siguran po simptomima koji tvoj tel pokazuje..... 8) 8) 8) 8) 8)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

kakve veze ima pustanje muzike, slusanje mp3'ja sa flat kablom??? za kameru i jos bi bilo moguce a za mp3?! :uhuh: no,videcemo sta decko kaze kada se vrati iz servisa. 8)

stankebaya
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stankebaya »

ovaj u servisu je tek lood kaze mozda ti je neki "kristal" crko ali ja nisam siguran ajde ti kao da ga ostavish jedno 10dana..dobro me jos nije pitao i za kljuceve od kola :)

Kao sto fain2daniel kaze kakve veze ima flat kabl sa mp3 muzikom ?tako isto i ja razmisljam al ajde.
jer zna neko neki posten i normalan servis ako moze da mi kaze gde se nalazi ili jos bolje broj..
jer zna neko koja je najnovija verzija software za e720?na mom je verzija - E720EEE1
p.s.pogledajte ovaj link leek je imao slican problem sa d500
http://forums.mobiledia.com/topic37545.html

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

stankebaya, ti si ostavio 10 dana telefon kod tog lika da bi zamenio kristal,salis se jel da? :cry: :cry: :cry:

stankebaya
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stankebaya »

ne,ne,ne...
bash zelim da kazem da je leek blesav :)
on mi je to predlozio a ja sam mu samo rekao u redu ali NECU..
mislim to je tipicno zavlacenje ceovek nema taj deo pa ce da ga trazi 10dana..

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

kakav kristal bre ljudi sta vam je??? :o :blinky: jel mi pricamo o pelenama ovde??idi od servisa do servisa dok ne nadjes nekog ok lika koji ce ti polako objasniti ili odmah proveriti o cemu se radi a ne ovako! onaj nije normalan...ako ode kristal,otisao je display i ide zamena a ne neka sporedna funkcija u fontelu :uhuh: najverovatnije ce flash resiti problem u najblazoj varijanti :wink:

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

mp3 ima veze zato sto je na e 720 slusanje mp3 playera povezano sa prednjim displeyom koji je vezan flet kabelom za plocu 99% je otisao flet kabel nisam hteo odmah da traumiram decka ali to je, naravno videcemo ukoliko bude rekao pravu istinu kad se vrati iz servis, inace kristali imaju veze sa tastaturom i obicno kad neradi tastatura rikno je kristal za tastaturu 8)

stankebaya
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stankebaya »

ajde probacu malo da pojurim servis :!
javljam sta sam uradio..
@nbnebojsha ne moram ja da slusam mp3 preko spoljnog displeya,mogu da slusam i ovako..tako da ne vidim logiku zasto bi mp3 imao veze sa flat kablom..ali ok svaka ideja je dobrodosla zato sam se i obratio :)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od fain2daniel »

nbnebojsa je ipak iskusniji pa cemo ostaviti to na tebi i serviseru...odradi to i obavezno javi da se uverimo dali je sve to zaista spojeno zajedno (tastatura,display,mp3) a fontel deluje bas onako 'trajno' :uhuh: steta

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

Pazi,sve shto ide u gornji preklop ide preko flet kabla,tako da zashto ne bi otishao i mp3 kad zvuk mora da se sprovede do zvuchnika koji je u gornjem delu slushalice... :roll: Chudni su mi malo ti simtopi ali meni je zadnji put riknulo samo jedno DUGME i to je bio delic flet kabla i morao da ga menjam celog...Obichno pochinje deo po deo da ti riknjava kad je flet u pitanju,pochinje ekran da ti bledi,kamera da ti ne radi itd itd...tako da mi ovo malo chudno,i ja sam pomislio odmah na flet al ono...videcemo... :wink:

Darkomol
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 05. Jun 2005. 08:13

Post od Darkomol »

Dobio sam jedan samsung e720,kji je bio opran u ves masini!....uspeo sam da ga ozivim i da ga upalim,radio mi je zvicnik,displej,vreme,sat....ali je komplet ploca od tastature riknula,pitao sam po servisima za drugu,ali su svi mlatarali glavom i govorli o ciframa oko 100-120e.....

Dexter
Expert
Expert

Post od Dexter »

ohoh...pa idi nadji neki normalan servis onda.... :wink:

w74
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 02:57

Post od w74 »

a da probas sa master reset?
ne razumem se mnogo ali probaj mozda upali

a da probas sa master reset?
ne razumem se mnogo ali probaj mozda upali
spodelite znanje drugima kako bi nekad pomogli i sebi :)

stankebaya
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stankebaya »

nisam jos stigao da odnesem telefon na popravku ali u toku ove nedelje hocu pa vam javljam.poz svima koji su se trudili da pomognu :)

stankebaya
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od stankebaya »

ljudi uzeo sam nokiu 6100 i 40e za ovaj telefon jer se svi serviseri prave blesavi i pricaju neke ruzne priche na kraju sam ga dao nekom dechku koji je jako korektan i cak smo napravili neke klauzule ako nije flat :)

Odgovori