Imam problem sa telefonom K 700i.kupljen je preko mts-a i nemogu da koristim karticu 063.sta tacno treba da uradim i da li mogu sam ili moram u servis?hteo bih i novi softver posto sa njim navodno baterija duze traje,pa me zanima da li bi instaliranje novog softvera automatski resiti i moj prvi problem.
unapred hvala!!!!!!!!!!!
brate svaki servis mora da moze da dekodira k7oo sto nije nikakav problem a sto se tice price da ce ti baterija duze trajati sa novim softverom (ha,ha)moram da se nasmejem prijatelju jer je to najveca glupost koju sam cuo, pogresna informacija brate. a pazi sad foru sa tim u vezi, kada odes u servis nemoj da pricas da ti telefon nije dekodiran nego samo odradi softver a on da bi odradio softver mora da uradi i dekodiranje. tako ces dobiti novi softver cist bez mts gluposti. njos jedna stvar nemoj placati softver vise od 10 eua. pozdrav
E brate,mislim pazi brate... kad nisi u pravu!Sa ranijim verzijama softvera je stvarno slabije trajala baterija,ako imas takvu stariju verziju onda neka ga flesuje nakon dekodiranja,jer se dekodiranjem ne menja uvek i softver,nekad se samo otkljucaju lock-ovi!
Pozdrav
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.