nokia n90 procesor dead

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

nokia n90 procesor dead

Post od migi »

E mogao sam da ovu info sakrijem ali nisam hteo.........
:D
U malim oglasima lik prodaje n90 za 150e :ohmy: :o stim sto ne moze da se upali.......Kad sam ga zvao on kaze satro da je dobio od spolja i pokvario se sam, nosio u servis telefon i rekli mu da je procesor crkao i da treba da se zameni...A on znas samo trazio po NS i kao nije mogao da nadje doticni deo...

Koliko je cimanje naci i zameniti taj "delic" za telefon (nije bitno gde u Srbiji, Evropi, Africi....sve cu da pretabam samo da za neke normalne pare proradi ovo chudo)

hmm...Dal bi cela ploca morala da se skida.........

Pozurite....Hitno....Sutra bi trebao da kupim neki 2. fon...........

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Znas kad ces to naci? Nikad a mozda i kasnije....razmisli da li bi ti trazio da ti je riknuo takav fon?
Kao on jadan nije nasao u ns.....pusti price 8)
5130+Koss the plug....

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

a i ko to moze da ti uradi i da ga nadjes... racunaj u cenu ploca+transport+vreme i zivci urtoseni za ovu misiju+ruke (stavljanje ploce u servisu)= mnogo!!!
pa ti racunaj 150e + to mnogo=nov fon tako da ti lepo razmisli

pozz
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Mozda je stvarno dobio iz inostranstva a totalni laik........Pa ne zna covek :lol: :D :P 8)

Sta ima veze lepo mi je bilo dok sam ziveo u iluziji da to moze da se odradi...... :unsure:

Pa predpostavljao sam da je takav scenario.....Sta ima veze ionako sutra kupujem 6630 ioako je bolji od n90 :oops: :P
Da li da uzimam ako je sw slabiji od 3.45.133...........

DJ_Boris
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 16. Feb 2004. 02:44
:: Samsung Note 8
Kontakt:

Post od DJ_Boris »

Ma verovatnoi je telefon apsolutno nov samo lik ne zna da stravi bateriju pa zato misli da je mrtav...

Procesor sigurno moze da se nadje, tj po sistemu nacicu ti ga ko ga ime sa nekog ucmekanog, ali po principu telefon je zestoko skup, zato je i deo papreno skup...

Ali na kraju krajeva, otkud zas da je samo procesor, telefon je mrtav i to moze da bude ko zna sta... Ako je ocuvan vredi mu dati 30-40 eur i to je max, cisto mu kazes toliko ti vredi maskica i display ako nije slomljen naravno... Pa onda mozes da probas da ga odradis negde...

Mada je to ogromna cimacina...

Za takav tel on sigurno u bilo kom servisu ne bi dobio vise od 25 eur...
.:Amazonka:. - Prodaj brzo, kupi lako! https://amazonka.rs/

Odgovori