Servisiranje - pitajte
Re: Servisiranje - pitajte
Ipak mislim da je do ekrana i da se nešto izvuklo dok se telefon tumbao po rancu od trčanja.
Sad s vremena na vreme hoće da se uključi ali ako se zadržim na "home" ili "back" button, opet par puta zatreperi ekran pa se vrati slika.
Sad s vremena na vreme hoće da se uključi ali ako se zadržim na "home" ili "back" button, opet par puta zatreperi ekran pa se vrati slika.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 10. Jan 2017. 11:29
- :: LG G2
narode, cale je razbio ekran na svom telefonu, kako da iz njeda izvadim kontakte?
ima li neki program preko kojeg mogu uci u telefon, ovako mogu samo slike da izvadim kada ga povezem sa kompom.
hvala
ima li neki program preko kojeg mogu uci u telefon, ovako mogu samo slike da izvadim kada ga povezem sa kompom.
hvala
Koji je telefon u pitanju? Koji OS? Ako je Android, ja automatski stavim da kontakti idu na gmail... koji god je u pitanju, neki pcsuite bi trebao pomoci
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 10. Jan 2017. 11:29
- :: LG G2
samsung j3 2016, mislim da ima android 5.0
nije bilo ukljuceno da sinhronizuje kontakte na gmail, zato sada jurim kako da izvadim sve
nije bilo ukljuceno da sinhronizuje kontakte na gmail, zato sada jurim kako da izvadim sve

- stefanomene
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
- :: Huawei Mate 20
- :: Xiaomi Mi A2 lite
Poštovani,imam pitanje vezano za S3 neo. Dakle,prilično se pregreva u poslednje vreme a sinoć se desilo da je nakon pregrevanja i baterija došla na nekih 5% i stavljen je na punjač. Ujutru je bio napunjen na nekih 75%.
Inače android 4.4.2 je u pitanju.
Inače android 4.4.2 je u pitanju.
Interesuje me da li neko zna cenu za kvar, radi se o Sony xperia m2. Ubacio sam karticu na pogresnu stranu, uspeo da izvadim ali sam pocupao one male, kako bih nazvao cinceve. Interesuje me samo cena da me ne bi neko odrao. Pozz
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 08. Apr 2010. 16:27
- :: Iphone SE 32GB
- :: Iphone 4s 16GB
ako zna neko od servisera kako se ovo desilo molio bi ga za savet iphone 5 zamenjena baterija i telefon stavljen da se puni i punio jedno vreme i samo odjednom prekinuo da puni i telefon radi ali skida procente ali ga nijedan uredjaj ne prepoznaje probano sa vise kablova,video sam sa lupom da je nesto pocrnelo u konektoru punjenja pa pitam jer moguce da sam od sebe je crkao konektor punjenja ili je nesto drugo u pitanju
pozdrav
pozdrav
- Mladjan
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 02. Maj 2017. 14:52
- :: Samsung galaxi grand
Imam problem sa memoriskom karticom. Kada je stavim u neki drugi fon radi normalno,a kada je vratim u samsung galaxi grand neo pokazije da memoriska treba da se ukljuci ali je polje za ukljucivanje tamno i ne reaguje na dodir. Kako to da resim ako je moguce?
- nord
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sub, 06. Maj 2017. 16:52
- :: nokia 808
- :: simens c45
Pozdrav svima.Imam problem sa Sony Xperia E3 ne mogu da ga upalim.Kada ga stavim na punjac svetli crvena lampica na ekranu i posle 5-10 minuta pojavi se logo Sony na par sekundi i nestane i vise nesija ni ona crvena lampica.Onda posle 10-ak minuta na pinjacu ponovo se upali crvena lampica i ponovo logo Sony i opet se sve ugasi.Sta mislite da li je mozda do baterije ili je nesto drugo u pitanju da ne kupujem bez veze bateriju,nosio sam u par servisa u Sapcu i niko nije uspeo da mi pomogne.Jedan serviser mi je rekao da probam da sokiram bateriju,da je raskacim sa ploce pa da onda telefon stavim na punjaci da onda vratim bateriju,ja sam i to probao,kada stavim telefon na pinjac pojavi se baterija na ekranu i cim ja prikacim bateriju na plocu ono se sve pogasi,pozdrav svima i hvala u napred. 

Koliko kosta promena fixnih baterija, z2 konkretno ako pravi razliku.
Racunaj da nije manje od 30e. Evo konkretno za g2 je 4000 din, provereno.
Najbolje posalji mejl ovlascenom servisu (jer je to jedini nacin da dodjes do orginalne baterije). Ukoliko hoces neorginalnu, zavisi od baterije I servisa (ja bih licno u telefon sa takvom baterijom samo original Ili neke neorginalne ali proverene).
Najbolje posalji mejl ovlascenom servisu (jer je to jedini nacin da dodjes do orginalne baterije). Ukoliko hoces neorginalnu, zavisi od baterije I servisa (ja bih licno u telefon sa takvom baterijom samo original Ili neke neorginalne ali proverene).
Pardon, nisam se lepo izrazio, mislio sam samo ruke, ostah nedorecen. Planirao sam negse oko 10e sto pretpostavljam i ti ovako laicki mislis
Pa da, 10e ce sigurno biti dovoljno za ruke. Samo nadji dobar servis, jer mnogi serviseri (a posebno iz manjih gradova) gledaju na yt pa rade jer susreta sa nekim modelim nisu imali, pa su greske i za ocekivati.
Ovo jos nisam video do sad ali desilo se da mi se na telefonu odlepljuje ekran. Kako to moze da se sanira. Procitao sam da je moguca samo zamena stakla a ne celog displeja sto je olaksavajuca okolnost. Da li to moze nekako da se izvede "lepljenjem"? Viri svetlost sa strane ako neko ne razume o cemu pricam xd
Edit: lg g3 je u pitanju
Edit: lg g3 je u pitanju
Dajte neki dobar predlog za zamenu ekrana na iPhone 6. Nedavno sam kupio jedan polovni kako bih sa njega zamenio ekran na ženinom razbijenom, ali nakon zamene, ekran ime horizontalne linije u kojima gubi sliku u dnu ekrana. Ovo se desilo tek nakon zamene. Telefon sa koga je skinut ekran nije pokazivao ove simptome. Gde da nosim da to sredim, a da provereno dobijem pravu stvar?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- гари
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Uto, 13. Sep 2016. 17:04
- :: Xiaomi Mi A2 Lite
Mislim da je ovo odgovarajuća tema iako nije telefon u pitanju.
Jel moguće na slušalicama za kompjuter promeniti bananicu ako se trenutno kod bananice gubi kontakt? Ili da secnem kabel, "izvadim" deo koji prekida, i opet da to spojim? Znam da to može sa zvučnicima, ali ovo su u pitanju neke slušalice od 1000 dinara.
DODATAK:
Ma ko ga šiša, bacio sam slišalice.

Sent from mTalk on Windows 10 phone
Jel moguće na slušalicama za kompjuter promeniti bananicu ako se trenutno kod bananice gubi kontakt? Ili da secnem kabel, "izvadim" deo koji prekida, i opet da to spojim? Znam da to može sa zvučnicima, ali ovo su u pitanju neke slušalice od 1000 dinara.

DODATAK:
Ma ko ga šiša, bacio sam slišalice.

Sent from mTalk on Windows 10 phone
- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Sve moze ako znas kako, samo se ne islati ulagati trud u tako jeftine sluske, jer ces izgubiti vreme i zivce. Kada su vec jeftine, odes i kupis druge.

- Ivan Cirkovic
- Banned
- Pridružio se: Sre, 19. Jul 2006. 08:49
- :: LG G5 SE
- Kontakt:
Ljudi da li je istina kada se pojavi zuta mrlja ispod ekrana da je navodno popustio lepak ispod ekrana?
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 15. Maj 2017. 11:02
- :: HTC M8
Pozz,
Da li neko zna koja baterija ide za ovaj telefon?
Nisam siguran, dobio sam ga bez baterije. Neka kineska kopija je u svakom slucaju.
http://imgur.com/a/xbat7
http://imgur.com/a/Mr7WB
Hvala unapred,
Jovan.
Da li neko zna koja baterija ide za ovaj telefon?
Nisam siguran, dobio sam ga bez baterije. Neka kineska kopija je u svakom slucaju.
http://imgur.com/a/xbat7
http://imgur.com/a/Mr7WB
Hvala unapred,
Jovan.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 31. Jul 2011. 22:02
A gde si to cuo/procitao?Ivan Cirkovic napisao:Ljudi da li je istina kada se pojavi zuta mrlja ispod ekrana da je navodno popustio lepak ispod ekrana?
Zute mrlje nemaju veze sa lepkom.
Zute mrlje nastaju uglavnom kao posledica grejanja ili mehanickih trauma displeja.