Problem sa 7610
Problem sa 7610
Imam telefon Nokia 7610 i od pre neki dan nikako ne hwata mrezhu.kad udjem u settings pa network,operator selection on mi nadje mrezhu ali kad ocu da je izaberem kazhe no acces.telefon mi je pao sa frizhidera
pa jel mozhda do toga?

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Sigurno je pad uzrok tog brljavljenja. Jesi li proverio da ti nije SIM kartica delimično izletela iz ležišta, mada je to sa ovim mehanizmom jako teško. U svakom slučaju, probaj da izvadiš sve napolje (bateriju, SIM i MMC) pa ih lepo vrati nazad i probaj... 

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Uh, ne valja to... 7610 ima dve ploče koje su međusobno spojene nizom kontakata koji izgledaju kao češalj, moguće je da se nešto samo mehanički poremetilo. Druga varijanta je da je prilikom pada otišla elektronika koja reguliše komunikaciju sa SIM karticom ili nešto slično, da sad ne nagađam. Nemaš mnogo izbora sem da posetiš neki bolji servis...
Jesi li probao tu SIM karticu u nekom drugom telefonu, sve šljaka ok?
Jesi li probao tu SIM karticu u nekom drugom telefonu, sve šljaka ok?
● PRAVILA FORUMA ●
Re: Problem sa 7610
Hibrid.Moras u servis.Spyda napisao:Imam telefon Nokia 7610 i od pre neki dan nikako ne hwata mrezhu.kad udjem u settings pa network,operator selection on mi nadje mrezhu ali kad ocu da je izaberem kazhe no acces.telefon mi je pao sa frizhiderapa jel mozhda do toga?