da li sam uspeo da pokvarim w800 " HITNO!!!!"

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
tasuna
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 14. Avg 2006. 19:37

da li sam uspeo da pokvarim w800 " HITNO!!!!"

Post od tasuna »

Instalirao sam FAR na kompu i u njega ubacio SEFP, zatim sam isključio telefon nakačio ga na usb pritisnuo C na telefonu (držao ga stalno pritisnutog 60 sekundi kako je to tražio FAR).Tada se telefon sam aktivirao,tačnije uključiose logo "Sony Ericsson" i dalje se ništa nije dešavalo.Na moje opšte zaprepaštenje od tada telefon je mrtav.Može se ugasiti jedino vađenjem baterije,ali prilikom sledećeg paljenja ponovo se pojavi logo i tako stoji.
DA li ima leka ?

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

I ja sam se prvi put malo ukakio,ja stavio povezao i drzao C,i kad sam ga skinuo ja da ukljucim,telefon mrtav,ja sacekam 20min,opet nista,onda izvadim bateriju,vratim bateriju i drzim dugme 30sec i telefon se ukljuci.Probaj,ja sam imao k750i.Vidim da se tebi i ukljucio izvadi lepo bateriju i vrati i ukljuci.Ako ne uspes javi se opet
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

tasuna
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od tasuna »

Nemože onako kako si mi rekao (kada držim dugme ništa se ne dešava bilo da je uključen ili iskliučen telefon).Da li ima još ko kakav savet?

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 18:53

Post od zorancd »

Idi na SEUS, pa skini UPDATE FW ili bolje receno SW, pa onda uradi tako, drzi C, kada se nakacacis, ali pazi moras da imas ADSL ili barem nekako dobar provajder net..... kapiras, skini update SW i prati upustva....vratices zivot telefonu !!!

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zorancd »

Ali moras da intsaliras USB flash, ili bolje receno deinstaliraj sve sto se tice SE sa kompa, drajvere Seus i sve ostalo.... snimi ponovo ispocetka sve... Lepo ce prepoznati teleefon, pa kreni sa ovim sto sam ti dao u objasnjenju...

zorancd
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od zorancd »

Mora da ti je FAR sam obrisao neke fajlove sa mob*a, inace nemoj da koristis FAR, jer ako imas taj fontele onda imas verovatno i CID49, far ti ne moze nista pomoci, Davinci team jos nije napravio UPDATE za CID49 telefone.... Razumes, jedino ako imas VISA, MAESTRO, pa onda idi na topsony.com tamo se registruj i skini sve sto ti treba FW za CID49 imas bas za taj mob...Fleshuj lepo ako ne uspes ovako u prethodnim postovima....

tasuna
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od tasuna »

Bio kod "majstora",crkla memo kartica, kad je nju izvadio telefon proradio.Sve u svemu moja glupost me koštala nekih 20 Evrića.Ipak hvala svima na pomoći!!!!

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

tasuna, e pa jbg.Nisi trebao da se igras bez veze.Ja sam imao isti problem jedva sam ga upalio,skidao bateriju radio svasta,ali nista.Onda sam skinuo bateriju i uzeo telefon bez baterije i prikljucio na punjac.On nesto proradi i ugasi se,ja vratim bateriju i lepo upalim i eto.Mnogo puta mi je pomoglo to,kod mnogo telefona,izvadim bateriju iz telefona i prikljucim na punjac.Sad ne znam da li je to opasno za telefon ali ne verujem.Barem znas sta je,sad si dao pare i sad budi miran i ne pokusavaj vise nista sam.

Tanja
neaktivan nalog
Pridružio se: Pon, 02. Jan 2006. 16:22

Post od Tanja »

a koja je svrha prikljuciti telefon na punjach ako nema bateruju :? mislim,tada nema shta da se puni pa mi je malo chudno. . :D
Sony Ericsson Vivaz silver 8gb + Nokia e71 8gb white <3

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa i ne puni se nego samo se upali i ugasi,a na motoroli kad stavish tako punjach on ispise da nema baterije,ali se upali.Danas sam tako sestri probudio telefon,jer nesto zezao nece da vidi mem.karticu nego samo memoriju telefona,i uspeo sam :D 8) Probaj Tanja pa vidi sta ce se dogoditi kad to uradis.Pozz :wink:

Odgovori