Kljucevi za sve mobilne

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Kljucevi za sve mobilne

Post od Malone »

Imam motorolu E1000 i na njoj postoje neki srafovi za koje nisam nigde video kljuceve.Brat mi je pricao da je na nekom forumu video da je neko pricao o univerzalnim kljucevima.Taj je naveo da ih ima na buvljaku,naveo je cak i broj tezge ali brat se vise ne seca detalja.Da li je neko cuo za to?

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

:D :D :D e1000 ima srafove kao 90% mobilnih telefona tako da to nije nista cudno a ima ih da se kupe u svakoj veleprodaji servisne robe ili u specijalizovanim radnjama alata. tebi treba za e100 T6 srafciger i ako ga kupujes posebno i hoces kvalitetan kosta izmedju 3 i 6 eura mada imas kineskih kompleta i za 3 e komplet od 5 - 6 srafcigera ali ne traju bas dugo ali nemora da znaci
Phone market
sve za vas mobilni telefon

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

i jos nesto brate batali buvljak prosetaj po gradu ili naruci na netu ima toga dosta samo se treba raspitati. neznam odakle si ali ako si iz ns ili okoline javi se pa cu ti reci gde ima.
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ako ti treba za jednokratnu upotrebu,kupi slobodno"bugara"ili"kineza"na buvljaku,ali za neku duzu upotrebu nisu,posle nekog vremena se ili"oblajznu"ili odvoje od drske ili... ne vrede tih para,bolje kupi neke profi ako hoces da ti traju!
Pozdrav 8)

Malone
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 07. Avg 2006. 10:32

Post od Malone »

Zivim u BG.Bio sam po nekim servisima i rekose mi da nemaju za te srafove.Istina nisam se bas puno raspitivao al mi bas treba taj srafciger jer mi ulazi prasina ispod stakla.Vec sam ga jednom otvarao i to nekim modifikovanim obicnim srafcigerom al sam primetio da to ostecuje glavu srafa tj poceli su da oblaznjuju.Treba ponovo da ga cistim al sa ovim to bi mu bilo poslednje.
Hvala ti puno na informaciji i ako znas gde ima u bg javi mi.Hvala ti jos jednom.

Odgovori