samsung kamera

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
lazaaa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 11:28

samsung kamera

Post od lazaaa »

dao sam sestri e 700,kome vise ne radi kamera,
prob je sledeci kada probam da ukljucim kameru,ona se ukljuci na deo sekunde i ekran pobeli ceo.
na tom delu sekunde ne vidim da li prikazuje okolinu kako treba.
iako je beo ekran kada slikam slika kao da je prekrivena zelenim layerom

hvala

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

moguce je da je stradao CMOS senzor kamere od prevelike izlozenosti svetlu (Suncu) .... nedavno se u jednom postu pominjao problem nezasticenih objektiva kamere .... cini mi se da je DJ Boris rekao da je njemu (ili nekome) bio crkao senzor bas zbog toga...

poz...

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Verovatno je flex kabal pri kraju,tako se i mom burazeru manifestovalo,pa je ubrzo riknuo i ekran i morao je da pukne lepe pare za popravku!
Pozdrav 8)

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

:uhuh: :uhuh: :uhuh: flet kabel definitivno, ali nije otisao skroz samo jedan deo koji vodi do kamere, moze da se koristi normalno (bez kamere naravno) dok ne ode skroz. inace paprene cena za popravku. :shock:
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ne bas papreno,samo kabal neki menjaju za 30-ak eura (neki i za vise,kako naletis),ali je pitanje da li je vredno toga kad taj telefon vredi mozda dvaput toliko,ali ako nema love za nov onda nek ti seka steka dzeparac,trebace joj uskoro!
Pozdrav 8)

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od phone market »

:P ne da ce joj trebati nego bas gadno , flet kabel samo sto nije vrisnuo :shock: sorry :shock: inace e700 jedan od najlosijih preklova :P shame on you samsung :P
Phone market

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

To jeste,Exx serija je najgora po tom pitanju,mislim da je burazer zbog njih mogao celu kofu da napuni crknutim flex kablovima iz njih,mada su u to vreme bili odlicni telefoni,imao sam neka 3 meseca E700 a moja devojka E715 pa znam kakvi su bili (E715 je imao 3D sah do j...)! :D
Pozdrav 8)

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Kontakt:

Post od phone market »

:disgust: :disgust: :disgust: katasrofa :P :oops: samsung shame on you once more :P mada i kritike korisnicima preklopnih telefona koji jos nisu ukapirali za cega sluzi preklopni mehanizam :blinky: mnogi veruju da telefon tako moze da poleti ( verovatno u kantu tvog buraza) pa i taj flet brze strada nego obicno . po meni to se desava iskljucivo nemarnoscu , retko koji flet fabricki ne valja
Phone market

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

Ne mora da znaci,ja bas mislim da je najcesci razlog crkavanja flex kabla upravo los kabal,jer kako drugacije objasniti da je Exx serija kod Samsung-a tooooliko bila pogodjena da se maltene SVAKI telefon morao vremenom pokvariti ma koliko nezno zaklapali preklop i morao se menjati flex kabal,nekada bas skup (i do 45-50 eura)!
Pozdrav 8)

Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Pa to je dobro poznato da E700 ima jedan od najslabijih flet kablova i da rikne uglavnom posle godinu dana,servisu su uvek puni tih telefona...al to su najsladje pare,svako menjanje serviseri zarade 20-30e...A i sve zavisi i do flet kablova koliko su kvalitetni,trenutno na trzishtu su jako loshi flet kablovi za Samsung fonove pa ko treba da ga menja preporuchujem mu da sacheka nekih mesec dana...

Odgovori