POMOC K750i
POMOC K750i
Meni 2 puta telefon se skvasio malo ga fenom prosusio i on opet kao nov. Ali sinoc u kaficu ortak punu kriglu piva srusi na njega. JA ga malo susio kad ono prc na displeju se pojavile neke linije i kruzici kao da su od vazduha i sada trazim gde ima da se zameni ceo displej. e pa ja sada trazim original displej a ne da mi stave neki kineski krs. AKO NEKO ZNA GDE MOZDA IMA I KOJI SERVIS TO RADI NEKA JAVI TELEFON JE K750i HVALA
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
a kad ga je otvorio ostala samo prasina!?! (verovatan odgovor na sve ovo) pa brate sta moze da ostane od telefona ako se toliko puta kvasi. svaceg sam se nagledao u servisu ali ovo bi voleo da vidim ,na cega ti lici ploca ,a ako i sve radi normalno ja bi te castio novim original displejem od 50 e
Phone market
sve za vas mobilni telefon
sve za vas mobilni telefon
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Ja stvarno ne razumem ove poruke kad neko dodje i pita gluposti sta da radim telefon mi pao sa 2 sprata i je mogu ja sad da ga povratim,pa ne znamo nismo videli telefon,odnesi u neki servis ili tamo gde si kupio pa vidi.Sta sad mi da radimo mozemo jedino da
i nemoj ovo da shvatis kao neku grdnju ili ne znam ni ja kako ali ja sam samo rekao da mi ne mozemo nista,kao prvo nisi rekao ni odakle si da ti kazemo u koju servis ali svaki servis je.......... 

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...