Siemens A 70 problemi
Siemens A 70 problemi
Siemens A 70 kupljen pre 6 meseci i do sada radio bez problema.Ali u poslednjih par nedelja desava se da primim SMS a da to i ne primetim jer telefon ne zvoni i ne vibrira.Jednostavno ne reaguje ali makar kasnije mogu da procitam poruku.Ali sada se desava i to da zvono i vibracija rade normalno ali kada primim poruku vidim delove poruke na ekranu iako je telefon zakljucan i ne diram ga uopste a kada pokusam da procitam poruku poruke nigde nema kao da nije ni primljena.Problemi se uvek javljaju sa porukama iz inostranstva.ponekad sve radi normalno ali se sve cesce desavaju i ovakve situacije.Totalni sam idiot kada su mobilni telefoni u pitanju (sto ste vec verovatno shvatili) i svaka pomoc je dobrodosla.Unapred hvala.
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:

Phone market
sve za vas mobilni telefon
sve za vas mobilni telefon
Provereno.Ne gasi se.Znam da je telefon jako prost ali trebao mi je samo za poneki SMS i poneki poziv.Problemi koje imam javljaju se samo sa SMS porukama koje dobijam iz Slovenije Mada ne uvek,vec samo kada su poruke jako kratke).Poruke iz Srbije,Bugarske,Francuske itd. primam bez problema i sve funkcionise kako treba.I poruke iz Slovenije do sada nisu pravile problema,sve je pocelo relativno skoro.A istovremeno kada je sve to pocelo da se desava desilo se i da su se poruke koje imam sacuvane u memoriji potpuno izmesale.Imam pocetak jedne poruke koja se nastavlja nekom porukom koja je primljena par dana ranije.I ista stvar sa svim porukama.Stvarno mi nije jasno.Primam dosta poruka sa svih strana sveta ali jedino imam problem sa porukama iz Slovenije.Jedino njih,i to samo kada su jako kratke (samo par reci) primam na isti nacin kako kada proveravas stanje tj. preostali kredit na racunu.Poruka se pojavi na displeju,uglavnom mogu da je procitam ali ne ostaje mi u memoriji.Pocinjem da sumnjam da problem uopste nije sa telefonom vec sa 063-om.Ali kao sto vec rekoh,totalni sam idiot kada su mobilni telefoni u pitanju tako da vise i ne znam sta da mislim.