Dakle, imam ovaj problem koji nije tako strašan ali je malo iritantan. Desi mi se da kada sa nekim razgovaram nakon izvesnog vremena mikrofon se sam isključi. Ja ga onda uključim odmah i normalno teče razgovor, ali može da se desi da mi se više puta to dešava tokom razgovora. Pretpostavljam da je neki softverski problem, jer dok pričam sa nekim taj neko me odlično čuje.
Da li je još neko imao sličan problem? U pitanju je
Xiaomi Mi 9 Lite.
Mikrofon se isključuje tokom razgovora???
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 23:42
- :: Xiaomi Mi 9 Lite
- :: Huawei P8 Lite
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Re: Mikrofon se isključuje tokom razgovora???
Predpostavljam da je Xiaomi iz potpisa u pitanju. Xiaomi modeli imaju jedan problem sa senzorom i dešava se pri razgovoru da se ekran sam od sebe uključi, što dovodi do toga de se licem ispritiska svašta na ekranu. To ide od loud speaker-a i isključivanja mikrofona, do spuštanja "roletne" i uključivanja blica... Čak je moja žena uspela moj Xiaomi A1 da ubaci u airplane mode tokom razgovora. 
Najsigurnija opcija je zaključavanje ekrana tokom razgovora.

Najsigurnija opcija je zaključavanje ekrana tokom razgovora.

-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 12. Nov 2011. 23:42
- :: Xiaomi Mi 9 Lite
- :: Huawei P8 Lite
Xiaomi Mi 9 Lite je u pitanju, to sam i napisao u poruci. Ali kod mene se dešava to da uvek mikrofon isključim, nikad drugo ništa nisam uključivao ili isključivao. Baš čudno da uvek ubodem mikrofon 

-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Aha... Na ovom sada šugavo odrađenom forumu je izgledalo kao da je potpis u pitanju. Nisam video da si naveo telefon.
Ništa, pokušaj ovako kako sam ti napisao. Kada se javiš ili nazoveš nekoga, pritisni power dugme da se ekran zaključa i vidi onda da li će se dešavati. To je najbolja varijanta da eliminišeš ovu mogućnost.

Ništa, pokušaj ovako kako sam ti napisao. Kada se javiš ili nazoveš nekoga, pritisni power dugme da se ekran zaključa i vidi onda da li će se dešavati. To je najbolja varijanta da eliminišeš ovu mogućnost.

Misliš isključi se slušalica.
Mikrofon je nemoguće softverski isključiti.
Bar je tako bilo na telefonima zadnjih 20 godina.
Mikrofon je nemoguće softverski isključiti.
Bar je tako bilo na telefonima zadnjih 20 godina.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
@siki089, pobrkao si nešto - mikrofon se isključuje tokom razgovora tapkanjem na "mute". Tako je bar na svim telefonima koje sam ja imao. I pre pametnih telefona.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica