Dakle, dolazim za koji dan u NS (iz RS) i zanimaju me prodavnice mobilnih u Novom Sadu, pa ak' neko moze da preporuci.........
Inace zanimaju me modeli SE K750i i SEW810i...
Gdje kupiti mobilni u Novom Sadu?
@loki13: mogao bi da mu kazesh i ime radnje, eventualno njihov telefon ili slicno posto pretpostavljam da pand ne poznaje NS uopste (ili veoma malo) pa ne znam kako bih se snashao koristeci tvoj kratak opis. Eto npr. ja, kada bih trebao da dodjem za NS da qpim telefon (a inace ne poznajem NS), ne znam ni gde je dunavska ulica (u kom delu grada) ni ne znam ni sta da trazim (koju prodavnicu), nista...
Nadam se da razumesh sta hocu da ti kazem. Ae pomogni covek cim vidish poruku jer ne napisao "za koji dan" sto znaci da nema mnogo vremena pa da ne luta po NS-u ko muva bez glave i da se na kraju vrati bez telefona.
Poz
Nadam se da razumesh sta hocu da ti kazem. Ae pomogni covek cim vidish poruku jer ne napisao "za koji dan" sto znaci da nema mnogo vremena pa da ne luta po NS-u ko muva bez glave i da se na kraju vrati bez telefona.
Poz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Hvala na odgovoru. Cuo sam za tu ulicu iz pjesme "Tomi Gan" - Atheist Rap, ali ne znam gdje je
Ma naci cu valjda, dolazim sa drugom koji poznaje NS koliko toliko, jer je zivio u NS prije 5 godina, a otada su se valjda te prodavnice izmjenjale pa se covjek ne sjeca gdje ima prodavnica mobilnih, pa moram ovako na forumu da pitam.
Trebao bih doci za 3-4 dana, naravno ako bi neko imao broj telefona te prodavnice u Dunavskoj cisto da se raspitam za cijene, bilo bi OK. To je odlicno sto imaju uglavnom quick share (dakle nisu skidani sa mreze), to i trazim.
Ako ima neko broj bilo bi dobro, ili cak mozda da mi napise koliko kosta SE K750i u toj radnji u Dunavskoj???
U svakom slucaju, hvala !!!

Trebao bih doci za 3-4 dana, naravno ako bi neko imao broj telefona te prodavnice u Dunavskoj cisto da se raspitam za cijene, bilo bi OK. To je odlicno sto imaju uglavnom quick share (dakle nisu skidani sa mreze), to i trazim.
Ako ima neko broj bilo bi dobro, ili cak mozda da mi napise koliko kosta SE K750i u toj radnji u Dunavskoj???
U svakom slucaju, hvala !!!
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
pand, Dario, nisam hteo da kazem ime radnje,nemam pojma jel to podleze pod ono reklamiranje itd,itd.
Radnja se zove Plus mobil,a dunavska ulica ti je u samom centru grada,za to se ne brinem lako ces se snaci! Otprilike nov k750 u ns ti kosta oko 200e,uz 6 meseci garancije,ali evo ti broj radnje pa se raspitaj 065/55-66-330
e da...... tacna adresa je Dunavska 10
Radnja se zove Plus mobil,a dunavska ulica ti je u samom centru grada,za to se ne brinem lako ces se snaci! Otprilike nov k750 u ns ti kosta oko 200e,uz 6 meseci garancije,ali evo ti broj radnje pa se raspitaj 065/55-66-330
e da...... tacna adresa je Dunavska 10
D500&E71
voodoons, istina, kada sam ja trazio fon pre par meseci, prosao sam 30-ak radnji, i nijedna nema nista na policama osim par komada 3310, cene su iste u dinar, a kad trazim bilo koji telefon da pogledam, svi kazu da ga mogu doneti za 10 minuta ako hocu da ga kupim!!!
Hvala, ali takvu radnju sam mogao i ja otvoriti...
Hvala, ali takvu radnju sam mogao i ja otvoriti...