da budem precizniji problem je sa aplikacijama i igrama. Imam fon mesec dana i sve je radilo relativno ok, mada je bilo nekih cudnih desavanja tipa - opera mini ne moze da zapamti moja podesavanja nego je svaki put kad je ukljucim bilo ko da je ukljucujem prvi put . Ali to su bili mali problemi i prelazio sam preko toga - sada su mi sa telefona nestale sve aplikacije i sve igre , a one koje nisu nestale , ne mogu da se pokrenu (dobijam poruku operation failed) . Isto se desava i sa aplikacijama koje sam naknadno instalirao . Za svaku dobijam operation failed. Jedino sto mi jos uvek radi su aplikacije i igre koje su stigle sa telefonom.
Sve ostale funkcije telefona rade bez ikakvog problema sem ovih.
Jel bi mogao neko malo da mi pomogne oko ovog problema?
Problem sa softverom SE K800
Flesovao sam ga, uz mnogo problema, zbog slabe internet konekcije , ali najzad na kraju sam uspeo. Medjutim , iako sad imam najnoviju verziju softvera (bar mislim da je najnovija - u pitanju je verzija R1GB001) , problem jos uvek postoji.
Evo sad sam recimo instalirao Torch, probao da ga ukljucim i pojavi mi se prozor na kom pise naslov "PhotoMate" , a ispod toga pise "Invalid application". Jel ima neko ideju sta sad da radim? Molim vas , pomozite ljudi, ne znam gde drugde da pitam za pomoc
Evo sad sam recimo instalirao Torch, probao da ga ukljucim i pojavi mi se prozor na kom pise naslov "PhotoMate" , a ispod toga pise "Invalid application". Jel ima neko ideju sta sad da radim? Molim vas , pomozite ljudi, ne znam gde drugde da pitam za pomoc