Nokia 6681 i crna maska

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
mare_pg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 01. Mar 2007. 16:01

Nokia 6681 i crna maska

Post od mare_pg »

zanima me gde mogu kupiti crnu masku za ovaj tel i koliko para ? unaprijed hvala.pozdrav svima :chytry:

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

U BG-u verovatno,dobavi broj AlphaCopy-a i naruci kod njih,nije jeftino ali ako hoces masku za takav telefon i jos crnu i jos original... nema ti druge!
Pozdrav 8)

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

:D bas crna ima u dve veleprodaje u ns i to odma imaju nema narucivanja proverio sam ti cene i u obe je cena 8 evrica. nadam se da sam ti pomogao!?! :D
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

mare_pg napisao:cao svima.pisem vam vec nekoliko puta ali mi stalno brisu temu.interesuje me dje ima da se uzme crna maska za nokia6681 i koliko kosta ako znate.mislim da su plava ,siva i bijela bezveze po meni zato mi se svidjela crna maska iskljucivo.trazio sam je svuda al je nisam nidje nasao.pa bi molio ako ko zna dje ima da se uzme da mi javi.kao i to koliko kosta.unaprijed hvala svima. :roll:
mare_pg, ako nastaviš ovako da seješ duple poruke i gde treba i gde ne treba, ne da će sve biti pobrisane nego će ti i nalog i mejl biti blokirani! :uhuh:
U drugoj temi si dobio još jedan odgovor.... :dry:
Azimuth napisao:Pa posto smo sada 2 drzave, ne znam kolika je carina i porez kod vas :lol: salu na stranu, pa ovde koliko se secam nema pitanja "gde su i kolike cene" pa tako da ako te konkretnije interesuje imas kad odes na specifikaciju odredjenog modela nekoliko prodavnica sa sve brojevima telefona, i krenes da okreces iste. Ili jeftinija varijanta, kod kineza ( verujem da ih ima i u CG ) pa za 300-400 din tj. oko 4-5 eura pa imas maskicu kakvu pozelis

mare_pg
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 01. Mar 2007. 16:01

Post od mare_pg »

hvala na informacijama.a mozes li mi broj kako nabaviti taj u n.s dje ima ? a ti Miskoni sta se ljutis? pa ljucki je grijesiti.sorry zbog toga.pozdrav 8)

Odgovori