da li se izbrise softver nakon formatiranja w550i?

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
mrki_sakar
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 21. Nov 2006. 15:12

da li se izbrise softver nakon formatiranja w550i?

Post od mrki_sakar »

imam se w550i, odlican je, samo sto imam 12 mb koje nikako ne mogu da popunim,pa sam mislio da ga formatiram, al problem je softver: da li ce se i on izbristati? hvala unapred

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Formatiraj ako mislish da treba, ne brishe se softver.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

vlad
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 13. Jun 2005. 23:13

Post od vlad »

Sta podrazumevas pod formatiranjem?Ako formatiras mem karticu,na njoj ce sve izbrisati,a ako resetujes telefon na fabricko podesevanje na njemu ce se izbrisati sta odaberes,tel te pita da li da izbrise sve,a da ti ostavi podesevanja,ili ces da ti sve izbrise.Ali softver ti ostaje kako bi radio bez njega?

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Kakvo crno "formatiranje" na w550i??? 'Aj reci kolika ti je phonememory, koliko si iskoristio i koliko je free. Mislim da znam šta je "problem" (SE lukavost), a ako nije to - flash. W550i ne podržava m.kartice...
:wink:
edit, 10.04, pošto od mrkog_sakara "mrka kapa" (i od formatiranja :lol: ), meni ovo "smrdi" da je dečko dobio u startu manje te memorije (kao i svi), tj, umesto 256mb kako SE zvanično :dry: (L)(K)aže, dobio je -(minus) 12mb ili više, sistemsku (neupotrebljivu) memoriju...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Odgovori