Ne dozvolite da vas "serviseri" deru! Pitajte...
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
tesko, jako tesko za taj z400 nema delova ko da je sa marsa pao . dugo sam trazio flet da kupim i nije ga bilo a milion telefona je u opticaju i samo je pitanje kad ce nesto poceti da riknjava. ako display nije fizicki ostecen moguce je da je i flet, pa samim tim nece biti skupo ali ako je display riknuo smeska ti se 100 evrica. moras odneti u servis ne mogu ti reci dok ne vidim.
Phone market
sve za vas mobilni telefon
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- vertu
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:16
- :: Galaxy Note 3
- Kontakt:
phone market, e posto sve zivo znas onda da te pitam nesto,drugar me zvao pre neki dan kaze da mu se ekran "razlio" ,i kaze da se ne moze sa njim nista raditi jer su se boje izmesale
u pitanju je W810i i kaze da mu nije ispadao nego je jednostavno pobrljavio skroz
Jel znas mozda sta bi to moglo da bude???

u pitanju je W810i i kaze da mu nije ispadao nego je jednostavno pobrljavio skroz

Jel znas mozda sta bi to moglo da bude???
<<<Black N96>>>
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
ma ne znam ja sve zivo ali ovo su banalne stvari. to kad se razlije display obicno je pukao ili je nagnjecen, cak ima i jedna anegdota sa tim kada dodje covek u radnju i kaze serviseru - e majstore razlilo mi se neko mastilo po ekranu!?! standardo ali se desava najvise kada telefon ispadne i dodje do udarca. ako tvoj prijatelj kaze da nije ipao onda ga je mozda nagnjecio pa mu se razlio display. nagnjecenja se desavaju jako cesto a da ljudi nisu ni svesni toga, klasican primer - telefon stoji u zadnjem dzepu farmerica, krenes da sednes , zategnu se farmerice nagnjeci se telefon i pre nego sto si seo,... kad ga kasnije izvadis ima sta da vidis . reci prijatelju da je novi display za w810 35 evrica i plus koliko ce da mu uzmu za zamenu, dakle bolje nego da je nosio d900 ili neki samsung
Phone market
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
Imam k800 vec mesec dana i extra je, uzeo sam ga preko telenora i update- ovao ga ali sada sam izgubio srpski t9 i ekran se zatamni odjednom ( usred rada kao kad se zaljuca iako mogu da radim na njemu uz loshiju vidljivost ), verovatno bag sw, da li neko zna kako da vratim srpski t9 i kako da popravim bag. Ili moram da ubacim novi sw (i kako)
- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
sto puta sam pisao o tim update problemima i opet se desava. znam ja da je lepo sam odraditi update i flesovati i biti ponosan na sebe pa i pohvaliti se ortacima kako si odradio sve to ali nije bezbedno 100% i to je greska koju nije (do duse odlicni) SONYERICSSON napomenuo. znaci moguca su mala odstupanja, bugovi a i vece greske kao sto je ovo sa displayem. znaci sad u servis promena celokupnog softvera i barem jedna crvena. ima srpski sa t9 samo trazi.
Phone market
- Angel_Of_Darkness
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 25. Mar 2007. 15:46
neces time nista uciniti! ja sam tako uradio taj update na mom SE, i od tada par dana je pisalo punjenje, nepoznata baterija i onda nije htio nikako da je puni!
Kad sam pokušao PONOVO da uradim update, pisalo mi je your phone is up to date
Flash je jedino rješenje!
Kad sam pokušao PONOVO da uradim update, pisalo mi je your phone is up to date
Flash je jedino rješenje!
Poslednja izmena od Angel_Of_Darkness u Sub, 28. Apr 2007. 11:03, izmenjeno 1 put ukupno.
I Bog je Srbin...
motorola mpx200
Ima li neko srpski za Motorolu mpx200 ako je uopste ima mada cisto sumnjam

- phone market
- Entuzijasta
- Kontakt:
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 23:49
Motorola V3 crna,e ovako imam problema sa mrezom van beograda je na nekim mestima uopste nema ?povremeno se izgubi i vrati?sta moze da bude problem ?
p.s.primetio sam i kada ga primaknem pored zvucnika da zvucnik ne krchi dok moja Nokia naoravi haos..
sta bi moglo da bude i kolko para za servis?
hvala
p.s.primetio sam i kada ga primaknem pored zvucnika da zvucnik ne krchi dok moja Nokia naoravi haos..
sta bi moglo da bude i kolko para za servis?
hvala
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 04. Jun 2006. 23:49