Pa nije bash direktno mobilni u problemu ali da ne duzim
Bluetooth na kompu mi ne radi vishe trazi neku licencu a radio je extra na stranim forumima sam nashao bezbroj slichnih problema ali ni na jednom reshenje navodno problem je u novom softveru koji ja nisam instalirao...
ako neko zna nek pomaze hvala
inache bluetooth je MSI bluetooth dongle (verovatno ga velika vecina poseduje) tip 6970
verovatno svi koristimo a meni ne radi
- phone market
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
MSI-ev bluetooth je bar 5 puta kvalitetniji od blue soleil -a i ima svoj poseban program koji bi trebao da reinstaliras pa da vidis da li ce da te zeza opet. nemoj da pokusavas sa drugim softverima samo ces napraviti pometnju u kompu. a druga stvar ovaj blue soleil je prakticno dzabe a meni radi bolje nego kad sam imao taj MSI-ev a kosta citavih 5 evrica a MSI je mislim 20 ili 25 evra
Phone market
sve za vas mobilni telefon
sve za vas mobilni telefon
Resenje:
1. Izbrisi sve moguce sto je vezano za bluetooth na kompu.
2. Udji u command prompt i ukucaj:
set DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1
devmgmt.msc
3. Kada ti se pojavi Device Manager idi View->Show Hidden Devices
4. Idi na Ports i sve sto je providno a vezano za Bluetooth i pishe na kraju reda (COM<neki broj>), obrishi.
5. Ubaci ponovo bluetooth stapic u komp, onda ce da te pita za drivere (kao kada si ga prvi put ubacio), instaliraj sve kako treba i to je to.
POzz
1. Izbrisi sve moguce sto je vezano za bluetooth na kompu.
2. Udji u command prompt i ukucaj:
set DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1
devmgmt.msc
3. Kada ti se pojavi Device Manager idi View->Show Hidden Devices
4. Idi na Ports i sve sto je providno a vezano za Bluetooth i pishe na kraju reda (COM<neki broj>), obrishi.
5. Ubaci ponovo bluetooth stapic u komp, onda ce da te pita za drivere (kao kada si ga prvi put ubacio), instaliraj sve kako treba i to je to.
POzz

gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.