Pozdrav gsmhacker. Rešio sam problem reflesovanjem originalnim ROM-om. Sada je sve ok samo mi slusalice fale pa ako imas nesto na lageru javi. I hvala na pokazanoj volji.
Izmenio:gameforce: Zabranjeno citiranje celih poruka a naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!
Izvrsio sam update ROM-a na Charmer-u i prilikom instalacije ext softwarea ispala je baterija posto je poklopac bio otvoren a aparat ukljucen na usb.Instalacija nije dovrsena do kraja.Sad uredjaj uopste nece da se ukljuci, cak ni kada se ukljuci na punjac ne svetli ona lampica vec mozda zasvetli krace od sekunde i ostaje mrtav.
Pokusao sam sa hard resetom uredjaja ali nista ne pomaze
eh krle ako ti je otisao ekran na qtek9000=htc universal najbolje ga prodaj tako nekom ekran je uzasno skup i nisam siguran da to vredi uopste narucivati cena u inostranstvu je oko 100eur +dostava oko 20eur=120eur pa jos ako te zvekne carina kao mene 10% na vrednost i 18% pdv platices skoro jedan ispravan ceo telefon, najbolje prodaj ga nekom tako za delove ili cekaj nekog da se pojavi sa crknutim qtek9000 da mu neradi ploca ili flet kable pa ces ga kupiti za neke male pare oko 80eur sve.Ili da ti ja vijam preko nesto do 100eur .Neznam koliko si spreman da platis displej mada definitivno nov se nikako neisplati.
Koren ::
gsmhacker, potrebna mi je olovcica za qtek 9000, ima li je negde u BGu i koja je cena? Imas li je ti?
PozZ
Bice olovcica za 2nedelje za sve htc qtek aparate 3olovke kostaju oko 20eur.
imas li nekoga da mu prodam ovako sa crknutim ekranom posto je on bio sasvim ispravan,i ja sam pretpostavio da mi se ne isplati da menjam ekran,ako ti izleti neki pokvaren a da mu valja ekran ti me obavesti a i ja cu potraziti a ako ne verovatno cu pokusati da ga prodam ovako,sta mislis koliko para mogu dobiti za tel u ovom stanju
Da li ima koga da radi servis HTC aparata?
Desila mi se čudna stvar
Aparat je HTC TyTN, prednji tasteri povremeno otkazuju, i ekran je povremeno sasvim beo, tj. nekad sve radi ok, nekada ne (nezavisno od toga da li je slajd otvoren/zatvoren), tako da pretpostavljam da je neki kontakt u pitanju. Radi na dodir sve vreme. Flashovao sam 2 različita ROMa, tako da definitivno nije sw u pitanju... Počeo je da zeza odjednom...
Moja adresa je mrkvaja@gmail.com, pa ako ima nekoga ko zna o čemu je reč...
EDIT: Flat kabl je 99%, ako neko radi servis, ili prodaje samo kabl... thnx
mrdja napisao:Aparat je HTC TyTN, prednji tasteri povremeno otkazuju, i ekran je povremeno sasvim beo, tj. nekad sve radi ok, nekada ne (nezavisno od toga da li je slajd otvoren/zatvoren), tako da pretpostavljam da je neki kontakt u pitanju. Radi na dodir sve vreme.
Isti telefon imam i apsolutno identican problem! Citao sam negde da im je taj flat kabl boljka, pa ako neko moze da ga zameni, neka se javi na PM.
Pozdrav!
miros, miros, Da li si Mitros našao slušalice jer za moj Oxygene tj. HTC s310 mi isto treba sa mini usb ulazom a ne mogu da nadjem! svaka inf je dobro došla
djoole, vidi ovako definitivno flet kabel sa kompletnom elektronikom menjao sam ga dosta puta na 9600 cena je 80eur sa mojom zamenom pa ako se uklapas u tu cena javi se .
surdulica, original htc slusalice sa usb ulazom za s310,p3300,tytn..itd i sve ostale modele sa iglicastim ulazom qtek9000 s200...cena je 25eur.
Eto pa ako neko zeli neka mi se javi na pm i ostavi broj telefona za kontakt imam i jedne i druge na lageru.
Kupio sam pre mesec dana htc p3300 preko oglasa i naravno tip me je zesce zeznuo jer mi je poslao pokvaren tel. Kad mi je stigao tel nije hteo da se upali,moj drug koji drzi servis otvorio je tel i video da je vec radjen i otvaran. Kaze da mu je ostecen procesor,nekako ga je upalio i radio je nekako mesec dana sa gasenjem i blokiranjem po nekoliko puta dnevno, Posto nisam hteo ja nikog da zeznem i prodam pokvaren tel,on je jutros izgleda crkao nece vise ni da se upali.
Zika taj tvoj model htc s310 (Oxygen )odavno se vise neproizvodi i nema delova za njega jednom kad pukne displej nemozes ga naruciti nazalost pokusao sam takodje na ebay da ti nadjem ali nema. PRodaj ga za delove .poz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.