Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
DNK_zero
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 15. Sep 2009. 14:17

Post od DNK_zero »

Pozdrav svima , interesuje me cena komplet maske ( znaci i tastature ) za SE k 770 :D Hvala unapred

Murinho
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 22. Mar 2008. 00:55

Post od Murinho »

ako je original trebalo bi da bude oko 5,5k dinara a ako je aaa klasa kopija onda oko 2k...e sad zavisi od mesta do mesta za te kopija,ali original je svida isti ja mislim
Samsung Galaxy Y Duos + SE k800 + Siemens a50

Dinah
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 20. Avg 2010. 17:42

Post od Dinah »

tomas.hokenberi napisao:Dinah,a zasto to pitas na "servisiranju"? To nije kvar, nego "osobina" reader-a. Ne ocekuj cuda od readera na mobilnom telefonu.
jer mi rekoshe da to treba servisirati jer je softverski problem... :/

Alexander
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 18. Okt 2006. 14:36

HTC/PC Sinhro problem

Post od Alexander »

Pozdrav drustvo !

Posedujem TyTAN 1 i 2. ( Hermes i Kajzer ) Oba su do nekidan radila perfektno sa Micros. Active Sync 4.5 na XP.
Pozajmim kolegi na 2 dana Hermesa i od onda nece da se sinhronizuje . Kajzer radi besprekorno, cak i na Win7.
Hermes se redovno puni preko USB, daje ton preko slusalica, sve funkcije su OK, samo nece da komunicira sa PC. Probao sam sva interna podesenja i soft i hard reset ali bez uspeha. Telefon i PC sa ne vide !
Ponasa se kao da je kabel neispravan, prekid u zenskom mini USB ili jos gore, neki chip unutra ?!? Kabel je 100% OK, kolegi verujem da nije "silovao" telefon...
Ima li neko slicna iskustva, da zna sta bi moglo biti....?! Znaci, problem sa odsustvom sinhronizacije.
Unapred hvala !

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Dinah, ko ti je rekao da to treba "servisirati"? Bas me zanima. Readeri na mobilnim telefonima imaju svoja ogranicenja koja proizilaze sto iz ogranicenja softverske platforme sto iz hardverskih ogranicenja pa nisu u stanju da u potpunosti prate mogucnosti onih na PC platformi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

neshke
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 13:51

Post od neshke »

Telefon (Nokia E75) mi se ugasio dok je bio u dzepu, i sad kad hocu da ga upalim (na crveno dugme)ne reaguje uopste. Kad ga ukljucim na punjac cuje se onaj zvuk (pii) i kad ga povezem usbom na komp ovi suite ga detektuje i mogu da pristupim mem.kartici sasvim normalno. Jel ima neko ideju sta je i koliko kosta popravka (iskreno se nadam da nije otiso flat kabli na crvenom dugmetu jer sam skoro menjao isti za levu stranu telefona i kostalo me je 50 eura)?

raso1
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 17:43
:: Optimus 2x, Nexus 4

Post od raso1 »

Pozdrav ljudi. Nokia 3110 c mi je pocela stvarati probleme, gasi se s vremena na vrijeme, i jos niz drugih. Mislio sam da odradim hard reset, ali sam zaboravio sifru. Pokusao sam je pronaci na forumu, jer znam da sam je negdje vidio, ali bezuspjesno, pa ako neko zna, bio bih mu zahvalan.

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Danas sam obisao par servisa u potrazi za ovim mojim dugmetom, medjutim niko nista :( :( :( cak ni maska ne moze da se zameni jer to dugme nije u sastavu maske
jako mnogo ljudi se zali na ovaj problem na Internetu, ali njihovi aparati su bili pod garancijom, i Nokia ih je popravila najnormalnije bez ikakvih troskova.... samo su nekog Amerikanca odradi i uzeli mu 26$ za dugme

strasno dugme na telefonu otpada samo od sebe :angry: :( :( :cry:
sta sledece treba da ocekujem? da mi otpadne ekran? :uhuh:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

e pa da vas obavestim samo da sam danas nasao servis koji ce mi srediti deo, cena popravke je oko 4000 a deo se ceka 10-15 dana.... toliko o nokiji

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Mirko BGD,bolje da si ga dao u oglase po 20-25e manjoj ceni,i da navedes da je to pro zbog koga ga prodajes jeftinije,nego da "bacas" skoro 40e za popravku... :dry:
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

Mirko BGD, a zar ti nisam ja javila da moze to da se sredi za 20 EUR? :blinky:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Ninolina, pa jesi, ali ovo je bila prevera!!!!!!!!
oni su mi rekli da mogu za pola sata da mi srede mob, sto mi je jako bitno, jer mi treba mob, ja im lepo ostavim mob, da bi me zvali 3h kasnije i rekli kako cu morati da cekam 10-15 dana, povecali mi cenu za 1000din (prvo je bilo oko 3000) i rekli da ako hocu mogu da odustanem ALI da moram da im platim 1000din dijagnostiku :lol: :lol: :lol:
sta reci???

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

Mirko BGD,plati im "dijagnostiku" 1 KDinara,uzmi telefon i kao takvog ga "baci" u oglase. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Cekaj bre za koju dijagnostiku da ti uzmu 1000 din.Sto su videli da je dugme slomljeno i pozvali tamo nekog za nabavku tog dugmeta,i oni ti zato trazili hiljadarku,nemam komentar :shock: :wacko:
Sto ti pise Fox, ide i uzimajga iz njhovih ruke ako je jos citav i otkacinji se od njega,stvarno se mnogo ljudi zale na ta n97 prava bruka i sramota za nokiju.

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Mirko BGD, ne znam sta da ti kazem.. Nasla sam ti gde su to mogli da to srede i ti ipak odes na drugo i skuplje mesto.. :(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Ninolina,

Nije to nista cudno veruj mi..... :uhuh:

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

Ninolina, fora je samo sto je ovde za 10e vise mob trebao da bude odma gotov :smutny:

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

Mirko BGD, a nisi me ni pitao kad bi kod onog bio gotov.. Lik je imao deo na lageru.. Sad je gotovo, ali bar izvuci iz ovoga neku pouku..

vlajko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00

Post od vlajko69 »

Izvinjavam se sto postavljam dupla pitanja,tj. i ovde i u temi o N95 8gb. al' sta cu kad je ovo sto me muci ipak za servisere.Naime neki djavo me cackao da pokrecem sekundarnu kamericu iz menija kamere i umesto da se pokrene ono "unexpected error occurred,power off the device and restart" a usput provalim(bar mi se tako cini)da i light sensor(pored male kamerice)ne funkcionise,posto pretpostavljam da je i zvucnik na istom fletu, a on radi,mislim da je flet ok.(please).Ajd sad vi meni recite u cemu je problem,tj. dali je hardverske ili softverske prirode?
Hvala na razumevanju.

edit:izgleda da mi i sat kasni desetak minuta dnevno,kazu da je neki kristal "opalio".Sta vi mislite???
Mesto za Vasu reklamu

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

Caletu na Nokiji N82 zeza dugme za kameru.

Auto fokus radi, ali kad treba da se stisne dodatno, da bi se uslikala slika, telefon ne uslika, nego, tek iz nekoliko pokusaja fokusiranja, uspe da okine sliku.

Ali buni me to, sto kada se prebaci u video mod, i stisne to dugme za kameru, uvek krene normalno, iz prve, da snima

Updatovao sam softver, najnovija verzija za N82 (V 20.0.062, RM-313), ali nije do softvera

Sta moze biti, i koliko staje popravka?

Odgovori