Servisiranje - pitajte
HTC/PC Sinhro problem
Pozdrav drustvo !
Posedujem TyTAN 1 i 2. ( Hermes i Kajzer ) Oba su do nekidan radila perfektno sa Micros. Active Sync 4.5 na XP.
Pozajmim kolegi na 2 dana Hermesa i od onda nece da se sinhronizuje . Kajzer radi besprekorno, cak i na Win7.
Hermes se redovno puni preko USB, daje ton preko slusalica, sve funkcije su OK, samo nece da komunicira sa PC. Probao sam sva interna podesenja i soft i hard reset ali bez uspeha. Telefon i PC sa ne vide !
Ponasa se kao da je kabel neispravan, prekid u zenskom mini USB ili jos gore, neki chip unutra ?!? Kabel je 100% OK, kolegi verujem da nije "silovao" telefon...
Ima li neko slicna iskustva, da zna sta bi moglo biti....?! Znaci, problem sa odsustvom sinhronizacije.
Unapred hvala !
Posedujem TyTAN 1 i 2. ( Hermes i Kajzer ) Oba su do nekidan radila perfektno sa Micros. Active Sync 4.5 na XP.
Pozajmim kolegi na 2 dana Hermesa i od onda nece da se sinhronizuje . Kajzer radi besprekorno, cak i na Win7.
Hermes se redovno puni preko USB, daje ton preko slusalica, sve funkcije su OK, samo nece da komunicira sa PC. Probao sam sva interna podesenja i soft i hard reset ali bez uspeha. Telefon i PC sa ne vide !
Ponasa se kao da je kabel neispravan, prekid u zenskom mini USB ili jos gore, neki chip unutra ?!? Kabel je 100% OK, kolegi verujem da nije "silovao" telefon...
Ima li neko slicna iskustva, da zna sta bi moglo biti....?! Znaci, problem sa odsustvom sinhronizacije.
Unapred hvala !
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Dinah, ko ti je rekao da to treba "servisirati"? Bas me zanima. Readeri na mobilnim telefonima imaju svoja ogranicenja koja proizilaze sto iz ogranicenja softverske platforme sto iz hardverskih ogranicenja pa nisu u stanju da u potpunosti prate mogucnosti onih na PC platformi.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Telefon (Nokia E75) mi se ugasio dok je bio u dzepu, i sad kad hocu da ga upalim (na crveno dugme)ne reaguje uopste. Kad ga ukljucim na punjac cuje se onaj zvuk (pii) i kad ga povezem usbom na komp ovi suite ga detektuje i mogu da pristupim mem.kartici sasvim normalno. Jel ima neko ideju sta je i koliko kosta popravka (iskreno se nadam da nije otiso flat kabli na crvenom dugmetu jer sam skoro menjao isti za levu stranu telefona i kostalo me je 50 eura)?
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Danas sam obisao par servisa u potrazi za ovim mojim dugmetom, medjutim niko nista
cak ni maska ne moze da se zameni jer to dugme nije u sastavu maske
jako mnogo ljudi se zali na ovaj problem na Internetu, ali njihovi aparati su bili pod garancijom, i Nokia ih je popravila najnormalnije bez ikakvih troskova.... samo su nekog Amerikanca odradi i uzeli mu 26$ za dugme
strasno dugme na telefonu otpada samo od sebe
sta sledece treba da ocekujem? da mi otpadne ekran?

jako mnogo ljudi se zali na ovaj problem na Internetu, ali njihovi aparati su bili pod garancijom, i Nokia ih je popravila najnormalnije bez ikakvih troskova.... samo su nekog Amerikanca odradi i uzeli mu 26$ za dugme
strasno dugme na telefonu otpada samo od sebe

sta sledece treba da ocekujem? da mi otpadne ekran?

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Ninolina, pa jesi, ali ovo je bila prevera!!!!!!!!
oni su mi rekli da mogu za pola sata da mi srede mob, sto mi je jako bitno, jer mi treba mob, ja im lepo ostavim mob, da bi me zvali 3h kasnije i rekli kako cu morati da cekam 10-15 dana, povecali mi cenu za 1000din (prvo je bilo oko 3000) i rekli da ako hocu mogu da odustanem ALI da moram da im platim 1000din dijagnostiku
sta reci???
oni su mi rekli da mogu za pola sata da mi srede mob, sto mi je jako bitno, jer mi treba mob, ja im lepo ostavim mob, da bi me zvali 3h kasnije i rekli kako cu morati da cekam 10-15 dana, povecali mi cenu za 1000din (prvo je bilo oko 3000) i rekli da ako hocu mogu da odustanem ALI da moram da im platim 1000din dijagnostiku

sta reci???
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Cekaj bre za koju dijagnostiku da ti uzmu 1000 din.Sto su videli da je dugme slomljeno i pozvali tamo nekog za nabavku tog dugmeta,i oni ti zato trazili hiljadarku,nemam komentar
Sto ti pise Fox, ide i uzimajga iz njhovih ruke ako je jos citav i otkacinji se od njega,stvarno se mnogo ljudi zale na ta n97 prava bruka i sramota za nokiju.

Sto ti pise Fox, ide i uzimajga iz njhovih ruke ako je jos citav i otkacinji se od njega,stvarno se mnogo ljudi zale na ta n97 prava bruka i sramota za nokiju.
- vlajko69
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00
Izvinjavam se sto postavljam dupla pitanja,tj. i ovde i u temi o N95 8gb. al' sta cu kad je ovo sto me muci ipak za servisere.Naime neki djavo me cackao da pokrecem sekundarnu kamericu iz menija kamere i umesto da se pokrene ono "unexpected error occurred,power off the device and restart" a usput provalim(bar mi se tako cini)da i light sensor(pored male kamerice)ne funkcionise,posto pretpostavljam da je i zvucnik na istom fletu, a on radi,mislim da je flet ok.(please).Ajd sad vi meni recite u cemu je problem,tj. dali je hardverske ili softverske prirode?
Hvala na razumevanju.
edit:izgleda da mi i sat kasni desetak minuta dnevno,kazu da je neki kristal "opalio".Sta vi mislite???
Hvala na razumevanju.
edit:izgleda da mi i sat kasni desetak minuta dnevno,kazu da je neki kristal "opalio".Sta vi mislite???
Mesto za Vasu reklamu
Caletu na Nokiji N82 zeza dugme za kameru.
Auto fokus radi, ali kad treba da se stisne dodatno, da bi se uslikala slika, telefon ne uslika, nego, tek iz nekoliko pokusaja fokusiranja, uspe da okine sliku.
Ali buni me to, sto kada se prebaci u video mod, i stisne to dugme za kameru, uvek krene normalno, iz prve, da snima
Updatovao sam softver, najnovija verzija za N82 (V 20.0.062, RM-313), ali nije do softvera
Sta moze biti, i koliko staje popravka?
Auto fokus radi, ali kad treba da se stisne dodatno, da bi se uslikala slika, telefon ne uslika, nego, tek iz nekoliko pokusaja fokusiranja, uspe da okine sliku.
Ali buni me to, sto kada se prebaci u video mod, i stisne to dugme za kameru, uvek krene normalno, iz prve, da snima
Updatovao sam softver, najnovija verzija za N82 (V 20.0.062, RM-313), ali nije do softvera
Sta moze biti, i koliko staje popravka?