Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

Bekra,

Bas to dugme...taster sa dva stepena...service...pozz :wink:

Maree91
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:59

Post od Maree91 »

koliko kosta da se odrade kristali na sony ericsonu k750 tel mi je pao i puko je displej zamenio sam displej i sad me zajebavaju ti kristali koliko sam ja dobro cuo da se zovu?

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Maree91,

Tacnije emmi filtri....ali te neko slagao,kod K750 nema toga,sa konektora LCD-a,vodovi idu ka CPU....

pozz

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

samo da vas obavestim da sam sredio dugme
cena 2300 problem je resen tako sto sam porucio celu novu masku :)

eto to je to :)

boxton
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 12. Sep 2010. 16:38

Post od boxton »

imam jedan problem, ne znam da li je resiv.
U pitanju je slucajno zakljucavanje microSd kartice za telefon. Stavio sam sifru na nju i istu zaboravio. Sad ne mogu pristupiti kartici, a i u novom telefonu koji sam nedavno dobio, imam samo opciju za formatiranje. Najradije je ne bih formatirao(ako je moguce), ali u krajnjem slucaju moze i to, samo da kartica bude ponovo operativna.

Maree91
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:59

Post od Maree91 »

@drgrga Sve si mi rekao :D jbm li ga tako su mi rekli da se zove...a reci mi koliko kosta popravka tih emmi filtri kao sto rece? :blinky:

prezontije
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 13. Sep 2010. 14:04

Post od prezontije »

Zanima me kako da prebacim ekran sa jednog telefona na drugi.Inace u pitanju je samsung U700.
Sve sam uspeo da rasturim samo me zbunjuje kabal koji povezuje plocu ekrana sa dugmicima ispod ekrana,cini mi se da je spoj zalemljen.Kako to da otkacim i i da ponovo prikopcam na drugom telefonu.Inace mi je riknuo ekran na jednom telefonu,ostalo je ispravno,pa bih prebacio ekran sa drugog kome je ekran OK,ali je ostalo propalo.

mblag
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 13. Sep 2010. 18:40

Post od mblag »

imam sledeci problem.
Kada se javim na telefon,uopste ne cujem sta sagovornik prica dok on cuje mene.E sad ne znam da li je to zvucnik za razgovor ili flet?Pre izvesnog vremena neki put se desavalo a sad konstatno..
Bio sam u servisu kaze ili flet ili zvucnik.Realno ne daje mi se 2600 din za flet kada ekran savrseno radi....

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Maree91,

ja rekoh da ne postoje kod LCD-a na K750...problem je mnogo tezi no sto se cini....

prezontije,

Tako je,zalemljen je gornji deo ili ti touch tipke,skidaju se jako pazljivo duvaljkom,ili dobrom lemilicom,ne bih ti preporucio da sam radis,jer vrlo lako pukne taj fletic ili polje i onda zbogom....

mblag,

Ne znam o kom se telefonu radi....iako ekran radi dobro,kod nekih telefona,moze da prekid u fletu bude bas na liniji za zvuk.....

pozz

vlajko69
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00

Post od vlajko69 »

Nije valjda da nema ideja za moj problem :smutny: ???Cini mi se da je jos jedan clan imao isti problem,a bogami i isti odgovor :dry: ...
Mesto za Vasu reklamu

joximovic
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 06. Jul 2010. 19:47

Post od joximovic »

На мом HTC HD2 ми је пукло заштитно стакло од камерице (оно прво стакло, испод њега се налази још једно танко колико сам видио). Значи самој камери није ништа, шљака и даље скроз нормално, само је то прво стакленце отишло.

Интересује ме да ли има неки добар сервис овде у Београду који би вршио замену тога. Ако не сме да се рекламира име радње овде, а неко има препоруку, пошаљите ми на ПП.
Хвала унапред.

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Ovako : Nokia n95 8gb.. Flat kabl crko 100%.. Pao mi je na kamen i izudarao se bas dosta ( onaj metalni deo kod kartice je skroz iskrivljen) .. Telefon radi, ali ne cita karticu jer je iskrivljen, kao sto rekoh.. Koliko bi sve to kostalo, i da li vredi popravljati ?

p.s. i slajder se malo odvojio ( sve od pada)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

bukzz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 20. Sep 2010. 13:38

Post od bukzz »

Pozdrav, da li neko zna gde mogu da nabavim zvucnik slusalice za nokia 6500 classic?

Hvala,
Nenad.

kapistec
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 21. Apr 2009. 14:25

Post od kapistec »

Puno pozdrava. Imam od juce Samsung s8500 wave koji sam uzeo koriscenog 3 meseca. Megjutim imam problem sa ikonicima koje nikako ne mogu da nadjem. Kad pritisnem menu daje mi 6-7 ikona dok ikonice kako settings, imagines, i jos puno standarnih aplikacija ne mogu da nadjem. Ujedno napominjem da se povremeno zakoci i resetuje sam telefon. Isto tako ne mogu da se nakacim na wi-fi ili drugi network (izbaci mi). Napominjem da imam samo memoriju telefona bez memory card. Dali bi se sve to sredilo sa instaliranjem novog ili starog softvera. Molim vas za brzi odgovor kako bih ako ne moze da se sredi da vratim telefon. U zdravlje

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

kapistec, najsigurnije resenje ja da potrazis na netu kako se radi "hard-reset" na S8500 i da ga odradis. To bi trebalo da vrati telefon u "fabricko stanje". Ako i tada bude stvarao probleme onda je to neki problem koji neces moci sam da resis.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Layne_Staley napisao:Ovako : Nokia n95 8gb.. Flat kabl crko 100%.. Pao mi je na kamen i izudarao se bas dosta ( onaj metalni deo kod kartice je skroz iskrivljen) .. Telefon radi, ali ne cita karticu jer je iskrivljen, kao sto rekoh.. Koliko bi sve to kostalo, i da li vredi popravljati ?

p.s. i slajder se malo odvojio ( sve od pada)
zna neko koliko bi ovo kostalo ?
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

kapistec
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od kapistec »

tomas.hokenberi Uradio sam taj hard rest u servisu (nisu mi naplatili) i sve se vratilo kako sto treba. Uz put sam kupio i memory card od 4gb(nije htelo da procita od 8gb).Jedino ne znam dali ce opet da se pojavi taj problem jer kako sta rekoh od juce imam telefon i ne znam sto je bio razlog za da nestanu ikonice i druge problematicne stvari.Momak od kojeg sam kupio rekao mi je da ikonice su nestajale jedna po jedna. Iskreno se nadam da je hteo nesto da uradi na svoju ruku i nesto pobrko pa su se javili problemi oko telefona. Za sada evo nekoliko sati je dobro. Hvala ti na brzom odgovoru i oprosti ako ubuduce pitam za jos neki savet. U zdravlje

kapistec
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od kapistec »

tomas.hokenberi Opet se restartirao telefon. Sve drugo radi posle hard reset OK ali ako malo duze koristim telefon kako surfanje i slicno osetim toplinu kod baterije i tel.se restartira.Moze li drugi softver da resi to ili cu morati da se pomirim stim. Molim za neki savet
PS Dali ako je baterija skroz puna manje bi se restartirao?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Citao sam da se to desava i na Dezire,kada se zagreje baterija on se restartuje i kazu da je to normalno ???Jeste da wave nije android ali zbog ceka se eto tako ponasaju ????

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Koliko košta baterija za ericsson a2628? Može li to uopšte da se negde nađe? :)

Odgovori