Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
Kontakt:

Post od hallo »

axi, adresa i tel pisu u mom potpisu ispod svakog posta.
ana dvr, ako pogledas malo bolhje videces koji deo mog odgovora se odnosi na TVOJE pitanje...
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

hallo jel mozes davidis dal mozes da nabavis speaker za W950 posto je moj riknuo i koja bi bila cena?
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

madness99, ... ugradjen 1500,00 din..pozdrav
...btw...zna li neko kakvo je vreme napolju...nisam ustao iz stolie od jutros..

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

imam jedan problem koji se javio danas tastatura se pogubila i preuzima funkcije drugih dugmadi, recimo stisnem dugme za meni/task manager a ono upishe 0!!! shta da radim?
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

darkado, a da mi prvo kazes o kom je tel rec? I recimo ....da l' nije "malo" ispao, "malo" pokvasen i sl...

darkado
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 18:00

Post od darkado »

ispadao je ranije, tel je n73. btw reshio sam taj problem tako shto sam skinuo prednju masku pomotju kreditne kartice i obrisao prashinu suvim shapitjem za ushi ali mi je 10 min kasnije otkazao dzojstik, kao da je upao, mogu da pomeram na sve strane ali sam pritiska srednje dugme.
Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

darkado, nisi tri resio problem, nego se malo stampa uvila dok si otvarao pa za sada radi, a koliko dugo....videcemo...joy je verovatno pukao, zamena istog 1600,00 din ugradjen....za tastaturu najbolja varijanta je Filter Prenaponske Zastite, ako je on zamena cca 800,00 din...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

moze li neko da mi kaze , da li je na samsungu P850 verzija P850DXFC2 koju ja imam , najnovija ili ima i novija ? razmisljam da promenim software , ako je to moguce kod ovog kod nas retkog telefona , jer videh da za samsung D600 moze da se uradi vrlo zanimljiv software/firmware koji mu daje nove zvukove za sms .

a i kazu da memorijsku karticu cita mnogo brze .

da li je to moguce da se uradi kod nas u Beogradu ?

hvala unapred Vlada 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Mickey83
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 22. Avg 2007. 07:56

Post od Mickey83 »

Moze li neko da mi kaze koliko kosta popravka spoljnog dispeja za samsung Z240(posto sam isti uspeo da razbijem :roll: )
Unapred hvala...

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Ili ne znas da citas ili...

Post od hallo »

Mickey83
...pa lepo sam ti napisao na h**p://www.mycity.co.yu/Mobilna-telefonija/
NEMA bas za taj ima Z230 ali samo KOMPLET...cca 65e ugradjen..

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje

lanmibg
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 03. Avg 2007. 23:51

Post od lanmibg »

Imam problem na mom w950. Naime ono dugme sa strane, takozvano back dugme ne radi, a mob sam uzeo pre par nedelja, iskreno, od pocetka kad sam ga uzeo nije radilo kako treba. Mob je nov uzet, jos u garanciji. Odnecu ga, ali bih voleo da mi vi kazete sta moze da bude, i da me slucajno ne zaebu za nesto...

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

lanmibg, ybg...sta da ti kazem....najcesce kod takvih kvarova uzrok je mehanicko ostecenje tastera...e sad, kako je do njega doslo...hhhmmmm...

tazman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 07. Avg 2007. 09:39

Post od tazman »

ostavio sam ovaj post vec jednom danas u delu za nokija telefone ali su ga brebacili ovde a sad sam naso ovu temu i shvatio da sam trebao ovde da pisem od pocetka..
elem, problem je sledeci, danas mi je iz cista mira crkla nokia 6120 classic. telefon je star 5 dana i do danas je radio naj normalnije. danas sam ga stavio da se puni i kad je blipnulo da je baterija puna skinuo sam ga, e sad kad sam ga skinuo nisam pogledao da li radi nego sam ga samo spustio na sto i izaso i kad sam se vratio posle pet minuta i uzeo telefon bio je potpuno mrtav. ne reaguje na dugme za paljenje niti izbacuje bilo sta na ekranu kad ga zakacim na punjac, probao sam da izvadim i vratim bateriju i karticu i da ga ukljucim na punjac bez baterije ali nista. ne znam da li ima neke veze ali bilo mi je cudno sto je od trenutka kad sam ga stavio na punjac do momenta kad je prijavio da je baterija puna proslo sat vremena ( pre nego sto sam ga stavio bio je na jednoj crtici) a do sada mu je trebalo oko 2-2,5 sata,takodje primetio sam do sada da kada ga stavim na punjac da se baterija greje, ne puno ali ipak kad se uzme u ruku oseti se, ali posto do sada nisam imao nokia telefone mislio sam da je to normalno. telefon ni jednom nije pao niti pokvasen. takodje nakon sto je crko i posto sam probao sa vadjenjem baterije i ostalo probao sam jos jednom da ga zakacim na punjac, nista se nije deavalo ali sam primeto da se baterija opet greje a sad pre sat vremena kad sam probao opet da ga stavim na punjac baterija je ostala potpuno hladna, ta oba puta je stajao na punjacu po mozda 10-15 minuta.
MOLIM ZA POMOC !!
posle svega gore navedenog sto se desilo juce, sada(danas) se desilo nesto jos cudnije ! opet sam, ni sam ne znam zasto, otvorio fon i izvadio bateriju a kad sam je vratio posle sekund culo se nekakvo puc ili krc , ne znam kako da opisem zvuk, i telefon se upalio !?! i za sada radi normalno ? e sad sam bogami zbunjen, sta da radim ? jel da ga nosim na reklamaciju ili sta ? od cega je moglo to da bude ? pomagajte bre, skroz sam se istripovao :( :cry:

ilic1987
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 23. Feb 2007. 14:01

Post od ilic1987 »

Da li neko zna gde mogu i po kojoj ceni kupiti masku za NOKIJU 5500 Sport?
Molim za pomoc. :smutny:

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

tazman, ne "mirise" na dobro.....obrati paznju i ako se desi ponovo ne diraj nista vec ga u takvom stanju odnesi gde si kupio.
ilic1987, tesko...proveri u AlphaCopy...oni su zvanicni uvoznici Nokia mob tel u Srbiju..

tazman
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 07. Avg 2007. 09:39

Post od tazman »

@hallo. iso sam danas da reklamiram i cekam da mi ga zamene za 6290. nisam hteo da eksperimentisem i cekam da opet ostanem bez telefona u najgorem trenutku ( vikend ). sad me zanima sta je to moglo da bude ? po nekom mom znanju reko bih da je hardware u pitanju, ali sta ? da li je moguce da je recimo kontakt baterije fabricki lose namesten pa da je izgubio kontakt ? ili mozda kolo za punjenje nije u redu ? znam da sad vec smaram ali ako nekog ne mrzi voleo bi da cujem neko strucno misljenje ili teoriju. hvala ! :)

pantadv
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Mar 2007. 13:14

Post od pantadv »

A gde bih ja mogao da nadjem staklo koje ide preko displeja za NOKIJU 6110Navigator. I koliko kosta :smutny: !
NOKIA 6110 Navigator

v1lenjak
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 04. Dec 2005. 17:32

Post od v1lenjak »

Ammm,mene zanima gde bih mogao da nadjes staklo shto ide preko kamere za Motorolu V3i ? Hvala unapred!

kaskas_nk
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 01. Apr 2007. 18:44

Post od kaskas_nk »

koliko bi kostalo flesovanje nokie n72 i ubacivanje najnovijeg firmwera? moj tekuci je : V 2.0617.1.0.3
27-04-06
RM-180

hallo
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od hallo »

pantadv, proveri u AlphaCopy ali mislim da ide u kompletu i cena ce biti "malo" jaca..
v1lenjak, samo komplet oklop cena cca 3350,00 din (naravno uz izdat fiskalni racun!)
kaskas_nk, (BB5) V5.0706.4.0.1 cca 1600,00 din(uz izdat fiskalni isecak!)

Odgovori