Servisiranje - pitajte
- milanovic986
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 22. Dec 2006. 13:46
- :: Nokia E7
Pozdrav,
moja supruga ima Samsung E2550, kupljen je u VIP-u pre par dana. Medjutim, moje dete ga je uzeo i ne znam sta se desilo sa telefonom, samo primecujem da se pali i gasi sam od sebe, nekad nece da se upali uopste... Kad sam otvorio poklopac i skinuo bateriju, bila je neka voda. Od garancije nema nista, to znam. U cemu moze da bude problem, i da li ima popravke?
moja supruga ima Samsung E2550, kupljen je u VIP-u pre par dana. Medjutim, moje dete ga je uzeo i ne znam sta se desilo sa telefonom, samo primecujem da se pali i gasi sam od sebe, nekad nece da se upali uopste... Kad sam otvorio poklopac i skinuo bateriju, bila je neka voda. Od garancije nema nista, to znam. U cemu moze da bude problem, i da li ima popravke?
NOKIA E7 User
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
milanovic986, ako ima vode prva stvar koju treba uraditi jeste odmah izvaditi bateriju i ne ukljucivati. Ako nekim slucajem nista od elektronike nije stradalo od vlage - u nekom servisu ga mogu ocistiti i osusiti.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- milanovic986
- Redovni učesnik
- milanovic986
- Redovni učesnik
- milanovic986
- Redovni učesnik
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 14. Nov 2010. 15:58
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Jessieblueyu, Kako si procenio da je samo ekran? Da li moze da primi poziv i da odgovori? Za to nije potreban ekran da proveri.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
-
- Slučajni prolaznik
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
Jessieblueyu, omoguciti "sliku" pored tona...a onda videti sta dalje...leziste SIM-a bi bilo najjednostavnije i najzgodnije...
pozdrav
pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com
NISAM IZ BEOGRADA!!!!!!!!!
-
- Slučajni prolaznik
mp007,
Da li imate vecu kolicinu po toj ceni treba mi....ili bar proverena inforrmacija gde ih ima ....
Sto se tice servisa evo ovde pa birajte gde blize i gde jeftinije...
http://www.gsmreverse.com/index.html#bg
pozz
Da li imate vecu kolicinu po toj ceni treba mi....ili bar proverena inforrmacija gde ih ima ....
Sto se tice servisa evo ovde pa birajte gde blize i gde jeftinije...
http://www.gsmreverse.com/index.html#bg
pozz
Cenu koju sam naveo video sam ovde na sajtu. Ne verujem da je neka velika razlika, ali nisam proveravao. Traze 2000 din za zamenu displeja, a nov je:drgrga napisao:mp007,
pozz
http://www.acnstores.rs/mobiles.php?id=61
Mislim da se ne isplati dati toliko za displej, za telefon koji je star skoro dve godine, tako da cu najverovatnije uzeti nov.
Hvala na odgovoru,
Pozdrav
mp007,
Nov ne postoji druze.....Sem ako je negde zaostalo,dakle ne pravi se vise,zato sam te i pitao jer je to cena koja samo stoji na sajtu i ne mozes se rukovoditi njome.
Nokia 6300 se vise ne pravi ali se i dalje da nabaviti....znas li koja joj je cena:
105 Eur.
Za te pare kupis C5,ali neko nece i bas trazi 6300....
Dakle da li se nesto isplati ili ne isplati,relativna je stvar,bitno je jel ti on treba ili ne treba.Ako ne treba baci ga,ako treba popravi ga....
Uvek kazem : Akumulator za Ficu kosta isto kao i za sva ostala mnogo skuplja vozila,ali niko tebi ne kaze "evo prodacemo vam akumulator po ceni znatno nizoj zato sto vozite auto od 200 eura".....
pozdrav,
Nov ne postoji druze.....Sem ako je negde zaostalo,dakle ne pravi se vise,zato sam te i pitao jer je to cena koja samo stoji na sajtu i ne mozes se rukovoditi njome.
Nokia 6300 se vise ne pravi ali se i dalje da nabaviti....znas li koja joj je cena:
105 Eur.
Za te pare kupis C5,ali neko nece i bas trazi 6300....
Dakle da li se nesto isplati ili ne isplati,relativna je stvar,bitno je jel ti on treba ili ne treba.Ako ne treba baci ga,ako treba popravi ga....
Uvek kazem : Akumulator za Ficu kosta isto kao i za sva ostala mnogo skuplja vozila,ali niko tebi ne kaze "evo prodacemo vam akumulator po ceni znatno nizoj zato sto vozite auto od 200 eura".....
pozdrav,
- hallo
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 20. Sep 2006. 19:51
- Kontakt:
mp007, proverite PP.
Pozdrav
Pozdrav
GsmReverseUnion-EvropskaAsocijacijaServisera www.gsmreverse.com