Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Daa li je moguce dekodirati nokiu n8 bez nekih velikih problema i koliko kosta dekodiranje prevashodno me zanima za beograd? :blinky:
p.s
moze i ime nekog servisa koji to provereno radi n8 na pp :blinky:
>> N7100 <<

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

nakisa1,

Ocekivana cena oko 15-20 eura.

Demian,

Nije moguce za sad NIKAKO !!!!!!!

Pozz

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

pretposatvljao sam da je s5230,u poslednje vreme crkavaju touch-evi ko blesavi.... :o
a taman sam poceo da ih hvalim..izgleda da je samsung ostao samsung :uhuh:

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

skar,

I to naprasno,bez ikakvog padanja...cukanja,imao sam jedan,nov novcijat,koriscen kusur dana i zviz....odjednom.
A o F480 tek da ne pricam.....

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

drgrga, hvala druze za info, mogao sam se gadno izjeb..ti iskrsla mi je neka konbinacija ali treba da se dekodira!
:cry:
>> N7100 <<

Anastazija
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 20. Jan 2011. 14:51

Post od Anastazija »

Nokiu n73 sam kupila pre par dana od nekog lika,i izgleda da me je zeznuo bas Prvo je kao radio,samo se ugasio sam od sebe par puta.I nista.Ja mu posle ubacila neke teme i aplikacije,i radio ok,i onda krenuo da se gasi stalno.Uradila sam hard reset,formatirala memorijsku od 2gb-da nije zbog nje? i tad se upalio,radio malo brze,i otkad se ugasio uopste ne mogu da ga upalim,samo se pojavi svetlo(ono sto ide pre nego sto se pojavi logo nokia) i tako moze da stoji dugo i nista se ne desava. Probala sam i sa zelenom slusalicom+3+*+taster za ukljucivanje,tako sam ga jednom opet resetovala,i od tad BAAAS nista nece.reaguje na punjac zvukom samo. Zna li neko sta da raadiiim?????

gogoc
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 20. Jan 2011. 18:43

Post od gogoc »

I ja imam problem sa Samsungom s5230,
vec sam ostavila por. u temi za ovaj tel, ali vidim da je mozda bolje ovde.... Slusala sam radio, i vec sat vremena i vise, ne mogu da ga pokrenem, ne reaguje NI NA STA, svetlo je ugaseno (bio je zakljucan dok sam slusala radio), samo se radio cuje kada su slusalice prikljucene. Isto se vec desilo prilikom fotografisanja, posle 10-tak minuta sam od sebe proradio, ali ovo sada je vec zabrinjavajuce... :(
Pod garancijom je Vip-a, ali ce trebati vise dana da ga odnesem u servis, ne znam sta do tad da radim?!
Ako neko moze da pomogne, hvala unapred!

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Anastazija,

Ja tu ne vidim nikakvu mogucu varijantu da se resi,sem da odneses u servis(ali proveren servis),da se telefon isflesuje na Fbus i nakon toga da se vidi da mu nije slucajno ostecena Sec zona(konkretno da nije uzrok stalnog gasenja aktiviran WD)....

gogoc,

Sto pre kod njih nek salju na servis,ako si sugurna da nije bio kvasen i slicno.Jeste da treba 10-tak dana da se ceka ali zato sluzi garancija....

pozz

milossm
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 19. Jan 2009. 22:58

Nece da zvoni

Post od milossm »

Nece nokia 6310i da mi zvoni,samo vibrira...menjao sam zvucnik i nista.Da li neko zna nesto vise???probao sam i malo kontakte na njemu da malo namestim ali nista.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

milossm,

menjao zvucnik ili buzzer(zvono) ?

gaston
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2010. 10:39

Post od gaston »

Pozdav. Ko se jednom opece o mleko- duva i u jogurt! Elem, imam jedno pitanje za servisere: koliko cesto se srecete sa SE c901? Kako je odradjen, da li se cesto kvari? Da li ima razlike po tome izmedju obicnog i GreenHeatrt? Merkam ga vec duugo i ne bi da se zeznem... Vec sam se jednom opekao.. :shock:

Layne_Staley
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 16. Feb 2006. 18:41
:: iPhone 6 64gb SG
Kontakt:

Post od Layne_Staley »

Poz..

Moja keva ima n85.. Ispao joj je nesto brutalno i sada nece da se upali telefon.. Ja sam skidao bateriju i gledao nista nije puklo niti je ista iskrivljeno, ali to ne garantuje da se nije nista sjebalo unutra..
Kada pokusam da upalim telefon, on samo zavibrira kratko i nista.. nece da se upali..

E sad, nije bitno toliko da se popravi telefon da radi, koliko je bitno da se spase imenik ako je nekako moguce. Pritom, imenik je na telefonu ( na telefonskoj memoriji ) .

Jel je moguce ovo nekako ?

Hvala unapred :)
There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't...
-- iPhone 6 space gray, 64 GB --

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

gaston,

Nemoj druze.....Od Nokie i SE je ostalo samo ime.... :uhuh:

gaston
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2010. 10:39

Post od gaston »

E, pa bezveze... A bas sam se zalepio za taj model... :cry: Nista.. Hvala... Odo ja u "Poredjenje" cim procunjam po pretrazivacu... :( :smutny:

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

drgrga, pa šta vi serviseri preporučujete? Samsung?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

drgrga, pretera malo :D .A sta ti od telefona koristis ako nije tajna Slika

Corleone
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 21. Jan 2011. 20:28

Post od Corleone »

jel zna neko koliko kosta zvucnik za sony eriksson w810i(probio je usled stalnog ispadanja),i da li se moze naci isti polovan ili je bolje uzeti nov?

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

mezzano, deksicom,

Ja koristim 2x Nokia 6230i

Sta sam hteo reci,svojim postom.......evo malo konkretnije.....

Nokijini modeli su valjali do DCT4+ serije,i poneki BB5....sadasnji BB5+ hardverski su totalni promasaj i od njih nema leba.Da li znate da na svakoj drugoj 6700 rikne kamera i BT,da vecina C5,E52,E71 zavrsi u delovima a na C6 flet sam menjao posle samo mesec dana koriscenja.
X3 ne vredi ni komentarisati....
TOLIKO se stedi na materijalu(konkretno na debljini ploce),koristi se ista platforma samo su maske drugacije.
Softverski sta je Nokija izbacila sem Symbiana koji je vec istorija....apsolutno NISTA !!!
Da li ima ijedan model sa dve kartice(a da su obe u funkciji)....Nema !!!

Sony Ericson je jos gora prica,hardverski je toliko smanjen da moze da bude kao pola displeja....sve ostalo su isprepletati fletovi koji imaju funkciju da crknu sto pre.....
Poznajuci C905 a jos gore C902,tako sam napisao i savetovao coveku da se kloni svih tih novih sranja i kupi ako misli da ima telefon nesto starije ali provereno dobro.
-------------------------------------------------------------------------
Nesto kao K800 SE nece vise napraviti a ni Nokia nesto kao N73.
-------------------------------------------------------------------------

Samsung se procentualno najmanje kvari,i ima jako dobrih modela....par problematicnih zbog toucha,ali u globalu drzi se,ne znam da li neko prati sta radi LG,ako pogledate zacudili bi se......

Ako neko hoce telefon,ali ne kao ja (da bi pricao i pisao poneku poruku).........nego hoce da ima moderan telefon sa svim i svacim onda je moja preporuka samo HTC !!!!!

Malo dugacko....pozdrav

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

drgrga, ma kakvi dugacko bas dobro sto si ovo napisao,eto iskustvo jednom majstora svako bi trebao da procita a to da se kod novijih modela itekako stedi na hardveru to ti verujem.Koji je tek cirkus kod novih ves masina za pranje. :wacko:

derg38
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 22. Jan 2011. 12:35

Post od derg38 »

Jesu li zakljucani MTS-ovi x10 mini pro/

ako jesu,mogu li se dekodirati i koliko je dekodiranje?

Vidim da u oglasima ima da ljudi prodaju kao otkljucane a ocigledno sa neke mreze nase ili su telenorovi samo otkljucani?

Odgovori