Servisiranje - pitajte
kostadin,
Druze kratko.....KRS !!!!!!
Lose hardwerski uradjen telefon,isto ti se desava i na C5 i brdo novijih Nokijinijh modela.
Ako hoces konkretnije,tanka ploca,na koju su nataknuti CPU+Flash jedan na drugi...popularno nazvano "sendvic".
U principu servis,ali iz mog iskustva pomoc moze biti samo kratkotrajna......
pozz
Druze kratko.....KRS !!!!!!
Lose hardwerski uradjen telefon,isto ti se desava i na C5 i brdo novijih Nokijinijh modela.
Ako hoces konkretnije,tanka ploca,na koju su nataknuti CPU+Flash jedan na drugi...popularno nazvano "sendvic".
U principu servis,ali iz mog iskustva pomoc moze biti samo kratkotrajna......
pozz
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
treba mi pomoc
kupio sam ortakinji samsung i550 i sve sljaka ok, medjutim s vremena na vreme, niko je ne cuje, tj krece da se gubi, i da se njene reci seckaju
u pitanju je mts mreza, iskljucio sam 3G misleci da nije nesto do toga.... ima li neko ideju sta moze da bude problem?
mali edit:
98% sam siguran da nije do mreze problem posto je ranije koristila neki samsung, isti broj, istu karticu, istu mrezu, kretala se u apsolutno istim krugovima (kuca poso - poso kuca) i NIKADA nije bilo ovakvih problema... mora da je nesto do telefona samo nznm sta, dal mikrofon, dal neki djavo za signal.... prem da ne gubi mrezu....
kupio sam ortakinji samsung i550 i sve sljaka ok, medjutim s vremena na vreme, niko je ne cuje, tj krece da se gubi, i da se njene reci seckaju

u pitanju je mts mreza, iskljucio sam 3G misleci da nije nesto do toga.... ima li neko ideju sta moze da bude problem?
mali edit:
98% sam siguran da nije do mreze problem posto je ranije koristila neki samsung, isti broj, istu karticu, istu mrezu, kretala se u apsolutno istim krugovima (kuca poso - poso kuca) i NIKADA nije bilo ovakvih problema... mora da je nesto do telefona samo nznm sta, dal mikrofon, dal neki djavo za signal.... prem da ne gubi mrezu....
Imam problem sa HTC HD2, cim se malo zagreje ceo telefon zablokira, probao sam soft reset, hard reset , probao sam i drugi rom da stavim i sve to nije dalo rezultata. Bilo koja aplikacija da se pokrene posle nekoliko desetina sekundi dolazi do zagrevanja donjeg dela telefona i automatski do zamrzavanja ekrana. Jedino resenje da telefon ponovo proradi je da se izvadi baterija i ostavi telefon da se malo ohladi(baterije se ne pregreva).Stvarno mi treba vasa pomoc.
Ukoliko neko neko moze da nasluti u cemu bi mogao da bude problem unapred mu se zahvaljujem na odgovoru.
Ukoliko neko neko moze da nasluti u cemu bi mogao da bude problem unapred mu se zahvaljujem na odgovoru.
Taj telefon je više računar, kao i veliki broj novih mobilnih telefona. Lako se primeti da prilikom korišćenja zahtevnijih aplikacija (veće zauzeće procesora) povećano grejanje istog. Ali u ovom slučaju je software isključen menjanjem rom-adrgrga napisao:Otkud ideja da ako se telefon greje moze biti softwerskog karaktera,pa nije to PC...
dakiza,
Da,naravno,ja stvarno NISAM video,da li me razumes ? Znam da su to procesori koji rade na 1Ghz ali se meni niko licno nije zalio niko da mu se greje telefon zato sto ga je opteretio ?
Ne znam da li me razumes,ja za takav problem nisam cuo stvarno,imao sam do sada mnooooogo slucajeva gde se procesor, ili neki bilo koji drugi deo telefona greje iz razlicitih,svakojakih razloga......ali iz softwerskih stvarno nisam....
To ne znaci da necu u buducnosti preporucivati ljudima da kupuju nesto slicno kao sad sto se prodaju ova postolja za laptopove,koja odozdo hlade.....mislim....sve je moguce zar ne ?
Da,naravno,ja stvarno NISAM video,da li me razumes ? Znam da su to procesori koji rade na 1Ghz ali se meni niko licno nije zalio niko da mu se greje telefon zato sto ga je opteretio ?

Ne znam da li me razumes,ja za takav problem nisam cuo stvarno,imao sam do sada mnooooogo slucajeva gde se procesor, ili neki bilo koji drugi deo telefona greje iz razlicitih,svakojakih razloga......ali iz softwerskih stvarno nisam....
To ne znaci da necu u buducnosti preporucivati ljudima da kupuju nesto slicno kao sad sto se prodaju ova postolja za laptopove,koja odozdo hlade.....mislim....sve je moguce zar ne ?
Možda je moj post zvučao uvredljivo, ali nije mi to bila namera, samo sa se zaista iznenadio. Inače sam serviser računara i uopšteno sam zainteresovan za tehniku, a mobilnii telefoni su mi velika ljubav. Ne bih nikada rekao nešto u šta nisam potpuno siguran ili nisam probao. Izvinjavam se ako sam vas uvredio. Pozdrav!
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Potvrđujem priču da telefon itekako može da se ugreje (i pregreje) zbog loše optimizovanog softvera.
Međutim, problem koji ima ivan_ohio 99% je hardverski.
Međutim, problem koji ima ivan_ohio 99% je hardverski.
● PRAVILA FORUMA ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
drgrga (i ostali), jel moguce rucno otkljucati Samsung E2121 (zakljucan na mt:s) ili mora servis? Ako mora servis preporuci(te) mi na PP neki na Novom Beogradu koji me nece odrati za tu akciju.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB