Promenili su mi "onaj deo za punjenje na 5530" za tricavih 600 dindzi )) tako da sam dobro prosao...Hvala u svakom slucaju momcima koji su mi odokativno rekli cenu. Pozz
Appple Iphone 3gs (16gb) - Nokia 5530 Xpress Music
Zapljuskujes glupostima bez potrebe talasas oduvace te famas 7-4 kalas.
Meni su prihvatili C5 da "servisiraju" lik mi je reko da u 90% slucajeva menjaju cak i plocu, pre nego da ti daju drugi telefon ! Kakvi pekari od servisera hjebote
opet zna da se zabode malo i da se restartuje....smucila mi se...nikad mi nijedan fon nije pravio tolike probleme...ide ona na prodaju i da se uzme stara skola telefona i zdravo...
Pozdrav ljudi, imam 2 SE telefona koja bi zeleo da osposobim i podelim matorcima za telefoniranje. Prvi je SE K550i i on je ok samo je zakljucan na Telenor, sa drugim je vec malo komplikovanija stvar, u pitanju je SE Z520i koji ima problem sa flet kablom i gubi mrezu. Zanima me gde najbolje u NS da odnesem na popravku ova 2 telefona a da bude isplativo s obzirom na njihovu sadasnju trzisnu cenu.
Evo bas citam komentare i nalazim za shodno da pitam koje bi modele serviseri prepoculi kao modele koji su zaista dobri a da se mogu kao novi kupiti?drgrga je rekao da je od Nokie i Sonyericssona ostalo samo ime i da preporucuje HTC kao trenutno kvalitetnog proizvodjaca.Medjutim dalje u komentarima je pisalo da u zadnje vreme svi se zale kako im crkavaju ekrani osetljivi na dodir a HTC uglavnom i pravi takve pa bih molio nase cenjene servisere da nabroje par modela koji su po njihovom misljenju zaista kvalitetni a da se jos uvek proizvode.Mislim da ce ovo pomici buducim neodlucnim kupcima da odaberu kvalitetan telefon.Hvala unapred na odgovoru!
- Motorola Defy,
- Motorola XT720,
- Samsung I8320 PROTEKTOR i uopšte bilo koji Samsung I serije,
- Na LG generalno nema puno reklamacije, a dosta se prodaje.
- HTC da, ali su nerealano skupi.
da ali drgrga sto kazes kad bi prosecnog srbina pitao koje su za njega najbolje marke kola i telefona rekao bi mercedes i nokia Nego jel ima jos neki model koji bi se mogao izdvojiti za one koji vole klasiku znaci neki mono blok bez ekrana osetljivog na dodir a da je pristupacan masama?da li je recimo dobar samsung s3350 chat?
Koliko kosta zamena flet kabla na N95 ? hvala
I ako bih nabavio flet, jel moguce da ga sam zamenim, verujem da nije toliko tesko ?
EDIT: Takodje da pitam, nudi mi se N95 neka kao drugi telefon ali posto je bio crkao displej, lik je stavio kineski i sad ne znam da li sam to umislio ali mi se cini da ima cudnu rezoluciju sad ekran...jel moguce to ili stam ja istripovo ?
nedavno sam ovde preko oglasa kupio samsung S3350 chat i radi na sve kartice.Kako da znam da li je otkljucan posto na fiskalnom pise da je uzet uz VIP karticu?Ako vec radi sad na sve mreze zasto nece da salje mms i konektuje se na net?To moze samo ako se ubaci VIP karticu,Dakle tipujem da je otljucan i zato pitam da li postoji mogucnost koriscenja wap servisa drugih operatera?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.