Servisiranje - pitajte

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Odgovori
marker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 02. Okt 2008. 01:09

Post od marker »

Pozdrav. Imam nokiu e71, cija tastatura je odbila dalju saradnju :) Naime, tastatura ne radi, ukoliko se ne drzi space dugme, u tom slucaju svi tasteri rade. Kad se nakon koriscenja pusti space dugme na ekran ispisuje vise karaktera "@". U pocetku sam mislio da je "@" dugme zaglavljeno, medjutim nije, niti se tastaturna ploca pomerila iz lezista.

Drugi problem je sto racunar ne moze da mi prepozna telefon, kad ubacim USB kabal. Telefon prepozna konekciju, al racunar ne.

U cemu bi sve mogao biti problem i da li se moze resiti bez menjanja tastaturne ploce, tj. da li postoji takva opcija uopste? Hvala unapred.
htc wizard, nokia 3110c

china_town
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 01:13

Post od china_town »

Pozdrav. Imam problem sa HTC Legendom, crkava mi port za punjenje, odnosno oce da se puni samo pod odredjenim uglom i pritiskom :) Da li neko zna gde i za koliko para mogu to da popravim? Hvala u napred.

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 21. Sep 2006. 20:48
:: Nisam iz Beograda !

Post od drgrga »

china_town,

upravo juce je resen problem nemanjale, sa X10.Danas poslat i evo neka on kaze kad dobije i da li je zadovoljan sa problemom koji mu niko nije mogao resiti(ili bar delimicno resio).

viewtopic.php?t=9962&start=1520&sid=890 ... 87cceb9062

Cena 2000,00 dinara + vasi troskovi kurirske sluzbe.

I ne zaboravite,ako Vam neko to neko ne uradi kako treba taj konektor moze pocupati polja na stampi i vise nema ni punjenja ni usb konekcije.....

Pozdrav,

Sh1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 18:32

Post od Sh1 »

ljudi da vas pitam, nudi mi rodjak c7 po pristupacnoj ceni, ali ima malo viseeeee sati razgovora... oko 1700h razgovora, dok ostalo i nije mnogo korisceno, poruka nema ni 200 ukupno, muziku nikada nije slusao, itd...uglavnom, sluzio je kao poslovni telefon, pa vas pitam za savet...da li je to "krs" ili mu ne smetaju ti silni sati razgovora, da li mi preporucujete da uzmem ili da bezim od toga

unapred hvala!

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Sh1, neka me neko ispravi ali nikada nisam kapirao to ima toliko i toliko sati razgovora, sa time da li treba ili ne kupiti telefon, nije to auto pa da mu ne znam posle 5000h sati razgovora treba neka generalka.

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Da li je flet kabl na nokia 2760 zalemljen ili ide na konektore? Koliko košta zamena, a koliko samo kabl? Hvala!

nemanjale
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 26. Mar 2010. 22:50

Post od nemanjale »

pozdrav za kolegu forumasa drgrga, kome sam puno zahvalan jer mi je vratio X10 u zivot :)

taman sam se oprostio od njega jer sam ga slao u raznim servisima i svi su govorili da je potrebno menjati plocu i neisplativo, evo drgrga, mi je sredio fon i radi perfektno USB.
SGS2, iPhone 4 32GB

Sh1
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 25. Mar 2009. 18:32

Post od Sh1 »

lesa0208,
znaci ne bi trebalo da smeta, tj preporucujete mi da uzmem taj telefon :-)

hvala

dakiza
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 02. Nov 2009. 20:35

Post od dakiza »

Koliko sam ja upoznat nije baš preporučljivo uzimati telefon sa mnogo razgovora. Imao sam ja n95 8gb sa puno sati razgovora i prekidalo mi je dok pričam itd. onda sam dobio informaciju da se primopredajnik "troši" "haba" ili kako već. Neka najbolje odgovori neko od servisera. Pozdrav!

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

Sh1, ne preporucujen ja nista vas je izbor, uglavnom samo kazem da mi nije jasno to koliko ima sati i te stvari, posto imam jedan telefon koji je star dosta i ima bas dosta razgovora sa njime i nemam nikakvih problema sa time, pa mi nije jsano merilo ti sati razgovora sa kvalitetom telefona.

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 10:08

Post od Bizmark »

Od skoro imam sitan problem sa Nokijom E75 koja je do skora radila bezproblema,a do pre mesec dana me nervira sto veoma cesto se pojavi opcija Search for WLAN i tako stalno,na svakih par minuta samo iskoci to i sad ako ima neke wlan mreze ja potvrdim i nista se nedesava,ako odbijem opet se nista nedesava,u opcijama oko konekcije sam iskljucio pretrazivanje wlan mreza,sve moguce oko slicnoga sam iskljucio ali veoma cesto ovo se pojavljuje,nekad na svakih 10-15 minuta,nekad na sat ili dva ali me uzasno nervira sto se to stalno pojavljuje,zna li neko kako to resiti i sta bi to ustvari moglo biti,zasto to stalno iskace. :blinky:

Aleksandarrr
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 00:58

Post od Aleksandarrr »

Samsung S5230, zna li neko koliko bi kostala zamena displeja, tj. gornjeg sloja (ako se odvaja) koji je izgreban, dok displej uredno radi.

Hvala
HTC HD2

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

Aleksandarrr,

Aleksandre sa 2xr,znam ja...taj gornji sloj je touch panel kosta oko 10 eur sa garancijom od kusur dana/meseci zavisi gde zivis u VELIKOM gradu BEOGRADU gde je sve skupo ili u nasim malim gradicima u provinciji gde Vam je nazalost opet isto sve skupo :(
Poslednja izmena od drgrga u Pet, 02. Sep 2011. 23:09, izmenjeno 1 put ukupno.

Aleksandarrr
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 00:58

Post od Aleksandarrr »

Hvala drug Grga. Jel ti servisiras telefone? Koliko se krece zamena? (Beograd grad)

Hvala ti za informaciju.
HTC HD2

dd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 03. Sep 2011. 12:07

Post od dd »

Imam jedan problem sa LG KE970, telefon je slajder i posle dve godine intezivnog koriscenja pojavio se veliki zazor (luft) prilikom otvaranja i zatvaranja telefona, i nije mi toliko smetalo dok nije poceo sam da se otvara, ne otvori se skroz ali 1cm sigurno, i uradio bih nesto ako je to moguce, cuo sam da na nekim modelima moze da se zameni ceo taj sklop (ili kako se to vec zove) pomocu koga se slajder otvara i zatvara, pa me zanima da li to moze da se uradi i na ovom modelu?
Ako je to moguce gde mogu da nabavim taj deo i koja je cena?
Taj problem sa otvaranjem i zatvaranjem je uzrokovao i ostecenje flet-a pa me zanima gde mogu da nadjem flet kabl za pomenuti telefon, i naravno, cena? da znam da li mi se isplati da ga popravljam.. :-)
Hvala!

oggich
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 13. Avg 2008. 19:26
:: Sony Ericsson k750i

Post od oggich »

Drugari,zna li se nesto o dekodiranju Nokia C3-00 telefona? Suska li se nesto,hoce li to uskoro ili mrka kapa jos uvek?

drgrga
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od drgrga »

oggich,

Mrka kapa,unutra je Broadcom CPU....isto i X2.....mozda neko izbunari nesto,ali tesko :smutny:

novica87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 26. Feb 2011. 12:29

Post od novica87 »

Da li neko zna gde mogu da ispoliram displej mobilnog telefona? Ili bar da kupim negde onu pastu Displex?

siki069
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 22. Sep 2010. 20:48

Post od siki069 »

Misliš da ispoliraš zaštitno staklo? Displeju ne bi pasovalo poliranje.
Bacanje para. Ta pasta popunjava neprimetne rupice.
Krateri i dalje ostaju krateri

novica87
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 26. Feb 2011. 12:29

Post od novica87 »

Nisu krateri bash :D Nego one sitne ogrebotinice od stavljanja u dzep i tako to.. Malo da osvezhim.. Pa da xD Poliranje zashtitnog stakla :D Nego se nisam lepo izrazio.. (odrazio)

Odgovori