Servisiranje - pitajte
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Sre, 14. Sep 2011. 20:12
mvasqez,
1.Ne! Otisao emmi filter tastature (99 %)
2.Procitaj temu ovde : viewtopic.php?t=23578&sid=ff0f8356284e3 ... 949e235f84
pozdrav
1.Ne! Otisao emmi filter tastature (99 %)
2.Procitaj temu ovde : viewtopic.php?t=23578&sid=ff0f8356284e3 ... 949e235f84
pozdrav
Pa problem je u tome sto sam zakljucao telefon i zaboravio sifru i sad mi se pojvaljuje vreme neko vrv sto sam mng puta pokusao da probam da ga otkljucam i puno puta pogresio ,tako da sta da radim,neki su mi rekli kao neko flesovanje,pa ne znam sta ti mislis jel znas mozda gde to mogu da uradim u bgu ? pozzz
Nastaviću svoje pisanje o ženinoj E72 ovde. Telefon kupljen u Telenoru u novembru prošle godine. U početku koliko se sećam radio OK. Poslednjih meseci se javio problem. Onaj ko koristi telefon sagovornika odlično čuje i sve je ok. Međutim sagovornik ima utisak kao da onaj ko koristi telefon okreće i vraća glavu ka telefonu, dakle glas se udaljava i ponovo vraća. Telefon odneli u Telenor, oni ga poslali u servis. Bio kod njih dobrih 15 dana. U opisu popravke napisali da su zamenili mikrofon, zvučnik (valjda u slušalici) i ubacili nov softver. Ne znam na koji SW misle kad sam ja uradio update na poslednjui verziju SW čim je izašao, ali OK. Po preuzimenju telefona iz Telenora, uradio sam restore bekapovanih podataka od pre servisiranja. Juče sam primetio da se i dalje javlja isti problem u razgovoru. Telefon ne gubi mrežu, SMs radi normalno wi-fi i sve ostalo. Koliko znam da bi se dobio nov aparat ovaj treba da provede u servisu valjda 45 dana. Ne znam samo da li neprekidno ili ukupno?! Da li neko ima neki savet, sugestiju ili ... Hvala u napred
varicak, ti po zakonu imas pravo da odmah trazis zamenu aparata ili da ga nosis u servis, u roku od 6 meseci od datuma kupovine. Znaci tada mozes da biras ili ili. U roku od tih 6 meseci prodavac je odgovoran za sve neispravnosti koje nastanu na uredjaju a za koje ti nisi odgovoran tj. nisu nastale tvojim losim rukovanjem uredjajem. Posto je telefon kupljen pre skoro godinu dana, ostaje ti servisiranje.
Sto se tice tih 45 dana mislim da se odnosi na neprekidan period, znaci ako jedan servis bude duze od 45 dana. Bilo bi super da je ova druga varijanta. Mada mislim da to njima nije, da kazem, isplativo. Moja Nokija je na servisu vec 29 dana a isti servis je ovlascen za popravku Nokije, koliko ja znam, bilo da ga kupis u Telenoru, Vip-u, mts-u ili nekoj ozbiljnijoj radnji sa strane. Tako da si dobro prosao sa tih 15 dana.
Mislim da bi trebao malo da procackas zakon. Ostavi mi na pp mail, poslacu ti ja nesto skenirano sto bi mogao da iscitas da ti pomogne eventualno.
Toliko za sada.

Sto se tice tih 45 dana mislim da se odnosi na neprekidan period, znaci ako jedan servis bude duze od 45 dana. Bilo bi super da je ova druga varijanta. Mada mislim da to njima nije, da kazem, isplativo. Moja Nokija je na servisu vec 29 dana a isti servis je ovlascen za popravku Nokije, koliko ja znam, bilo da ga kupis u Telenoru, Vip-u, mts-u ili nekoj ozbiljnijoj radnji sa strane. Tako da si dobro prosao sa tih 15 dana.
Mislim da bi trebao malo da procackas zakon. Ostavi mi na pp mail, poslacu ti ja nesto skenirano sto bi mogao da iscitas da ti pomogne eventualno.
Toliko za sada.
Nokia 6600 slide; Nokia E72
Ako je ikako moguce trebao si odmah da probas da li telefon radi i da im ga odmah vratis posto ocigledno nisu popravili kvar...Koliko ja znam da bi dobio novi telefon potrebno je da ovi iz servisa potvrde da je nemoguce popraviti telefon,mada posto je uzet preko operatera ko zna kako to ide,tj ko daje novi...
mikibrej,
To moze da se uradi i bez flesovanja,
Servisi u Bgd
http://www.halohalo.rs/cms/?page_id=19
izaberi najblizi,zovi i pitaj.....
leonine,
Jos jedan od problema sa E72...ima dva digitalna mikrofona,a desava se ovo sto je varicak, rekao, resenje je vrlo prosto ali nasi ovlasceni servisi nemaju pojma,dakle skine se drugi mikrofon i nema vise eho i reverb efekta
To moze da se uradi i bez flesovanja,
Servisi u Bgd
http://www.halohalo.rs/cms/?page_id=19
izaberi najblizi,zovi i pitaj.....
leonine,
Jos jedan od problema sa E72...ima dva digitalna mikrofona,a desava se ovo sto je varicak, rekao, resenje je vrlo prosto ali nasi ovlasceni servisi nemaju pojma,dakle skine se drugi mikrofon i nema vise eho i reverb efekta

Telefon juce poslepodne odnet u Telenor. COvek koji ga je preuzimao mi je rekao da ga cudi kako problem nije nestao posle instalacije novog SW...
I dalje ne znam o kom on SW govori... ako je mislio da update koji moze da se uradi preko OVI to sam odavno uradio, ali ako je nesto drugo u pitanju... Napomenuo mi je da u slucaju kad se telefon vraca u servis najcesce promene maticnu plocu, a mnogo redje, verovatno nikad samo nije hteo bas tako da mi kaze, daju nov telefon. Ocekujem ga nazad opet za 15, a mozda sad i vise dana.