Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Zaključana tema
djoole
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 13. Jun 2008. 18:05

Post od djoole »

@ gsmhacker
Brate, cekam tvoj poziv vec vise od metar dana! Ajde reci mi ako ne mozes da mi zamenis flet, da trazim na drugom mestu

gsmhacker
Banned
Pridružio se: Pet, 26. Okt 2007. 20:56

Post od gsmhacker »

Kao sto sam ti rekao sve sam fletove prodao sad trenutno nemam na lageru. Nove fletove sam porucio pre 20dana i poslatao je standardnom postom iz Hong Konga treba nekad i mesec dana da stigne. Kad stigne roba zovem te i resavamo tvoj tytn DJole a ti do tada ako imas drugo resenje trazi ako nemas sacekaj imam tvoj mob. pa te zovem. 8)

Delboy
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 13. Sep 2008. 23:46

Post od Delboy »

@gsmhacker

Ne cujem sagovornika kada razgovaram sa njim. U pitanju je Qtec S100. Da li je u pitanju zvucnik i gde ga mogu naci. Inace se desava da ponekad proradi sam od sebe kao i da kada drzim dugme za pojacavanje zvuka povremeno cujem sagovornika.

Interesantno ali kada sam skinuo bateriju i vratio je nazad zvucnik se ponovo cuje :x Da li je moguce da je neki kontakt u pitanju ili je poceo da crkava neki deo ?

zlibac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 15. Sep 2008. 23:25

Post od zlibac »

gsmhacker, potrebna mi je baterija za qtek s200, nova ili polovna (samo da radi vise od jednog dana), reci mi da li imas i koliko ce me to zadovoljstvo kostati.pozz

acamat
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 08. Jul 2008. 18:50

Post od acamat »

@gmshacker
Sefe, u vezi onog HTC 8125 sto sam te pitao za bateriju, nasao sam problem, flet na lcd-u je u prekidu, a poceo je da brljavi kontrast, tako da mi treba nov lcd, ako imas kazi kolko to kosta pa ako mi se vise isplati da ne zovem druga iz Amerike da mi salje

mircha
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 20. Maj 2008. 03:48

TyTN

Post od mircha »

@gsmhacker

računaj na mene za elekroniku za TyTN, ako bude išta od toga

ako ne, prodajem vam LCD, bateriju itd. :D

icebreaker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 02. Apr 2005. 23:48

Post od icebreaker »

@gsmhacker

Ima li jos uvek olovcica za q s100? Jesu li jos uvek 8€?
Eeee, da znate kako je kupati se u zaladjenom jezeru...

jankoms
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Sep 2008. 17:10

Post od jankoms »

@gsmhacker
Napukao mi je ekran na P3600. Jel imas novi ili polovan ispravan? Poslao sam ti kontakt na PP.

Edit:
ustvari ...malo sam googlao izgleda je napukao ne ekran vec "LCD digitizer" ..evo linka rekao bih da je to ...http://www.silacom.cn/index.php?page=sh ... &Itemid=67

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Pa kupi ga sam za te pare drugo postarinu ces platiti minimum 20eur i promeni sam ... ja to neradim samo komplet displej i cena je 70eur. :blinky: :blinky:

jankoms
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 19. Sep 2008. 17:10

Post od jankoms »

nemam vremena za cimanje ( narucivanje ) , tvoja cena mi odgovara samo da sto pre to resimo. Mogao bih da dodjem do NS samo reci kada i gde ?

pavle123
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 20. Sep 2008. 20:08

Post od pavle123 »

dal se moze nabaviti baterija za q tek 8310 u Srbiji prevrnuo sam pola interneta i ne mogu da nadjem...

dugousko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 20. Sep 2008. 23:01

Post od dugousko »

GSMHACKER, ostavi mi broj mob. na private... Imam s200 koji ne radi od kada sam pokvasio display. Da li postoji mogucnost da se to resi, koja je cena i koliko je vremena potrebno. Hvala!

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

Svi koji imaju neki problem sa htc qtek aparatima nek me kontakiraju na pm nek opisu svoj problem i ostave broj mobilnog telefona ako sam u mogucnosti da to resim odmah nazvacu vas.Hvala. :blinky: :blinky:

marker
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 02. Okt 2008. 01:09

Post od marker »

Imam qtek 9100, otisla mu maticna, tacnije VGA cip (usled nestrucnog rukovanja "strucnih" servisera, pobrkali su softvere, moj je G4, oni stavili softver za G3), pa sam se pitao je'l ima neko maticnu za to cudo ili VGA cip??? I, naravno, treba mi cena.

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

marker, morao bi da mi ga doneses da se malo igram sa njim da probam to da ti resim tebi su brikovali telefon tacnije flash cip je otisao..to se tesko menja mada mogu da probam da ga sokiram i ispravim cena oko 30eur.ako uspem.. ... ako hoces javi mi se na pm ako si u ns mozes i licno da mi doneses ostavi telefon na pm pa te zovem. :D

nemus /ns
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 02. Okt 2008. 23:06

Post od nemus /ns »

Za gsmhackera, da li imas lcd touch digitaizer za htc tytn? Ako ne da li mozes da nabavis i koja je cena?

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

imam veliki problem sa telefonom qtek 9090 ! naime nemogu da ga upalim ! ostane u nekom plavo-zeleon-crvenom-belom stanju a dole je ispisano nesto ? molim vas hitno mi je ! u ponedeljak ce mi trebati ! a nemam drugi fon

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

rayatz, to plavo zeleno i crveno to se zove bootloader mod za flasovanje stavi ga na usb kabel skini ovaj wm6.1 rom

http://rapidshare.com/files/149186015/S ... _V2.22.rar

Raspakuj i startuj i vratices tvoj telefon u zivot ponovo. ;) ;)

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

gsmhacker ! Ako uspe.....cim budem imao para ima da ti posaljem,keve mi ! :)

edit : gsmhacker sta ja da radim sa onim ?

gsmhacker
Banned

Post od gsmhacker »

rayatz, jesi li uspeo da ga vratis u zivot kao sto sam ti rekao proveri samo da baterija bude napunjena pre nego sto krenes da ga flesujes! :D :D

Zaključana tema