Jos jedno pitanje, da li da flesujem tel. sa vec postojecim firm. posto je poslednji, ili da pokusam sa firm. od C6,interesuje me Vase misljenje o tome.Hvala,pozdrav, i da sve najlepse u novoj 2012
Servisiranje - pitajte
- vlajko69
- Povremeni posetilac

- Pridružio se: Ned, 21. Jun 2009. 23:00
skar ,drgrga , kao sto i rekoste,nisam ni mislio da sa update-om i hard-resetom nesto resavam, zato sam i pitao sta dalje, a hvala vam na odgovoru da ce flash "mozda" da pomogne, probacemo i to cudo...
Jos jedno pitanje, da li da flesujem tel. sa vec postojecim firm. posto je poslednji, ili da pokusam sa firm. od C6,interesuje me Vase misljenje o tome.Hvala,pozdrav, i da sve najlepse u novoj 2012
Mesto za Vasu reklamu
Problem sa samsung s5230
Poz,
Iam veliki problem, samsung je dekodiran sa vip mreze, i posle toga je prestao da prikazuje od koga stize sms na displeju. Samo pise 1 new message, kada se ubaci mts kartica.
Da li nekako moze da se vrati to podesavanje na displeju - prikaz od koga stizu sms poruke ili moram ici u taj isti servis opet jer nije dobro uradjeno?
Hvala unapred
Iam veliki problem, samsung je dekodiran sa vip mreze, i posle toga je prestao da prikazuje od koga stize sms na displeju. Samo pise 1 new message, kada se ubaci mts kartica.
Da li nekako moze da se vrati to podesavanje na displeju - prikaz od koga stizu sms poruke ili moram ici u taj isti servis opet jer nije dobro uradjeno?
Hvala unapred
- stefanomene
- Neredovni učesnik

- Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
- :: Huawei Mate 20
- :: Xiaomi Mi A2 lite
ljudi pomagajte. svuda sam probao ali niko nema resenje za moj problem. imam alcatel ot 908(t-com move) kuplen u crnoj gori. rootovan je nedavno, pokusao sam da napravim particije na sd kartici prema uputstvu sa neta(http://www.srbodroid.com/development/up ... -telefonu/) to je uputstvo za sve tel. sve sam odradio kako treba . kad sam restartovao telefon je blokirao na logo t-com. pokusavao sam sa PWR + VOL, dodje do neke kante pokusa nesto da odradi , restartuje se , pokaze logo android i pobijeli ekran. nikud dalje. ne reaguje ni na PWR dugme. jedino gasenje je vadjenje baterije. sd kartica je i dalje ispravna, probao sam i bez nje. One touch upgrade ne moze da pronadje telefon, sta da radim? hvala
drgrga, nisam primio tvoj pm pa mi posalji ako ti nije tesko mail na adler197@yahoo.com ili probaj novu poruku. pozdrav
- cyber_vrbas
- Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
- Pera Detlic
- Mobil manijak

- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
-
samo-partizan
- Redovni učesnik

- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
Interesuje me da li je kod kodiranih android telefona (recimo na telenoru ) da bi se instalirale neke aplikacije potrebno odraditi root i ako jeste da li to treba raditi u servisu, posto koliko citam, posle toga kao i posle dekodiranja ljudima se javljaju funkcionalni problemi sa mobom?
interesuje me koliko je zapravo rutovanje i dekodiranje rizicno i koji je to procenat aplikacija koje zahtevaju prilaz root korisnika?
Vec sam pisala da razmisljam o kupovini htc rhyme preko telenora pa ne bih da uopste dodjem u situaciju da ubijem tako skup tel u startu
p.s. ova tema je najbolje sto sam nasla pogodnim za moje pitanje, izvinjavam se ako sam pogresila
interesuje me koliko je zapravo rutovanje i dekodiranje rizicno i koji je to procenat aplikacija koje zahtevaju prilaz root korisnika?
Vec sam pisala da razmisljam o kupovini htc rhyme preko telenora pa ne bih da uopste dodjem u situaciju da ubijem tako skup tel u startu
p.s. ova tema je najbolje sto sam nasla pogodnim za moje pitanje, izvinjavam se ako sam pogresila
- Ninolina
- Moderator

- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Oljica, zar ne misliš da je recimo ova tema prikladnija? Kako se root-uje Android telefon?...
Retko koji servis radi Root-ovanje telefona, ako to i jedan i radi...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***