Slobodan_NS napisao: a dali se isplati kupiti tako falican telefon i popravljati? ?
Ako mislis na ovo moj odgovor je NE ako telefon nije bitan(imenik,poruke,draga uspomena,ljubav prema Soniju itd.....),takav ispravan telefon se moze naci za oko 30 eur....pozz
Imam brick-ovan HTC HD2, pa me interesuje ima li neko da radi flash preko jtag-a??? zvao sam ovlasteni servis u BG-u i rekli su da ne vrse takve popravke! pozz
Pa kod mene oko 1000 dinara,ako je sve ok i nisu sa njim pokidani i vodovi na stampi,naravno cena varira od grada do grada...tako da ne znam koliko ti je ovo merodavno....pozz
mozete li da mi preporucite neki servis za samsung telefon u beogradu? ne cuje se kad zvoni, kontam da mu je zvucnik otisao mada nemam nikakvih problema prilikom razgovora. imam onaj iz telekoma sa raspalom windows phone platformom...
Šta se čuje kad pustiš mp3 pesmu bez slušalica?
Šta kada je sa slušalicama?
Ako je iz MTS-a upotrebi garanciju.
Možeš je čak iako garancija nije na tvoje ime, jer MTS daje garanciju na telefon a ne na čoveka.
Da je telefon uzet kod VIP-a ili Telenora, bilo bi čupavo.
Ispala mi Xperia i ekran je malo napukao ,više kao ogrebotina izgleda koja se oseća pod prstom. Postoji li mogućnost zamene i gde i koliko to košta ???
@siki069 ma nece muziku ni da mi pokrene... puno je skroz...
nego, znate li servis u kome mogu da dekodiram Blackberry telefon... sada mi je na telenor mrezi.
Serviseri, da li imate ekran za kineski e72. Drugaru je puko i zanima ga cena bez ugradnje (sam će da experimentiše - njegov problem) samo me je pitao koja je cena.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
-Prvo mora dobro da vidi koji je E72,jer kod kineskih telefona tri ista modela (potpuno),nemaju skoro nista zajednicko....
-Drugo,nece moci da eksperimentise,jer kod skoro svih modela,ekran je direktno zalemljen za plocu,tako da ga je nemoguce zameniti bez adekvatne opreme i iskustva.
Ukratko.Nokia E66 kupljena,polovna,sa malo sati rada...Krenuo update sw,trazi lok code,probao 1 2 3 4 5,00000,11111,bem li ga nije nijedan,a nisam pitao koji je...Sta uraditi?
Pozdrav zanima me koliko (okvirno) kosta zamena touch screen-a (digitajzera) za HTC Desire S, po sajtovima za prodaju delova sam naletao na razlicite cene. Ako moze preporuka za neki servis iz Kragujevca po mogucstvu, a i Beograd dolazi u obzir posto sam cesto na toj relaciji. Dakle samo je ostecenje stakla(touch-a) u pitanju, LCD je ispravan.
Hvala unapred, pozz!
edit: jos jedna stvar, touch reaguje na dodir cak i na delu gde je doslo do pucanja
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.