Farbanje maske?!

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

moro si da uslikash zato 3000 didzi, koje sasvim slucajno bleje na stolu ... :dry:
There is no knowledge that is not power

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Igoritza, ma to su se slucajno nasle pare za eskurziju, keva poturila, i ja kad sam u trenutku stisno okidac ona ubacila pare. 8)
Di bi mogao da nabavim onaj srafciger za odvrtanje ovih sarafa?
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

reaper225
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 23:09

Post od reaper225 »

Posto vidim da ovde niko nije dao adekvatno resenje ja imam (po mom misljenju) najbolje.
Ja sam ovo radio vec par puta.

1. Odete u neku dobru farbaru i kupite sprej za farbanje automobila ali da se farba lepo primila na maskicu uzmite sprej zaplasticne delove automobila, tj. branike. ako niste sigurni koja je nijansa boje ili da li je matt ili gloss pitate prodavca (zbog toga smavam rekao da idete u neku dobru farbaru).

2. Skinete taj logo koj vam smeta pomocu alkohola ili rakije, posle toga isperete vodom i ostavite da se susi. Kada ste sigurni da je maskica potpuno suva mozete da pocnete sa radom.

3. Skinete maskicu sa telefona, (ako ne umete ili prosto maskica ne moze da se skine dobro zamaskirate papirnim selotejpom sve delove kao sto su: socivo kamere, ekran, tastatura, slusalica, zvucnik.... Ja ne preporucujem da farbate ako ne mozete da skinete maskicu jer onda mozete da upropastite ceo fon) obrisete suvom krpom maskicu da nebi bilo prasine i uzmete sprej i lagano prelazite preko maskice a ne kao da crtate grafit!!! tako par puta dok ne prekrijete taj deo gde ste skinuli farbu (ja predlazem da ako ste recimo to radili na prednjem delu maskice celu prednju maskicu prefarbate) ostavite da se susi jedan dan i nanesete drugi sloj i opet ostavite da se susi jedan dan, ako je boja jos uvek svetlija u odnosu na staru nanesite potrebni broj slojeva farbe.

4. Ako mislite da ce vam se farba izguliti nanesite tanak sloj providnog laka (isto u spreju)

4.a umesto providnog laka mozete, veoma finom smirglom, da ismirglate povrsinu gde skinuli farbu.

Ja sam ovo radio jer sam prodavao neke telefone koji su imali Vodafon logo, a neki ljudi nece da kupe takav telefon.

Nadam se da ce ovo nekom znaciti
Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

reaper225 napisao:Posto vidim da ovde niko nije dao adekvatno resenje ja imam (po mom misljenju) najbolje.
Ja sam ovo radio vec par puta.

1. Odete u neku dobru farbaru i kupite sprej za farbanje automobila ali da se farba lepo primila na maskicu uzmite sprej zaplasticne delove automobila, tj. branike.
pa ochigledno onda da ne vidish lepo, ako nisi video da sam ja na prvoj strani preporuchio bamper sprej. (Bamper - branik)
There is no knowledge that is not power

reaper225
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 12. Feb 2007. 23:09

Post od reaper225 »

Izvini i video sam da si preporucio bumper spray nego sam na brzinu copirao svoj post sa neke druge teme.
Ako ja budem kupio telefon za vise od 300e znajte da je to smak sveta!!!!

markog
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 18. Mar 2006. 18:45

Post od markog »

a da neko okaci sliku ofarbane maske?
bas me zanima kako izgleda 8)

Izmenio:gameforce:Najstrože zabranjena dopuna poruka tačkicama, smajlijima ili drugim karakterima! Sledeći put brisanje bez upozorenja

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

sliku ofarbane maske mozes da vidis ovde:
viewtopic.php?t=12574
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Odgovori