Americki Telefoni

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
tata78
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 18. Nov 2007. 05:48

Post od tata78 »

Da samo dodam Motorola je odlicna marka i koji god sam model imao bio sam više nego zadovoljan. Retko koji telefon ima zvucnike kao E398.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Ovako,ljudi,da malo pokušam da ispravim neka neslaganja.

3g u japanu se zaista može otpisati od ostatka sveta,jer se bazira na tehnologiji drugačijoj i od najzastupljenijih evropskih i od američkih sistema.Ali ok,japanci su uvek bili hermetični i specijalni po pitanju svega.

Motorola se ne povlači iz biznisa sa mobilnim telefonima,već se maximalno preorijentiše na američko tržište.Na tom tržištu je ona apsolutni šampion po prodaji aparata.

Motorolin softver nije komplikovan,samo je drugačiji.ta razlika se primeti ne samo kod Motorole,već kod skoro svih američkih i kanadskih proizvođača.Iste i slične smejurije sam video i na Motoroli i na Blackberry-ju i na Treu.To je prosto razlika između logike američkog i evropskog načina razmišljanja.Nokia relativno slabo prolazi u Americi iz sličnih razloga.Znam lično gomilu amera kojima je motorolin meni sasvim logičan,kao i WinMob,Blackberry OS ili Palm,ali na Nokiji ne mogu da se snađu.Stvari prosto nisu tamo gde ih oni očekuju.To su pre svega kulturološke razlike.

Imajmo u vidu pre svega, da bez napora Motorole,mobilne telefonije ne bi ni bilo,i da su upravo proizvodi ove kompanije bili prvi na tržištu.

nisam neki motorolaš,iamo sam od skoro svakog proizvođača po nešto.Ali reći ću ovo:V3 je kod mene radio fenomenalno,pa kod žene,pa je prodat,i danas,skoro 3 godine kasnije,i dalje radi.E1000 je vrh telefon za vreme u kom je izašao,Ming je veoma inovativan i odličan fon,a o kvalitetu starih modela tipa CD930 neću ni da pričam!

Trenutno nosim ono što mi je u potpisu,dakle dve nokie i nijedna Motorola,ali svejedno kažem da mi je meni na Motoroli bio jako simpatičan i sasvim ok.Nokia mi je generalno ok,ali me Symbian strašno živcira i trpim ga jedino na e61 zbog mnogo drugih kvaliteta.

Odgovori