Servisiranje - pitajte
Moj drugar ima k800i kao i ja. Oba su skinuta sa o2 mreze. Ja sam fleshovao oba telefona najnovijim sw. Medjutim, sad njemu nece da cita m2 karticu. Kako je mob u garanciji, a skinuli smo O2 sw, sad mi treba o2 sw za K800i kako bi prosli u servisu, a da mu vazi garancija
. Da li ima neko O2 sw? ili jos bolje sta ciniti?

- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Mali problem (ili mozda veliki....
):
U pitanju je 6300 i problem je sto telefon posle par meseci koriscenja i mozda jednog pada pre oko 1.5 meseca od juce ne skontava slusalice (klasicne nokijine 2.5mm),sluske na drugoj 6300 rade najnormalnije,dok ovde ni za zivu glavu...
Sta bi mogao biti problem i koliko bi kostala popravka?

U pitanju je 6300 i problem je sto telefon posle par meseci koriscenja i mozda jednog pada pre oko 1.5 meseca od juce ne skontava slusalice (klasicne nokijine 2.5mm),sluske na drugoj 6300 rade najnormalnije,dok ovde ni za zivu glavu...
Sta bi mogao biti problem i koliko bi kostala popravka?
D500&E71
e imam i ja jendo pitanje. Znam da sam dosadna, ali sam izludela sa mojim telefonom.
radi se o nikoji 7373. U servisu je od prosle srede(12.12.), a to je drugi put da se flashuje. Prvi put je bio problem sa call logom i restratovanjem telefona, koji sam ja resila uz opmoc momaka sa foruma, jer u radnji nisu imali pojma sta da rade, oni su ga pet puta kao fleshovali inon stop isti kvar ili ti bag se desava.
Sada opsle par meseci, telefon se gasi 2 puta u toku dana, pa tako na nedelju dana ili kako vec. Stim da se i pojavio u medjuvremenu i problem sa porukama. U folderu gde su poslate poruke poruke su u stanju cekanja, stim da su one primljene, a cekanje stoji i posle 24 h. A u folderu u izestaji o dostavi, tamo lepo pise da su poruke isporucene.
Vlasnica mi kaze da je telefon prosao neke nokijine testove (rekla mi je da imaju i da nose telefon u neki Wtc, ako sam dobro napisala, cula sam da je to neki italianski servis), i da je hardverski sve ok, da su ga flashovali i da je snimljen novi softver, i da jos treba da prodje neka dva testa.
Ona me ubedjuje da ako mi se sa porukama to opet desi da zovem servisni centar, inace imam 064 karticu i da imtrazim da mi restartuju folder za poruke, da je do njih greska, sto je meni malo smesno, jer poruke normalno rade u drugim telefonima.
MA stavrno cu da siznem, imam osecajda je telefon u uzasnom stanju, a da opkusavaju da mi istekne garancija, a posle ti s eslikaj, tj ja. hehe
Ako moze pomoc, mnogo bi mi znacilo, hvala unapred
veliki pozdrav
radi se o nikoji 7373. U servisu je od prosle srede(12.12.), a to je drugi put da se flashuje. Prvi put je bio problem sa call logom i restratovanjem telefona, koji sam ja resila uz opmoc momaka sa foruma, jer u radnji nisu imali pojma sta da rade, oni su ga pet puta kao fleshovali inon stop isti kvar ili ti bag se desava.
Sada opsle par meseci, telefon se gasi 2 puta u toku dana, pa tako na nedelju dana ili kako vec. Stim da se i pojavio u medjuvremenu i problem sa porukama. U folderu gde su poslate poruke poruke su u stanju cekanja, stim da su one primljene, a cekanje stoji i posle 24 h. A u folderu u izestaji o dostavi, tamo lepo pise da su poruke isporucene.
Vlasnica mi kaze da je telefon prosao neke nokijine testove (rekla mi je da imaju i da nose telefon u neki Wtc, ako sam dobro napisala, cula sam da je to neki italianski servis), i da je hardverski sve ok, da su ga flashovali i da je snimljen novi softver, i da jos treba da prodje neka dva testa.
Ona me ubedjuje da ako mi se sa porukama to opet desi da zovem servisni centar, inace imam 064 karticu i da imtrazim da mi restartuju folder za poruke, da je do njih greska, sto je meni malo smesno, jer poruke normalno rade u drugim telefonima.
MA stavrno cu da siznem, imam osecajda je telefon u uzasnom stanju, a da opkusavaju da mi istekne garancija, a posle ti s eslikaj, tj ja. hehe
Ako moze pomoc, mnogo bi mi znacilo, hvala unapred

veliki pozdrav
Azimuth
Najverovatnije samo treba da zamenis ulaz za punjenje koji u veleprodajama kosta oko 2 eur ali nasi posteni serviseri od toga prave posao pa uzimaju 20eur...pa ako znas neku veleprodaju za mobilne telefone kupi ga i promeni Skini uputsvo sa interneta kako se rastavlja nokia n80 evo recimo za lcd: http://www.formymobile.co.uk/n80lcd.htm ....ostalo pronadji na inernetu..pozdrav. Na ovoj slici ti se vidi taj deo za punjenje:
http://forum2.mobile-review.com/attachm ... 1147440745
samo ga izvadis pincetom i stavis drugi i sve radi kao pre..pozdrav.
Najverovatnije samo treba da zamenis ulaz za punjenje koji u veleprodajama kosta oko 2 eur ali nasi posteni serviseri od toga prave posao pa uzimaju 20eur...pa ako znas neku veleprodaju za mobilne telefone kupi ga i promeni Skini uputsvo sa interneta kako se rastavlja nokia n80 evo recimo za lcd: http://www.formymobile.co.uk/n80lcd.htm ....ostalo pronadji na inernetu..pozdrav. Na ovoj slici ti se vidi taj deo za punjenje:
http://forum2.mobile-review.com/attachm ... 1147440745
samo ga izvadis pincetom i stavis drugi i sve radi kao pre..pozdrav.
Poslednja izmena od gsmhacker u Pon, 07. Jan 2008. 01:18, izmenjeno 2 puta ukupno.
vasilija
Za taj model jos nema flet kabla ali imam za ove modele x serija samsung :
x300 sa el.or.
flet x430
flet x450
flet x460
flet x480
flet x490
flet x500
flet x510
flet x530
flet x640
flet x650 or.
flet x660 or.
flet x670
flet x680 or.
pa kad ga otvorim videcu da li neki odgovara tacnije da li je isti kao kod ovih modela x serija samsung.
Za taj model jos nema flet kabla ali imam za ove modele x serija samsung :
x300 sa el.or.
flet x430
flet x450
flet x460
flet x480
flet x490
flet x500
flet x510
flet x530
flet x640
flet x650 or.
flet x660 or.
flet x670
flet x680 or.
pa kad ga otvorim videcu da li neki odgovara tacnije da li je isti kao kod ovih modela x serija samsung.
Poslednja izmena od gsmhacker u Pon, 07. Jan 2008. 01:17, izmenjeno 1 put ukupno.
Extreme napisao:display NokieN73?
kod mene u novom sadu 50eur. ostali modeli za nokiu :
8910 10
8910i 25
e61/e62 60
e65 or. 55
n-gage or. 26
n70 45
n71 vel. 45
n72 38
n73 50
n80 55
n90 vel. 60
n90 mali 45
n91 vel.or. 35
n93 vel. 50
n93i vel. 50
n95 58
-------------cenu su iskljucivo za kes bez moje zamene--sa mojim radom +5eur...pozdrav,

- mikilegenda
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 19:04
- Kontakt: