Servisiranje - pitajte
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Одг: Servisiranje-pitajte
Jeste tacno da posle zamene ekrana nije to onaj stari telwfon, ali ce i dalje da bude lepa uzpomena
Note IV N9100 dual
Re: Servisiranje-pitajte
Koliko bi kostala popravka/zamena 3,5mm ulaza na n97 mini, posto ne registruje kada se ubace slusalice? Hvala unapred.
- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Posle skoro tri godine moj (sada Suprugin) Desire je neprilagodjenom brzinom udario o pod, što je dovelo do naprsnuća ekrana u gornjem delu. 
Ništa se ne može videti, niti tač radi.
Telefon radi, može da primi poziv i poruku, što i nije od velike koristi, ako se ne možemo javiti, niti pročitati tu poruku.
Pitanje za iskusne servisere - može li se zameniti i koliko bi zahvat koštao? Da li biste preporučili nov ekran, ili ugradnju polovnog, sa nekog riknutog telefona?
Hvala na odgovoru.

Telefon radi, može da primi poziv i poruku, što i nije od velike koristi, ako se ne možemo javiti, niti pročitati tu poruku.
Pitanje za iskusne servisere - može li se zameniti i koliko bi zahvat koštao? Da li biste preporučili nov ekran, ili ugradnju polovnog, sa nekog riknutog telefona?
Hvala na odgovoru.
"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
Telefon koji je kupljen preko Vip-a na ugovor i koji je bio na njihovoj mrezi,skinut je sad sa mreze pa me zanima da li se skidanjem sa mreze telefona gubi pravo na garanciju kod Vip-a?
Molim za pomoc.
Molim za pomoc.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 08. Jan 2013. 12:32
- :: nokia e72
- :: nokia e72
Da li neko zna koliko kosta popravka displeja za nokia e 72 u Beogradu?
Ili ako imate kontakt telefon od neke radnje da mi javite porukom, da pozovem.,
Unapred zahvaljujem
Ili ako imate kontakt telefon od neke radnje da mi javite porukom, da pozovem.,
Unapred zahvaljujem
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
ninxy, pa sta bi sa displejom, napisi malo opsirnije problem da bi ti serviseri dali neki savet ili jos bolje slikaj ako mozes.
- cyber_vrbas
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 20. Sep 2009. 16:36
Po zakonu DA, a u praksi NE, do sada se nisam susretao sa slucajem da su proveravali SIM lock, mozda je cista sreca, ali u praksi se pokazalo bas tako.dusko1122 napisao:Telefon koji je kupljen preko Vip-a na ugovor i koji je bio na njihovoj mrezi,skinut je sad sa mreze pa me zanima da li se skidanjem sa mreze telefona gubi pravo na garanciju kod Vip-a?
Molim za pomoc.
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Treba mi pomoco oko dekodiranja ZTE Grand X sa Telenora.U dva servisa otisao i rekli da je moglo samo sa vipa ,a kao od sad i sa telenora.Ja lepo ostavim telefon,a oni me zovu sutradan i kazu ipak ne moze da se otkljuca.Zovnem taj drugi servis gde su mi samo koji dan ranije rekli da moze sad mi daju odgovor da vise ne moze,profesionalizam na nivou nema sta.Sad me zanima da li je neko uspeo negde da ga otkljuca sa telenora ? I ako nema jel mi poslednja opcija da trazim od telenora kljuc ? Hvala 

- m@c|-|oR
- Expert
- Pridružio se: Pon, 19. Apr 2010. 21:21
- :: Samsung Note 20 Ultr
Bilo ko? Šteta je da mi propadne telefonm@c|-|oR napisao:Posle skoro tri godine moj (sada Suprugin) Desire je neprilagodjenom brzinom udario o pod, što je dovelo do naprsnuća ekrana u gornjem delu.
Hvala na odgovoru.

"Kad čovek nešto neće, on nađe razlog, kad hoće - nađe način"
Kineska Poslovica
Kineska Poslovica
- artifex
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 07. Jan 2011. 00:11
- :: Poco X3 NFC
Zanemarite moj post iznad... Nasao sam gde moze da se otkljuca i ocigledno je to jedini servis gde moze trenutno to da se odradi...Malo je skuplje nego sto sam se nadao al nema veze 

ajmo opetdarkado napisao:Nabavio sam neku Xperiu S. Izgleda su joj riknule vibracija, osvetljenje trake ispod kapacitivnih tastera i notification led. Koliko bi popravka svakog od ovih problema koštala posebno?

Alcatel 992d / Sony Xperia S / Huawei IDEOS X5 / ZTE Blade / HTC Startrek
koliko izaslo zamena mikro prekidaca na volume dugmetu za nokiu n95 8gb?
Hvala!
Hvala!
Molim vas za savet. Moja devojka ima telefon Nokia 7373. Pukao je displej i zamenili smo ga. Medjutim, novi displej je ocito kineski ili ko zna ciji, jer su sada sve slike koje vec postoje u telefonu, ili nove koje napravimo, UZASNOG kvaliteta. Na mestima gde svetlost pada na lice,npr, ili bilo gde drugde, boja je duplo svetlija i ima takav odsjaj kao da smo od plastike ili da nas je neko namazao uljem. Ima li svrhe da telefon ponovo odnesemo u isti servis, na reklamiranje novog displeja takoreci? Ne znam kolike su sanse da imaju kvalitetniji displej ili da ga nabave. I meni i njoj telefon vise sluzi za obavljanje poslova,ali ipak nesto platis i nije ti prijatno kada vidis da nesto drugo sad ne valja. Hvala unapred.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Kako stoji sa odkljucavanjem Huawei G300 sa mreze (u ovom slucaju telesmor) i, ako moze, koliko novaca? 

Da li može da se popravi šteta na bateriji ?
Izgleda da sam uspeo da je zeznem tako što sam je punio na punjaču drugog telefona.
Sada kad punim na svom napuni je do neke određene granice (u intervalu od 40% do 90%, nema pravila) i tu stane. Da bi punio preko te granice moram da ga skinem i opet stavim na punjač, što zna da bude nezgodno pogotovo kada ujutro idem na fax ili negde i kada ga zateknem na 45%-50%, a i ovako je kao i svaki android veliki žderač. Pojede to za par sati.
Gde može da se kupi kvalitetna baterija za Sony Xperia Mini model i koliko okvirno košta ?
Hvala.
Izgleda da sam uspeo da je zeznem tako što sam je punio na punjaču drugog telefona.
Sada kad punim na svom napuni je do neke određene granice (u intervalu od 40% do 90%, nema pravila) i tu stane. Da bi punio preko te granice moram da ga skinem i opet stavim na punjač, što zna da bude nezgodno pogotovo kada ujutro idem na fax ili negde i kada ga zateknem na 45%-50%, a i ovako je kao i svaki android veliki žderač. Pojede to za par sati.
Gde može da se kupi kvalitetna baterija za Sony Xperia Mini model i koliko okvirno košta ?
Hvala.
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Kratko i jasno: "NE".bojannp napisao:Da li može da se popravi šteta na bateriji ?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
maratonac,
Original 2000,00 din i bice sve kako je bilo..........
psyhound,
Kod nas u servisu svega 10 eura...pozdrav
Original 2000,00 din i bice sve kako je bilo..........
psyhound,
Kod nas u servisu svega 10 eura...pozdrav
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 16. Jul 2012. 12:40
- :: samsung galaxy s3neo
- :: htc desire 310
Imam htc desire, ispao mi, radio normalno jedan dan, nakon tog se ugasio. Kas sam ga upalio, samo na ekranu stoji onaj pocetni logo "htc" i ne mrda dalje. Odnesem kod servisera, on nesto cackao 2 dana i kaze da je ostecen softver vjerovatno i da je jedini lijek promjena maticne ploce. Moze li se naci negdje sama maticna ploca i jel to pametno uopste da radim?
edit:
da se nadovezem na svoj prethodni post, mogu li u svoj telefon ubaciti maticnu plocu od htc desire z?
edit:
da se nadovezem na svoj prethodni post, mogu li u svoj telefon ubaciti maticnu plocu od htc desire z?
Naravno da ne moze ploca od desire z.
A ako serviser kaze da je problem u softveru kakve veze onda ima ploca?
Ili je jedno ili drugo.
Ako je ploca,mozes naci neki sa slomljenim ekranom da prepakujes ako hoces da se zezas s time,ali smatram da nije isplativo.
A ako serviser kaze da je problem u softveru kakve veze onda ima ploca?
Ili je jedno ili drugo.
Ako je ploca,mozes naci neki sa slomljenim ekranom da prepakujes ako hoces da se zezas s time,ali smatram da nije isplativo.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 16. Jul 2012. 12:40
- :: samsung galaxy s3neo
- :: htc desire 310
moja greska, htio sam napisati procesor, a ne softver. Uglavnom, taj lik ima desire z sa slomljenim ekranom, al eto sta v rijedi kad ploca ne odgovara... hvala na odgovoru, a necu ga bacati, ko zna, mozda naleti neka ploca nekad