E ljudi, puklo sestri staklo na ZTE Kiss Lite... Ekran dobar, touch dobar, samo staklo otislo. Je l' moze da se menja samo ono ili mora sve i koliki racun moze da se ocekuje?
Lobachewsky, nista te ne kosta da odes do servisa i proveris sa drugom baterijom. Ako radi,uzimaj,ako ne radi,a telefon je bas star za neku popravku ,daj nekom malom detetu neka se igra
Moja sestricina ima sledeci problem sa Alcatel OT-992D. Ekran je stalno potpuno beo. Telefon "normalno radi" u smislu da moze da primi pozive i poruke. Kaze da je normalno radio sve dok jednog dana nije zatreperio ekran, bljesnuo je i nestao desktop. Od tada se ponasa tako.
Mislim da nije firmver posto sam probao firmver upgrade koji je normalno prosao (bar tako tvrdi One Touch upgrade softver), ali je sve i dalje isto.
Ovih dana cu ga odneti u servis, ali pre toga me zanima preporuka za dobar Alkatel servis u Bgd, procena da li ce biti potrebna zamena ekrana i da li se uopste isplati.
fannY, mnogo dobar drugar mi drzi servis telefona i svi ti punjaci njima dolaze kao 'orginalni' ali zapravo nisu dobrog kvaliteta kao sto su oni koji dodju u kutiji, zasto je to tako niko ne zna. Ali bolji se ne mogu naci. Najbitnije kod punjaca ti je apmeraza, obicno se za jace telefone uzimaju punjaci od tableta posto oni svi imaju 2A
Jer zna neko koliko kosta popravka kamere za prestigio 4505 duo jer istekla garancija a telefon kameru ne prepoznaje posto bi hteo da opravim to i menjam ga za lumiu 520 polovnu pa da imam 2 wp dosadio mi android vise
Ljudi, nisam znao gde da postavim ovo pitanje i ova tema mi se cinila napribliznija mom problemu..
Zadnja dva dana ne mogu nikoga da zovnem, kako pritisnem da nekoga zovem ono kroz sekund, dve izbaci samo. Nista se ne cuje, ni pistanje neko, samo kao zavrsi poziv..
Zna li ko sta to moze da bude?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.